+ پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسي دانشکده علوم حديث +

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
پست: 1668
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۶, ۴:۰۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

+ پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسي دانشکده علوم حديث +

پست توسط Labbaik »

 "به نام خدا" 
دانشکدۀ مجازی علوم حدیث برای پنجمین دوره در مقطع کارشناسی علوم حدیث دانشجو می‌پذیرد. تمامی علاقمندانی که دارای مدرک پیش‌دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم و یا بالاتر از آن باشند می‌توانند با استفاده از این فرصت استثنائی تحصیلات دانشگاهی خود را در یکی از مهم‌ترین گرایشهای الهیات و معارف اسلامی پی بگیرند.
شیوۀ پذیرش دانشجو در این دانشکده به روش فراگیر است و داوطلبان می‌توانند بدون شرکت در کنکور سراسری به صورت آزمایشی در دورۀ‌ دانش‌پذیری تحصیل خود را آغاز کنند. شرکت‌کنندگان در این دوره در پایان ترم دانش‌پذیری در آزمون جامعی که با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود و سؤالات آن از دروس ارائه شده در همان ترم است شرکت می‌کنند و در صورت کسب امتیاز لازم به عنوان دانشجوی رسمی دانشکده پذیرفته شده و مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را دریافت خواهند کرد.
در حال حاضر بیش از 2500 دانشجو و دانش‌پذیر (که تعداد زیادی از آنان دانشجو یا دانش‌آموختۀ رشته‌های دیگر دانشگاهی‌اند) به صورت کاملا اینترنتی در این دانشکده تحصیل می‌کنند و از دروس چندرسانه‌ای و تعاملی، تالارهای گفتگو و پژوهش، ارتباط مستقیم با اساتید و آموزشیاران و دیگر امکانات آموزشی و پژوهشی استفاده می‌کنند.
علاقمندان می‌توانند از دهم تیر ماه تا 28 شهریور ماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی دانشکدۀ مجازی علوم حدیث( [External Link Removed for Guests] ) بر اساس راهنمای گام به گام ثبت نام، نسبت به نام‌نویسی اقدام کنند و با شرکت در کارگاه‌های توجیهی، آمادگی لازم را برای این شیوۀ تحصیلی به دست آورند.
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند


 تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”