جواب :آره عزيزم ، من كه مي گم حضرت كوروش (ع)
شما شايد خيلي هاي ديگر رو هم بخوايد همينطوري صدا بزنيد،منظور شخص شما نيست.منظور علماء و بزرگان دينه.
جواب : آخي دوستان عزيز چرا تحقيق نكرده حدثيات رو قبول مي كنيد.
دوست عزيز کسي اين رو قبول نکرده،دوستمون گفتن که اين يکي از نظرياتي که در مورد ذوالقرنين بوده و بعدها نقض شده و نظريه جديدتري اومده.
اگه كوروش ايراني هم نبود باز من ميومدم ازش دفاع مي كردم چون يقين دارم كوروش پيامبر بوده ، و وظيفه هر مسلمونيه كه از پيامبران خدا دفاع كنه حالا چه ايراني باشه ، چه عرب و چه جاهاي ديگر
دوست عزيز بدون دليل محکمه پسند کسي رو پيامبر خدا نخونيد.ببين دوست عزيز بهتره بجاي اينکه انقدر بي پروا لقب پيامبر رو بديد به کوروش،تفسير قرآن رو مطالعه کنيد
1.بنده در كتابها و مقالات ديني متعددي خوانده ام كه خداوند مي فرماييد و من به او ((ذوالقرنين )) امر فرمودم تا دو قوم ماد و پارس را با هم متحد گرداند و در برابر كفر قيام كند.
دوست عزيز بنده تفسير کامل اين آيات رو خوندم و در ارسالهاي قبلي توضيح دادم:
اما مطالبي که تو تفسير نوشته دوتا بخش داره: 1-ذوالقرنين 2-مصداق ذوالقرنين
1-ذوالقرنين:تو تفسير نمونه اومده که برخي اعتقاد دارن ذوالقرنين پيامبر بوده و مدرک اين ادعاشون هم اينه که در آيه کلمه "قلنا(ما به ذوالقرنين گفتيم)" اومده و از اين کلمه براي نبوت ذوالقرنين استفاده ميکنن،اما احتمال اين هم هست که منظور از اين کلمه الهام قلبي باشه که براي غير پيامبران هم هست و در آيات و روايات از پيامبر و ائمه اومده که ذوالقرنين پيامبر نبوده و تنها بنده اي صالح بوده.
پس دوست عزيز همونطور که تفسير قرآن هم نوشته ذوالقرنين پيامبر خدا نيست.
پس خواهشا" انقدر بي پروا لقب پيامبري نديد به کسي.
اگر مدرک معتبر و مستند در مورد ادعاتون وجود داره ذکر بفرماييد،در غير اينصورت خواهشا" بحث رو ادامه نديد.
موفق باشید

)