عوامل گسترش اتهامات عليه شيعيان

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
-
پست: 1002
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۵, ۷:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

عوامل گسترش اتهامات عليه شيعيان

پست توسط HRG »

عوامل گسترش اتهامات عليه شيعيان

كم دقتی برخی از ناشران ايرانی در زمينه چاپ و نشر قرآن كريم از جمله جابه‌جايی صفحات اين كتاب بزرگ آسمانی اتهامات دشمنان عليه شيعيان، از جمله اتهام تحريف قرآن، را پررنگ‌تر خواهد‌كرد.

به گزارش شيعه آنلاين به نقل از ايکنا، «عيسی كريمی» رييس خانه فرهنگ ايران در كويته پاكستان با بيان اين مطلب تأكيد ‌كرد: متأسفانه برخی از دست‌اندركاران چاپ و نشر قرآن در ايران چنان كه بايد در اين كار اهتمام و وسواس ندارند كه يكی از نتايج آن جابه‌جايی صفحات در پايان كار است. برای نمونه دقت در صفحات 547 تا 555 قرآن كريم با شناسنامه زير «قرآن كريم خط: عثمان طه، مترجم: الهی قمشه‌ای، اندازه: وزيری، ناشر: عرفان نو، چاپ سوم، تهران : سال 1378، چاپخانه قيام، ليتوگرافی البرز» كه با پرونده شماره 188 از اداره نظارت بر چاپ و نشر قرآن كريم پروانه چاپ گرفته، نشان‌می‌دهد كه سوره‌های حشر، ممتحنه، صف، منافقون و تغابن با هم آميخته شده‌اند. يس خانه فرهنگ ايران در كويته پاكستان:
جابه‌جايی صفحات قرآن نيز مانند نادرست‌نويسی واژگان قرآنی كاری قابل بخشش نيست و اگر چنين نسخه‌هايی به دست تندروهای ناسازگار با يكپارچگی مسلمانان در پاكستان برسد، كم‌ترين اتهامی كه آنها به شيعيان خواهند‌زد، تحريف قرآن است.وی در ادامه با اشاره به استقبال شيعيان افغانستان و پاكستان از قرآن‌های چاپ ايران تأكيد‌كرد: جابه‌جايی صفحات قرآن نيز مانند نادرست‌نويسی واژگان قرآنی قابل بخشش نيست و اگر چنين نسخه‌هايی به دست تندروهای ناسازگار با يكپارچگی مسلمانان در پاكستان برسد، كم‌ترين اتهامی كه آنها به شيعيان خواهند‌ زد، تحريف قرآن است و به اين بهانه تبليغات سوئی را عليه شيعيان به راه‌ خواهند انداخت. از اين رو نهاد‌های دست‌اندركار نظارت بر چاپ و نشر قرآن كريم بايد سخت‌گيری و دقت ويژه‌ای در اين زمينه داشته‌ باشند.وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در پاكستان با اشاره به كمبود نرم‌افزارهای قرآنی به ويژه داستا‌ن‌های قرآنی به زبان‌های انگليسی و اردو در خانه‌های فرهنگ ايران در پاكستان، تأكيد‌كرد: چنان‌چه اين نيازها و كمبودها با همكاری نهادهای قرآنی ايران جبران شوند، خانه‌های فرهنگ ايران در پاكستان می‌توانند در زمينه نشر معارف و آموزه‌های قرآنی با نهادهای قرآنی پاكستان همكاری سازنده‌ای داشته‌ باشند. وی در ادامه تأكيد ‌كرد: نشر فعاليت‌های قرآنی در پاكستان با هيچ عامل بازدارنده‌ يا خط قرمزی مواجه‌نيست و همكاری و همراهی نهادهای دولتی و مردمی در اين راستا ستودنی است؛ برای نمونه وزارت اوقاف پنجاب هر ساله در ماه مبارك رمضان ميزبان قاريان ايرانی است و در ديگر ايالت‌ها مانند بلوچستان هم علاوه بر مساجد، تالارهای فرهنگی و آموزشگاهی نيز پذيرای قاريان ايرانی و برگزاركننده مسابقات و برنامه‌های قرآنی خانه فرهنگ ايران هستند.



منبع: شيعه آنلاين
ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”