[align=center]به نام خدا
ساخت بازی توهین آمیز به پیامبران!
سرویس رسانه، ادب و هنر: پس از اهانتهای مکرر به پیامبر اکرم (ص) ، اینک یک بازی ویدیویی ساخته شده است که کلیه پیامبران و ادیان الهی را هدف قرار داده است!
به نقل از ابنا، افزایش گرایش به اسلام و مخالفت آخرین دین الهی با اهداف سلطه جویانه دولت های استعماری باعث شده تا تهاجم همه جانبه ای علیه دنیای اسلام شکل گیرد. جنگ نوینی که فقط به ابزار نظامی صرف دیگر اکتفا نمی کند و از تمام ابزار های فرهنگی ، سیاسی و... بهره می گیرد.
ناتوی فرهنگی از جمله جنگ های روانی نوین غرب علیه دنیای اسلام است که در چند سال اخیر "استفاده ابزاری از رسانه" را دستور کار قرار داده است؛ از اجرای سخنرانیهای توهینآمیز گرفته تا کاریکاتور های موهن دانمارکی و بالاخره ساخت فیلمهایی چون "فتنه " ساخته «خیرت ویلدرس» و "تسلیم" از «تئو ون گوگ».
اما جدیدترین اقدام دشمنان، ساخت یک بازی ویدیویی است که توهین به ساحت پیامبر اسلام (ص) و دیگر پیامبران ادیان ابراهیمی را نشانه رفته است.
اگرچه این بازی هنوز به بازار ارائه نشده است اما سازنده کافر آن در مصاحبه ای اعلام کرد: «هدف من جلوگیری از اشاعه مسیحیت و اسلام است. من احساس می کنم در جهان پر از پیام مذهبی ، پیام کفر آمیز هم باید فرصت بیان داشته باشد! کافران هیچ زمانی تا این حد ،فرصت صحبت کردن نداشته اند و جهان میتواند بدون ادیان مکان بهتری باشد».
در این بازی، کاربر اقدام به کشتن حضرت ابراهیم (ع) و نویسندگان کتاب مقدس مینماید. در قطعه ای از آن، مرد آسیبدیدهای نمایان میشود که چهرهاش مشخص نیست ، اما با اندکی تامل کاربر او را می شناسد. او پیامبر اسلام است و این بازی شیطانی با مرگ ایشان پایان می یابد و کاربر پیروز می شود.
با توجه به اینکه این بازی هنوز به بازار ارائه نشده، ضروری است همه موحدان عالم به خصوص مسلمانان با اعتراض به ساخت آن از توزیع این بازی کفر آمیز و موهن جلوگیری کنند، چرا که در صورت تعلل در برابر این توهینها ، آنها در آینده به صورت موهن تری علیه مقدسات مسلمانان و موحدان اقدام خواهند کرد.
منبع:سایت خبری تحلیلی فرهنگ انقلاب اسلامی
»»ساخت بازی توهین آمیز به پیامبران!
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 3099 بار
- سپاسهای دریافتی: 5474 بار
»»ساخت بازی توهین آمیز به پیامبران!
زندگی بافتن یک قالی است
نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی
نقشه را اوست که تعیین کرده است
تو در این بین فقط میبافی
نقشه را خوب ببین !!!