از زیارت جامعه بگو

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

از زیارت جامعه بگو

پست توسط کاظم سبزواری »

به نام خدا
سلام به دوستان گلم
ماه رجب است تو ماه خدا ما رو هم فراموش نکنید

آقا میخواستم از زیارت جامعه برام بیشتر بگید هر چی میتونی دبگید هر چی به ذهنتان میرسد بگید
مخصوصا کسانی که پا منبر میشینند و استاد دارند اونها بیشتر تو حرف های خصوصیشون میگند
من عاشق زیارت جامعه شدم (دروغ نگو کاظم) می ترسم قالب تهی کنم :grin:
من یه جمله از استاد فاطمی نیا میگم شما هم حتما بگید

خدایا تو را چگونه شکر کنیم که این زیارت جامعه کبیره را به دست ما رسانید خدا شاهد است اگر بدانید جامعه کبیره چی است در پوست خود نمی گنجید !!!روی پای خود بند نمی شوید !!!

والا من کتاب جوادی آملی رو در مورد زیارت جامعه نخوندم از اون هم مطالبی دارید بزارید
یا علی
:razz:
[External Link Removed for Guests]
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

زیارت جامعه، منشور بلند امامت و هدایت است که سیل‌گونه از کوهسار وجود هادی امت، حضرت ابوالحسن ثالث، علی بن محمد النقی (علیه و علی آبائه و ابنائه افضل الصلوة و السلام) سرازیر شده است. این منشور بلند، هرچند که در لباس شرح فضایل و کمالات انسان‌های کامل و خلفای برجسته‌ی‌ الهی، یعنی اسره‌ی‌ طاها و یاسین، ائمه‌ی‌ اطهار (علیهم‌السلام) بیان شده است، لیکن معارف عمیق توحیدی ـ ولایی آن بسان سیلی بنیان کن اساس شرک و دوگانه‌پرستی و بنیاد بیگانه‌گرایی را برمی‌کَنَد و با پیشروی به سوی دشت و دَمَن امت اسلام، تشنه‌کامان حقیقت و معرفت ناب نبوی و ولوی را سیراب می‌کند
.
.
.
کاظم جان اینجا کتاب آقای جوادی آملی به صورت آنلاین هست...
.
[External Link Removed for Guests]
.
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”