رعایت احترام طرف مقابل و عدم تمسخر او شاید در رسیدن به نتیجه ی نهایی موثرتر باشد. با این روش اگر حرف حقی هم از سوی طرفین زده شود ، طرف مقابل بخاطر تمسخرها و ... آن را نخواهد پذیرفت. برای همین اگر در مناظره هم طرفین به یکدیگر احترام نگذارند ، احتمالا نتیجه ای حاصل نخواهد شد و با قهر و قهرکشی بحث رها خواهد شد.
این به ذهن حقیر رسید!!!
کاربر محترم یاس من
مگر می دانید که من با چه غلظتی به سب یا لعن اعتفاد دارم ! مگر می دانید من اخباری ام یا اصولی ! شایسته نیست همه را به یک دید ببینید! من در این بحث شرکت کردم تا تناقضاتی که با آن مواجه شده ام را حل کنم. سوالات دیگری در مورد تبری دارم که چون دوست ندارم گره های بحث را زیاد کنم مطرح نمی کنم.
در مورد سوم نمونه که خدمتتان آوردم ، شما هم نمونه می آورید !!! خوب حالا چون شما نمونه آوردید حرف من رد شد؟ خوب باید ببینیم این ها چطور با هم جمع می شوند ! از روی دل که نمی توانیم بگوییم این حدیث صحیح است با غلط باید با مدرک صحبت کرد! مثلا اگر در بررسی سند آن تبحری دارید آنرا با دلیل ضعیف بشمارید یا از عالم آن رشته بپرسید سندش را ! همینطوری که نمی شود رد کرد نمونه را با نمونه!
در مورد چهارم: سوالم را با سوال جواب دادید! این فرار به جلوست ! لطفا دقیق پاسخ دهید. آیا آنها معصومند یا خیر؟
کاربر محترم عمو ناصر
به قول جناب یاس من مگر تولی و تبری از فروع دین و امور تقلیدی نیست؟
حرفتان را نمی توانم قبول کنم که ما اصلا مشترکات نداریم و اگر ریز شویم همه اختلاف است. اگر اینطور باشد که تک تک انسانها با هم اختلاف دارند. اینکه ما نمونه از مراجع تقلید می آوریم ، یکی از دلایلش اینست که آنها به احادیث و روایات احاطه دارند و جمع بندی آنها می تواند برای ما مفید فایده باشد.
خود آیت الله بروجردی خواندم در جایی که افرادی را به دانشگاه الازهر فرستادند برای راه افتادن مجمع تقریب مذاهب. اگر همه اش اختلاف است و اشتراکی نیست ، پس این مراجع تقلید کار بیهوده می کرده اند و سخن بیهوده گفته اند که دنبال وحدت بوده اند؟
ارادتمند

...............-