شايد تا به حال گاه براي شما عزيزان اين امر اتفاق افتاده که به مجرد مطالعه و يا شنيدن برخي از روايات و يا آيات قرآني و يا به صورت کلي هر پند و اندرز و همانند اين امور، احساس توصيف نشدني و بسيار زيبايي به شما دست داده که مايه آرامش قلبي و خشنودي شما شده و همانند اين ماند که مرهمي بر روي قلب شما گذاشته شود و خودموني تر اينکه آن آيه و يا روايت به دل شما مينشيند و اين امر شايد شما را بر آن دارد که بدان بارها و بارها مراجعه و آن را بخوانيد و لذت ببريد البته بنده هرگز منکر گران قيمت و پر بها بودن هيچ يک از آيات، روايات و أحاديث نوراني معصومين عليهم آلاف التحية والسلام نيستم
بيايم در اين تاپيک به استعانت خداي متعال و اهل بيت اطهار عليهم السلام همانند اين آيات و روايات را در معرض مشاهده ديگر دوستان قرار خواهيم داد تا به شکلي ديگران را نيز در شادي و احساس متفاوت خود شريک نماييم . ان شاءالله
اجر شرکت کنندگان در اين تاپيک با حضرت مولي الموحدين امير المومنين علي عليه افضل الصلاة و السلام
بنده در ابتدا يکي ار آن روايات نوراني و دلچسب براي خودم، که همين ديروز با آن برخورد داشتم را در معرض نگاه نکته بين شما گراميان قرار خواهم داد
ما پیوسته از حال شیعیان باخبریم و در سختی ها آنها رو یاری میکنیم
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
در اخبار حضرت داود عليه السّلام آمده كه خداوند فرمود: داود به مردمان روى زمين برسانيد كه من دوست كسانى هستم كه با من دوستى كنند و همنشين كسى مىباشم كه با من همنشينى نمايد و مونس كسى هستم كه با من انيس باشد.
من صاحب كسى هستم كه با من مصاحبه كند، و برگزيده كسى مىباشم كه مرا برگزيند، و مطيع آن كس هستم كه از من اطاعت كس مرا از روى قلب دوست داشته باشد من هم او را براى خود قبول مىكنم، و او را بالاتر از همه بندگان دوست خواهم داشت
هر كس از روى حقيقت مرا طالب باشد خواهد يافت، و هر كس غير از مرا طلب كند مرا نخواهد يافت اى اهل زمين غرور را از خود دور كنيد به مصاحبت و مجالست و همنشينى با من بشتابيد با من انس بگيريد تا با شما انس بگيرم و بدوستى شما شتاب كنم. به بعضى از صديقان وحى فرستاد و گفت: بندگانى دارم كه مرا دوست مىدارند و من هم آنها را دوست مىدارم، به من اشتياق دارند من هم به آنها اشتياق دارم، از من ياد مىكنند من هم از آنها ياد مىكنم، راه آنها را بگيرى دوست من خواهى بود و اگر از آنها دورى كنى دشمن من خواهى بود. صديق گفت: بار خدايا علامت آنها چيست ؟
خداوند فرمود: در روز مانند سايه همديگر را حفظ مىكنند همان گونه كه چوپان گوسفندان خود را حفظ مىكند،
آنها هنگام غروب آفتاب به خانههاى خود برمىگردند همان طور كه پرندگان به لانههاى خود جمع مىكردند.
هنگامى كه شب بر آنها سايه افكند و تاريكى همه جا را فرا گرفت و بسترها پهن كرديد، و تختها براى خواب نصب شد، و هر دوستى با دوست خود خلوت نمود، قدمهاى خود را به طرف من برمىدارند و روى پاها قرار مىگيرند. هاى خود را بر زمين پهن مىكنند و با من آهسته سخن مىگويند، و از نعمتهاى من تقدير مىنمايند، فرياد مىزنند و گريه مىكنند، و نالهها و شكوهها دارند، گروهى نشسته و جماعتى در حال قيام مىباشند، بعضى در حال سجده هستند و گروهى ركوع مىكنند، به خاطر من سختىها را تحمل مىنمايند و ناسزاها را مىشنوند، ميشنوم درد و دلها وشکايتهاي جوشيده از محبت آنها به من را
اول چيزي که به آنها ميدهم سه چيز است : از نور خود به قلب آنها مىاندازم، پس آنها از من خبر مىدهند همان گونه كه من از آنها خبر مىدهم. : اگر آسمانها و زمين و آنچه در ميان آنها مىباشد بعنوان ارث به آنها تعلق مىگرفت براى آنها كم مىدانستم. : با تمام صورت بطرف آنها توجه مىكنم، آيا ميداني كسى را كه بطرف او توجه كنم به او چه خواهم داد ؟
منبع : (بحار الأنوار جلد 67 صفحه 26 - باب 43 حب الله تعالى )