سوال از امنتاع كنندگان لعن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 217 بار
سپاس‌های دریافتی: 200 بار

Re: سوال از امنتاع كنندگان لعن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم 
رعایت احترام طرف مقابل و عدم تمسخر او شاید در رسیدن به نتیجه ی نهایی موثرتر باشد. با این روش اگر حرف حقی هم از سوی طرفین زده شود ، طرف مقابل بخاطر تمسخرها و ... آن را نخواهد پذیرفت. برای همین اگر در مناظره هم طرفین به یکدیگر احترام نگذارند ، احتمالا نتیجه ای حاصل نخواهد شد و با قهر و قهرکشی بحث رها خواهد شد.
این به ذهن حقیر رسید!!!

کاربر محترم یاس من
مگر می دانید که من با چه غلظتی به سب یا لعن اعتفاد دارم ! مگر می دانید من اخباری ام یا اصولی ! شایسته نیست همه را به یک دید ببینید! من در این بحث شرکت کردم تا تناقضاتی که با آن مواجه شده ام را حل کنم. سوالات دیگری در مورد تبری دارم که چون دوست ندارم گره های بحث را زیاد کنم مطرح نمی کنم. :D

در مورد سوم نمونه که خدمتتان آوردم ، شما هم نمونه می آورید !!! خوب حالا چون شما نمونه آوردید حرف من رد شد؟ خوب باید ببینیم این ها چطور با هم جمع می شوند ! از روی دل که نمی توانیم بگوییم این حدیث صحیح است با غلط باید با مدرک صحبت کرد! مثلا اگر در بررسی سند آن تبحری دارید آنرا با دلیل ضعیف بشمارید یا از عالم آن رشته بپرسید سندش را ! همینطوری که نمی شود رد کرد نمونه را با نمونه!

در مورد چهارم: سوالم را با سوال جواب دادید! این فرار به جلوست ! لطفا دقیق پاسخ دهید. آیا آنها معصومند یا خیر؟

کاربر محترم عمو ناصر

به قول جناب یاس من مگر تولی و تبری از فروع دین و امور تقلیدی نیست؟
حرفتان را نمی توانم قبول کنم که ما اصلا مشترکات نداریم و اگر ریز شویم همه اختلاف است. اگر اینطور باشد که تک تک انسانها با هم اختلاف دارند. اینکه ما نمونه از مراجع تقلید می آوریم ، یکی از دلایلش اینست که آنها به احادیث و روایات احاطه دارند و جمع بندی آنها می تواند برای ما مفید فایده باشد.
خود آیت الله بروجردی خواندم در جایی که افرادی را به دانشگاه الازهر فرستادند برای راه افتادن مجمع تقریب مذاهب. اگر همه اش اختلاف است و اشتراکی نیست ، پس این مراجع تقلید کار بیهوده می کرده اند و سخن بیهوده گفته اند که دنبال وحدت بوده اند؟

ارادتمند
تصویر

قال مولانا حسن بن علی علیه السلام : استعدّ لسفرك و حصّل زادك قبل حلول أجلك، و اعلم أنّك تطلب الدّنيا و الموت يطلب
ك

مهياى مسافرت (آخرت) شو، و توشه آن را پيش از رسيدن اجل فراهم نما، و بدان كه تو دنيا را طلب نمايى و مرگ تو را مى‏طلبد
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط ياس من »

در جنگ جمل که علیه حضرت علی (ع) ترتیب داده شده بود ؛ سردمدار آن عایشه بود .............در این جنگ عایشه ویارانش (طلحه وزبیر)؛ شکست سختی متحمل شدند  سوال :  کسی که علیه امام زمانش قیام مسلحانه کند وباعث کشته شدن صدها مسلمان شود  البته که سزایش کشته شدن است ..............اما :  حضرت علی علیه السلام ازگناه عایشه درگذشت وهیچ گونه توهین ؛ هتاکی ؛ وفحاشی وکوچکترین بی حرمتی نسبت به وی انجام نداد وحتی او رابا کمال احترام وعزت با 40 نفر سواره روانه مدینه نمود ................چرا؟  چرا حضرت علی (ع) با یک زن محارب وهتاک مدارا کرد واحترام نمود چرا؟  آیا الگوی شماها نباید حضرت علی علیه السلام باشد؟ 
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 794 بار

پست توسط amoonaser »

بسم رب الحسين عليه السلام

سلام بر شما

جناب محیی الدین عزیز

ان شاء الله اگر بحثی در باب اشتراکات و اختلافات میان شیعه و اهل خلاف آغاز بشود ، به تک تک این موارد اشاره خواهم کرده و نشان خواهم داد که خدای اهل تسنن خدایی است که در نزد عقیده ثابت ایشان در روز قیامت دیده می شود و ساقش را نشان می دهد و غیره و حتی برخی همانند احمد بن حنبل و ابی یعلی و غیره نیز خدا را مردی جوان با صورتی بدون ریش و موهای مجعد می دانند ....

در باب سب و لعن نیز ان شاء الله مناظره جناب عبدالحسین عزیز با " یاس من " روشن کننده خیلی مراتب خواهد بود .....

کاربر یاس من :

بیسوادی در کلامت موج می زند و تهمت به دیگران نیز حتی جناب محیی الدین را به تعجب وا داشته است ......

کمی توجه کن : اگر امیرالمومنین علیه السلام با عیشه مشکلی نداشت ، چرا وقتی اولین یار او بوسیله سپاه عایشه شهید شد ، فرمان قتال دادند ؟؟؟؟؟ مگر ممکن نبود در این جنگ ، عایشه نیز کشته شود ؟؟؟؟ پس چرا عایشه اصلا وارد جنگ با امیرالمومنین علیه السلام شد ؟؟؟

یا علی ع
جدا شده از خدا

جدا شده از رسول

جدا شده از کتاب

[COLOR=Blue]هر که ز حیدر جداست

Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 794 بار

پست توسط amoonaser »

بسم رب الحسین علیه السلام

سلام بر شما

درد امثال " یاس من " و همفکران وی این است که در عقیده خود جاهل هستند و برخی مطالب را طوطی وار تکرار می کنند( که اگر در همین عقیده ایشان" ان قلت " کنی تنها حرفهایی را می زنند که به درد جلسات عوام می خورد ! ) و تنها حرف 1 نفر را معیار قرار می دهند

حال اگر همان نفر - به هر دلیلی - از حرفهای قبلی خود برگردد ، ایشان برخلاف سیره قبلی خود ، از مطلبی که تا چند روز قبل از آن در آن خدشه می کردند ، آنچنان دفاعی می کنند که گویا با این عقیده جدید بزرگ شده اند !!!

برای همین است که وقتی به ایشان می گوییم که حتی آیت الله خمینی در کتاب الطهاره ج 3 می گویند که عایشه و معاویه و طلحه و اشباه آنها ( که هر سه نفر از مقدسات اهل خلاف هستند ) از سگ و خوک بدترند ، امثال " یاس من " یا از جواب فرار می کنند و یا اصلا مطلب را بیخیال می شوند و حرفهای بی ربط می زنند و یا توجیهاتی می کنند که " مادر پسر مرده را می خنداند " !!!!

البته تناقض رفتاری در نزد اینگونه افراد خیلی بیشتر از این است ....

التماس دعا

یا علی ع
جدا شده از خدا

جدا شده از رسول

جدا شده از کتاب

[COLOR=Blue]هر که ز حیدر جداست

Member
Member

پست توسط ياس من »

amoonaser نوشته شده:بسم رب الحسين عليه السلام

سلام بر شما

جناب محیی الدین عزیز

ان شاء الله اگر بحثی در باب اشتراکات و اختلافات میان شیعه و اهل خلاف آغاز بشود ، به تک تک این موارد اشاره خواهم کرده و نشان خواهم داد که خدای اهل تسنن خدایی است که در نزد عقیده ثابت ایشان در روز قیامت دیده می شود و ساقش را نشان می دهد و غیره و حتی برخی همانند احمد بن حنبل و ابی یعلی و غیره نیز خدا را مردی جوان با صورتی بدون ریش و موهای مجعد می دانند ....

در باب سب و لعن نیز ان شاء الله مناظره جناب عبدالحسین عزیز با " یاس من " روشن کننده خیلی مراتب خواهد بود .....

کاربر یاس من :

بیسوادی در کلامت موج می زند و تهمت به دیگران نیز حتی جناب محیی الدین را به تعجب وا داشته است ......

کمی توجه کن : اگر امیرالمومنین علیه السلام با عیشه مشکلی نداشت ، چرا وقتی اولین یار او بوسیله سپاه عایشه شهید شد ، فرمان قتال دادند ؟؟؟؟؟ مگر ممکن نبود در این جنگ ، عایشه نیز کشته شود ؟؟؟؟ پس چرا عایشه اصلا وارد جنگ با امیرالمومنین علیه السلام شد ؟؟؟

یا علی ع

1 -تو هم سواد نداری هم تصویر.تصویر...............-

2 -من تهمت نمی زنم از خود سایت کذایی شما ؛ مدرک بی حیایی وتهمت زنی شماها را نشان دادم

3 - شماها به همسرپیامبر تهمت زنا کردن می دهید وبعد دم از سواد ودین می زنید .............زهی ........

4- حضرت علی (ع) با عایشه مشکل داشت ولی مثل شماها به حیا نبود که به او تهمت وافترای زنا کردن

را بدهد

5 - کشته شدن عایشه ؛ تحملش برای دیگران سبکتر بود تا تهمت فاحشه گری دادن به وی...............

6 - ترور خود شخص بهتر از ترور شخصیت او .............
7 - تحمل نار آسان تر ازتحمل عار
8 -اگر عایشه فاحشه بود (العیاذ بالله )چرا پیامبراکرم بر او

حد سنگسار جاری نساخت
آخرین ويرايش توسط 1 on ياس من, ويرايش شده در 0.
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 135 بار

پست توسط عبدالحسین2 »

بسمه تعالی شانه

سلام علیکم

جناب محی الدین :

آنچه به نظر شما بزرگوار تناقض است و در پی حل آن بر آمده اید ، ابدا تناقض نیست ؛ بله به ظاهر برخی نصوص با هم ناسازگار هستند که به ادنی تامل مطلب روشن می شود . به یاری خدا و اهل بیت علیهم السلام در مناظره با کاربر یاس من مطالب را از جهات مختلف بیان خواهیم کرد . نظر به اینکه درخواست شده این مناظره تنها دو نفری باشد ، چنانچه جنابعالی فرمایش خاصی در موضوع بحث داشتید می توانید از طریق پیام خصوصی به یکی از طرفین منتقل نمایید . با تشکر .

کاربر یاس من :

اجازه بدهید تا همه مطالب در مناظره روشن شود . اگر توفیق رفیق باشد ، نشان خواهیم داد که برخلاف ادعای شما ، مولا امیرالمومنین علیه السلام عایشه را با ذلت و خواری به مدینه بازگرداندند . اندکی صبر داشته باشید .
در خصوص عایشه نیز پاسخ شبهات شما مفصلا در تالار عقاید اسلامی داده شده است . لطفا چنان سوالاتی را مجددا تکرار نفرمایید .
Senior Member
Senior Member

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم

علیکم السلام

ما هم بی صبرانه منتظر این مناظره هستیم وامیدواریم که این مناظره با رعایت احترام طرفین تا حصول نتیجه تداوم یابد. این را فراموش نکنیم که همه یتیم آل محمد ع هستیم و در غیبت پدرمان باید با یکدیگر بر مشکلات فائق آییم و دل او را از خود شاد کنیم ، انشاالله که عامل باشیم.

حقیر هم این درنظرم بود که سوالاتم را در پیام خصوصی به اطلاع طرفین برسانم . انشاالله که پاسخ مناسب گرفته شود.

از جناب یاس من هم تقاضا دارم با سعه ی صدر مناظره را آغاز کنند .

موفق باشید

قال مولانا حسن بن علی علیه السلام : استعدّ لسفرك و حصّل زادك قبل حلول أجلك، و اعلم أنّك تطلب الدّنيا و الموت يطلب
ك

مهياى مسافرت (آخرت) شو، و توشه آن را پيش از رسيدن اجل فراهم نما، و بدان كه تو دنيا را طلب نمايى و مرگ تو را مى‏طلبد
Member
Member

پست توسط ياس من »

سوال از شما اقای دانشمند افراطی :<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />   

پیامبر اکرم (ص) در فتح مکه از قاتل عمویش حمزه توسط (سیاه پوست حبشی) در گذشت ولی از کسانیکه به زنان مسلمانان هجو وسخن ناروا به زبان جاری می ساختند حکم اعدام آنان را داد , وفرمود آنان را بکشید حتی اگر به پرده کعبه آویزان شده باشند .................افتاد<o:p>  

[quote="amoonaser

"]بسم رب الحسین علیه السلام

سلام بر شما

درد امثال " یاس من " و همفکران وی این است که در عقیده خود جاهل هستند و برخی مطالب را طوطی وار تکرار می کنند( که اگر در همین عقیده ایشان" ان قلت " کنی تنها حرفهایی را می زنند که به درد جلسات عوام می خورد ! ) و تنها حرف 1 نفر را معیار قرار می دهند

یاس من : راست گفتند ؛توبه گرگ مرگ است ..............   
 ؛در تمام بحث ها ومناظره های که تو وامثال تو دارید؛باید؛ در آنها ؛توهین وتحقیر وتمسخر وکوچک کردن رقیب ؛گنجانیده شود.................   
 وشماها همگی از این قماش هستید
حال اگر همان نفر - به هر دلیلی - از حرفهای قبلی خود برگردد ، ایشان برخلاف سیره قبلی خود ، از مطلبی که تا چند روز قبل از آن در آن خدشه می کردند ، آنچنان دفاعی می کنند که گویا با این عقیده جدید بزرگ شده اند !!!   

یاس من : امام خمینی (ره) درطول دوره رهبریش ؛در کدام سخنرانی هایش یا اظهارتش و یانوشته هایش ؛ چه خصوصی وچه از راه رسانه های ملی ؛ علناً وبا اسم برای مردم ؛ سب ولعن وهتاکی به وابستگان اهل سنت جایز شمرده است ..............   
 یاس من : امام خمینی ؛ شماها را آلت دست دشمن میداند که می خواهید میان مسلمانان تفرقه بیندازید وآنان ضعیف وذلیل کنید ..............   
 به عصمت زهرا سلام الله تعالی علیه ؛ شماها نه امام خمینی قبول دارید ونه رهبری نظام ؛ امام خمینی ده ها مطلب که مخالف ؛ خط مشی شماها (اخباریون ) دارد ولی آن را اعلام نمی کنید    
 یاس من : شماها مصداق ایه : نؤمن ببعض ونکفر ببعض هستید<o:p>  

برای همین است که وقتی به ایشان می گوییم که حتی آیت الله خمینی در کتاب الطهاره ج 3 می گویند که عایشه و معاویه و طلحه و اشباه آنها ( که هر سه نفر از مقدسات اهل خلاف هستند ) از سگ و خوک بدترند ، امثال " یاس من " یا از جواب فرار می کنند و یا اصلا مطلب را بیخیال می شوند و حرفهای بی ربط می زنند و یا توجیهاتی می کنند که " مادر پسر مرده را می خنداند " !!!!
چرا در زیارت عاشوراء ؛ نامی از ابوبکر وعمر وعثمان وعایشه و.و.و ذکر نشده است
البته تناقض رفتاری در نزد اینگونه افراد خیلی بیشتر از این است ....

التماس دعا

یا علی ع[/

]

Member
Member

پست توسط ياس من »

مراجع تقلید می فرمایند :
تولی وتبری جزء فروع دین است وباید درآن تقلید نمود ...............
حتماً حواهید گفت که معصوم فرموده است :
- امام باقر(ع) فرمود: «بنی الاسلام علی خمس: علی الصلاه والزکاه والصوم والحج والولایه و لم یناد بشی ء کما نودی بالولایه; اسلام بر پنج پایه بنا شده است، ...
خوب مگر شماها مجتهد هستید که این استباط را میکنید ...............
کدامیک از شماها مجتهد است ..................ودر کدام حوزه وتوسط کدام عالم ومجتهد ؛ شماها را به درجه اجتهاد قبولتان کرد ه است ؟
Senior Member
Senior Member

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب عبدالحسین ؛ این سوال را از جناب یاس من هم پرسیدم ، قبل از آغاز مناظره لطفا پاسخ می فرمائید:

آیا شما به لعن و سب علنی قائل هستید ؟ (رادیو و تلویزیون و ...)

ك

قفل شده

بازگشت به “پرسش و پاسخ”