نياز به كمك در باره نماز و ...

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

نياز به كمك در باره نماز و ...

پست توسط Ali_nateghi »

با سلام خدمت دوستان عزيز

من نمازم رو يك خط در ميون بلكه 7 الي 8 خط نميخونم 1 تا 2 خط ميخونم

هميشه هم دلم ميخواد كه بخونم ولي نميشه

ميخام يه طوري باشه كه يه احساسي داشته باشم كه همشو بخونم لطفا كمك كنيد و بگيد چكار كنم .

در ضمن يه جوراي اونجوري كه بايد باشم در كل زندگيم نيستم ميخام يه برنامه خود سازي هم داشته باشم .

اگر كمك كنيد ممنونتون ميشم . البته چند سالي هست كه همينجوري تو زندگيم بدبياري وجود داره چه از نظر اقتصادي چه اعتقادي چه روابط با ديگران دچار مشكل شدم . بدجور نياز به كمك دارم
-
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط HRG »

Ali_nateghi, دوست عزیز سلام

قبل از هر چیز من عقیده شخصی خودم رو بگم و اون اینه که شما در وحله اول بایستی نماز را بشناسی و بدانی که نماز چیست و برای چه اقامه می شود و هدف از وجود نماز چیست و اقامه ان چه سودی برای بشر دارد و با شناخت نماز با جواب صحیح دادن به این سوالات و ایمان قلبی به این جوابها می توانی وارد وحله بعدی یعنی ایجاد انگیزه و اراده برای اقامه نماز می شوی که با تقویت اعتماد به نفس در وجود خود می توانی به امید خدا به هدفت که اقامه نماز است برسی :-o
در ضمن دقت داشته باش که نماز را برای رفع مشکلات و حتی فقط برای ثواب ان بدون در نظر گرفتن جوانب معنوی ان و در کل برای اهداف مادی اقامه نکنی که نتیجه ای جز ترک مرتب ان ندارد و تا زمانی که به این موارد اصرار داشته باشی (مخصوصا قلبا ) در وحله های فوق موفق نخواهی بود :-o

امیدوارم که این مطالب موثر واقع شود :AA:
ارسال پست

بازگشت به “نماز”