« کلید نجات »

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: asalie2008@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 7 بار
تماس:

« کلید نجات »

پست توسط m2008 »

با سلام خدمت شما دوستان محترم :razz:

کلید نجات

مردی خدمت حضرت رسول (صلی الله علیه و آله ) آمد =:( و عرض کرد مرا راهنمائی کن به نافعترین کارها حضرت فرمود: اصدق و لا تکذب و اذنب من المعاصی ما شئت راستگوئی را پیشه کن و از دروغ بپرهیز هر گناه دیگری می خواهی انجام ده، از این سخن مرد در شگفت شد و فرمایش ‍ آنجناب را پذیرفته و مرخص گردید. با خود گفت پیغمبر(صلی الله علیه و آله وسلم ) مرا از غیر دروغگوئی نهی نکرده پس اکنون بخانه فلان زن زیبا می روم و با او زنا می کنم همینکه بطرف خانه او رفت فکر کرد اگر این عمل را انجام دهد و کسی از او بپرسد از کجا میآئی :o نمی تواند دروغ بگوید و بر فرض راست گفتن به کیفر شدید و بدبختی بزرگی مبتلا می شود. لذا منصرف شد. باز فکر کرد :-( گناه دیگری انجام دهد همین اندیشه و خیال را نمود در نتیجه از همه گناهان بواسطه ترک دروغ دوری جست .

از همه شما عزیزان التماس دعا دارم :AA:
m2008
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: asalie2008@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 7 بار
تماس:

پست توسط m2008 »

با عرض سلام مجدد خدمت شما دوستان :razz:

عذاب دروغگو

روزی رسول اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم ) فرمود : دیشب در خواب دیدم که مردی نزد من آمد و گفت برخیز برخاستم ، دو مرد را دیدم که یکی ایستاده و در دست خود چیزی شبیه بعصای آهنین دارد و آنرا بر گوشه دهان مرد دیگری که نشسته است فرو می برد باندازه ای فشار می دهد تا میان دو شانه اش می رسد آنگاه بیرون آورد و در طرف دیگر دهان او داخل می کند، طرف اول خوب می شود این قسمت دیگر را هم مانند قبلی پاره می کند بآنشخص که مرا حرکت داد گفتم این چه کسی است و برای چه اینطور عذاب می کشد، گفت این مرد دروغگو است که در قبر او را تا روز قیامت اینطور کیفر می دهند.
m2008
ارسال پست

بازگشت به “داستان”