بعضي از خواص صلوات

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

بعضي از خواص صلوات

پست توسط yasin »

1.صلوات نشانه محبت به حبيب خداست.

2.صلوات باعث تقرب به خدا و رسول اوست.

3.صلوات موجب شفاعت است.

4.با صلوات حاجات برآورده مي شود.

5.صلوات باعث آمرزش گناهان است.

6.صلوات موجب عافيت و شفاي امراض است.

7.صلوات دل و جان را جلا مي دهد.

8.صلوات حافظه را زياد مي كند.

9.صلوات موجب توانگري است.

10.صلوات باعث آمدن پيامبر(ص) موقع مرگ مي شود.

11.صلوات موجب روشنايي قبر و قيامت است.

12.صلوات نور صراط است.

13.صلوات باعث نجات از زندان است.
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 252 بار
سپاس‌های دریافتی: 125 بار

پست توسط حسن2568 »

yasin, سلام دوست عزيز .بحث خوبي رو مطرح كرديد .يك پيشنهاد
چطوره توهمين تاپيك موارد ختم صلوات رو هم بيان كنيم .با اجازتون من اوليش رو ميگم
1400 صلوات نذر امام موسي كاظم (ع)جهت قضاء حوائج مشروئه بسيار موثر است

من يك بار همين ختم رو نذر كردم هرچند كه حاجت خود رو نرسيدم اما بعد از چند ماه خواب ديدم توخواب بهم گفته شد اون چيزي كه نذر كرده بودي ادا كن
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

سلام
خوب ختم صلوات خوب است ولی این مقدارش خیلی زیاد است ما که نمیتونیم
به نظر من باید ختم صلوات ها در حد 1010 تا باشه نه اینقدر زیاد که شاید 10 تاش هم با حضور قلب نباشه
یه نفر میره پیش یکی از علما میگه یه ختم صلواتی بهم بده ایشان هم میگه یکی ::sh بندهخ خدا تعجب میکنه میگه یکی =8) به هر حال بای زبان با قلب وصل باشه وگرنه زیان ذکر بگه قلب یه جا دیگه باشه فایده نداره
من يك بار همين ختم رو نذر كردم هرچند كه حاجت خود رو نرسيدم اما بعد از چند ماه خواب ديدم توخواب بهم گفته شد اون چيزي كه نذر كرده بودي ادا كن

یه بار دیگه بگی به حاجتم نرسیدیم خودت میدونی ها :grin:
شما فکر میکنید به حاجت خود نرسیدید سخت در اشتباه هستید مگر ممکن است این اهل بیتی که ما سراغ داریم کسی رو دست خالی برگردانند . خیلی ها متاسفانه این سخن رو میگویند که حاجت ما برآورده نشد ولی اینطور نیست .
بهقول آقای فاطمی نیا بنده خدا همیشه داد میزنه اینقدر غصه میخوره میگه بابا اینها خیلی کریم اند یا به دامنت میریزند یا به حسابت :D یه جا گیری میکنیم گره از کار باز میشه فکر مکینیم خودمون این کار رو کردیم ولی اگر چشم دل داشته باشیم میبینیم از یه جا دیگه داره حل میشه
یه روایتی داریم که میگه در آن دنیا بعضی ها هستند که مقامشان خیلی بالاتر است میگویند شما از کجا به این مقام رسیدید میگند ما حاجتهایی داشتیم که عملی نمیشد ولی الان در اینجا حساب شده است ، کاش حتی یکی از حاجتهایمان برآورده نمیشد !!!
خوب نظر من اینه که ما باید توسلمان رو پیدا کنیم بهمون میدند ولی احساس نمیکنیم حتما جایی دیگه جبران میکنند
به قول اون روحانی میگه تو چیکار داری برو بین در مجلس روضه کار نداشته باش کی میخونه چی میشه بزار اسمت رو بنویسند
فعلا یا علی
اینم 2 تا قلب برای حسن جان :) :)

:razz: :razz:
[External Link Removed for Guests]
Member
Member

پست توسط حسن2568 »

kazemfdisk, سلام
بابا ديگه چرا ميزني .خوب چيكار كنم من آدم حسابي نيستم ولي گهگاه از اين جور خوابها ميبينم .خوب بعضي وقتها آدم بعضي حاجتهارو به هر دليلي بهش نميرسه .اگه اينطور بود كه الان من اسم بلوتوث موبايلم مجرد بينوا نبود :grin: :grin:
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

حسن2568 نوشته شده:kazemfdisk, سلام
اگه اينطور بود كه الان من اسم بلوتوث موبايلم مجرد بينوا نبود :grin: :grin:

ای کلک لو دادی ها!!!! :grin: :grin: :grin:

.

دوستان نظرتون راجع به طرح ختم قرآن کریم در سایت اعتقادات چیه؟؟؟.
.
شبیه همون طرح 1442 شبکه یک که هر کسی یک صفحه از قرآن رو میخونه...
.
علاوه بر ثوابش میتونه تبلیغ خوبی برای سایت پر محتوای اعتقادات باشه :razz: :razz:
.
تراوش مغزم چطور بود دوستان؟؟
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

پست توسط محمد علي »

saeedmontazer نوشته شده:دوستان نظرتون راجع به طرح ختم قرآن کریم در سایت اعتقادات چیه؟؟؟.
.
شبیه همون طرح 1442 شبکه یک که هر کسی یک صفحه از قرآن رو میخونه...
.
علاوه بر ثوابش میتونه تبلیغ خوبی برای سایت پر محتوای اعتقادات باشه :razz: :razz:
.
تراوش مغزم چطور بود دوستان؟؟

به نام خدا

با سلام و سپاس

طرح بسيار خوبي است سعيد جان :razz:

ان شاء الله پي گيرش باشيد ، به نظرم براي ماه مبارك كه چند روزي بيشتر بهش نمونده بتونيم اين طرح رو اجرا كنيم .

با پيشنهاد هاي ساير دوستان ميشه جزئياتش رو دقيق تر هم كرد . :D

منتظريم (البته ادامه اين بحث در بخش قرآن مجيد بايد دنبال بشه ... جداي اين تاپيك )

يا علي.ع :razz:

Member
Member

پست توسط حسن2568 »

پيامبر اكرم (ص):هر كس در روز جمعه صد مرتبه برمن صلوات بفرستد خداوند گناهان هشتاد ساله اورا بيامرزد

پيامبر اكرم (ص):هركس هر روز برمن هزار صلوات فرستد نميرد تا جايخود رادر بهشت ببيند

من از كتاب 2001 ختم مينويسم

saeedmontazer, عزيز چيزي نيست كه بخوام لو بدم .آخه من نميدونم چراهيچكس حاضر نيست با گفتن بله خوشبختي خودشو تضمين كنه درسته كه هيچي ندارم ولي خوب يه ايرانسل دارم كه مگه براي خوشبختي تو دنيا چيزي بالاتر از اين ميخوان :grin: :)
Member
Member

پست توسط حسن2568 »

سلام
در عده الداعي از حضرت امام صادق (ع)روايت شده كه فرمود :هر كه بعد از نماز صبح پيش از آنكه تكلم كند بگويد
"رب صل علي محمد وآهل بيته" حق تعالي روي او را از آتش جهنم نگاه دارد

امام صادق (ع)فرمود :هر كه بعد از نماز صبح يا نماز ظهر روز جمعه بگويد "اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم نميرد تا امام قائم (عج)را درك كند

وباز فرمود هر كه بعد از نماز صبح يا نماز ظهر روز جمعه بگويد
اللهم اجعل صلواتك وصلوة ملائكتك ورسلك علي محمد وآل محمد" نوشته نشود بر او گناهي تا يكسال .

من از 2001 ختم نوشتم
Bronze
Bronze
محل اقامت: کره زمین
سپاس‌های ارسالی: 194 بار
سپاس‌های دریافتی: 797 بار
تماس:

پست توسط پرستوی-مهاجر »

سلام من يه پيشنهاد ديگه دارم براي تعجيل در فرج 14000 صلوات نذر کنيم 7000 تاش رو من و چند تا از دوستام ميفرستيم بقيهاش هخم هر کي يا علي بگه اجرش با ولي عصر
هر که دارد هوس ديدن يار بسم الله...................... :razz: :razz: :razz:
یادتان باشد اگر همچو پرستو رفتیم

خانه مادری ما همه بیت الزهراست

یادتان باشد اگر تنگی دل غوغا کرد

مهدی فاطمه را یاد کنید او تنهاست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط yasin »

سلام.
خيلي خوبه 1000 تاشم من مي فرستم.