وفات آيت الله اشتهاردي

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
پست: 1668
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۶, ۴:۰۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

وفات آيت الله اشتهاردي

پست توسط Labbaik »

 گویا این سلسله تمامی ندارد و حوزه هر روز باید شاهد باشد که اسطوانه هایش از دست می روند.
خبر کوتاه بود آشیخ علی پناه از دنیا رفتند.  
طلبه ها ایشان را به این نام می شناختند. آشیخ علی پناه همان ایت الله اشتهاردی از این دنیا رفت و حوزه را دچار مصیبتی بزرگ نمود. هنوز صدای دلنشین ایشان در درس های اخلاق را از یاد نبرده ام. اصلا همه زندگی ایشان اخلاق بود. با این که عالمی بزرگ بود اما به راحتی با طلبه ها نشست و برخاست می نمود. همیشه زودتر از وقت نماز می امد و در گوشه ای از مدرسه فیضیه می نشست و طلبه ها به دورش حلقه می زدند و از کلامش بهره می گرفتند. درس های فقه او نیز فقط فقه نبود پر از نکات اخلاقی و تربیتی بود.
نکاتی را می گفت که اگر بدان عمل می کردیم موفق می شدیم. بارها سر درس از ایشان شنیدم که می فرمود من از استادم شنیدم که می گفت مرحوم سید محمد کاظم یزدی می گفت توزیع الوقت توسیعه اگر برای هر کاری زمانی را اختصاص دهیم این کار چنان تاثیری دارد که گویا با این کار می توانیم وقت خود را افزایش دهیم. آشیخ علی پناه اصلا دنبال دنیا و مقامات دنیوی نبود. در همان خانه محقر خود می زیست و هیچ گاه از گفتن دروس سطح حوزه خود داری نکرد با این که سوادی بسیار داشت و حتی بر عروه نیز حاشیه داشت که این نشان از توان علمی بالای ایشان دارد اما همان رویه خود را ادامه داد.

[align=center]شادی روحش صلوات!!!  
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند


 تصویر 
-
پست: 1002
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۵, ۷:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

آيت‌الله علي‌پناه اشتهاردي دار فاني را وداع گفت

پست توسط HRG »

تصویر

آيت‌الله حاج شيخ علي پناه اشتهاردي استاد عالي حوزه علميه قم ديشب بين نماز مغرب و عشاء در مدرسه فيضيه بر اثر وخامت حال به بيمارستان منتقل شد اما متأسفانه معالجات مؤثر واقع نگرديد و روح پاك ايشان به ملكوت اعلی پيوست.
آيت‌الله اشتهاردي در سال 1300 هجري شمسي (هفتم محرم سال 1340 هجرى قمرى) در شهر اشتهـارد در استان قزوين ديـده به جهان گشود.
ايشان از ده سالگى دروس حوزوی را در موطن آغاز و در هفده سالگى به قم هجرت كرد و دروس سطح را در محضـر اساتيد بزرگ حوزه علميه نظير آقايان مرعشى نجفى، مرتضى حائرى، گلپايگانى، سيد احمد خوانسارى و امام خمينى به پايان برد.
سپس درس خارج فقه و اصول را نزد آيات عظـام بروجردي، اراكي، گلپايگانى، حجت، سيد محمدتقى خوانسارى، سيد صدرالدين صدر (پدر امام موسی صدر) و امام خمينى فرا گرفت.
زهد و ساده‌زيستي ایشان بسيار شگفت‌انگيز بود و به لحاظ مرتبه رفیع علمي نيز امام خميني (ره) لقب "فقه سيار" را به وی داده بودند.
آيت‌الله اشتهاردي عليرغم اين شايستگي علمي، هيچگاه كرسي درس خارج تأسيس نكرد و همچنان به تدريس دروس سطح اشتغال داشت و گفته مي‌شود بيش از 20 دوره كتاب لمعه را تدريس كرده است.
مهم‌ترين اثر مكتوب ايشان يك‌دوره كتاب فقهي در شرح "عروة الوثقی" به نام مدارك العروة است كه در 30 جلد تدوين شده است. درس اخلاق اين دانشمند بزرگ جهان تشيع نيز مورد توجه و استقبال طلاب و فضلاي حوزه بود.

منبع: خبرگزاري اهل بيت
08:16:01 - 19/4/1387
ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”