1.آقا من نمیدونم چند رکعت نماز قضا دارم>؟؟ چطور قضاش رو بخونم؟؟
سلام دوست عزیز.
1- من از یک بنده خدایی پرسیدم بهم گفتم حدودا ببین چقدر داری اون مقدار کمرو بگیر بخون!
منم گفتم بین 2 سال و 2 هفته شک دارم پس 2 هفته رو می خونم!
اما در مورد چطور خوندنش! یکم سخته ولی باید کم کم شروع کنی دیگه بانماز 2 رکتی ها شروع کن تا بد که بیشترش کنی!
راستی به فکر پسرتم نباش که مثلا بگی اون پول میده می خونن ما به همون حاج اقا گفتیم 2000 تا دلیل اورد قیدشو زدیم!
3.سوال درباره امام زمان دارم....
اول بگم دوستان فکر نکنن من به وجود امام زمان شک دارم!!!!
اینم بیشتر برای این میخوام بدونم که یک وقت بحثی چیزی شد کم نیارم....
اقا اصلا فلسفه ی وجود منجی چیه؟؟؟اصلا خدا چرا منجی برای انسان ها گذاشت تا وقتی غرق در گناه شدن
اونا رو نجات بده...(((خدا چرا در زمانی که گناه زمین رو پر کرد یهو قیامت برپا نمیکنه و حتما باید منجی بیاد و بعد بحث رجعت و بعد قیامت بشه؟؟؟؟)))راستی آقا درباره ی رجعت یه کم توضیح بدین و اگه حدیثی هم هست خوهش میکنم ذکر کنید
دوست عزیز در مورد این مثل
دو حالت داره
1- شخص علما رو می شناسه
2-نمی شناسه!!
حالا شخصن چرا علما!!
اگر بخای در نبودن امام زمان شک کنی 2000 تا دلیل می شه اورد!!
اگر علما بشناسی همشون در موردش گفتن
مثلا شخص زمانی دیگه دنبال سئوال پرسیدن نرفتم و شکر خدا نسبتا ایمانم قوی تر شد
زمانی بود که یه سی دی از حاج اقا بهجت دیدم و صحبتاشون در مورد اقا این خیلی تاثیر گزار بود!!
2-اما در مورد کسانی که زیاد دینی نیستن و فقط اومدن 4 تا سوال الکی بپرسن سرکار بزارن برن یا تازه کارن نمیشه از علما واسشون گفت!
شخصا یکیشونو اینجوری قانه کردم:
حامد امام زمان هست دلیلی بده!!
حامد:: عزیز بابا تو تمام دینها به منجی اشاره شده!
پس در منجی شکی نیست!
اما اینکه ایا امام زمان ما هست یا نه!!
مشخصاتی که دینهای دیگه هست به امام زمان ما خیلی می خوره و القابشم هست و پس 80 درصد می خوره تو دینای دیگم به امام زمان ما می خوره!!
و اما
پیامبرو که قبول داری!!
اون دوستم: بله دارم!!
خاب پیامبر گفته که از این منجی از ماست!!
و هم شیعه ها و هم سنی ها قبولش دارند!!
فرقمون اینه که ما می گیم به دنیا اومده اونا می گیم نیمده!!
و 100% اومده
1-چون مسلمونا بدون حجت نمی مونند!
2-خیلی از افراد و علما دیدنشون خصوصا حاج اقا بهجت!
و در کل صحبت های بسیاری رد بدل شد که بنده فک درد گرفتم ولی شکر خدا نتایجی داد!
4.چرا خداوند اولاد امام حسین (علیه السلام)رو بر اولاد امام حسن(ع)فضیلت داد و نسل امامان معصوم رو از امام حسین(ع)ادامه داد؟؟؟؟
ببین دوست عزیزاینجوری نمیشه بپرسی چون تو امامی بعدی هم داداش داشتند پس چرا و اما زیاد میشه!!
ولی در مورد همون سوال!!
امامان نور هستند و از قبل از پیدایش جهان هستی وجود داشته و تعیین شده بودند!!
اما دلایل بیشتری نیز هستد که شخصی برای بنده بیان کرد منتها حضور ذهن نداشته و شرمنده یادم نیست!
انشالله میان دوستان می ترکونن!
5. با یکی داشتم صحبت میکردم بحث از امیرالمومنین شد...
گفت من علی رو قبول ندارم/گفتم چرا؟/گفت :یه روز حضرت شمشیر رو برداشت و رفت یک قبیله ای رو که جمعیتی نزدیک 60 نفر داشتن همه رو کشت در حالی که اونها هیچ شورشی در مقابل مسلمانان نداشته اند!!!
و چاه آب پر شد از شر آدم(((از دوستان خواهش میکنم این داستان رو با سندش برام نقل کنم تا بزنم تو دهنش....وقتی اینجوری درباره حضرت حرف میزد میخواستم دهنش رو خورد کنم ولی چه کنم که نمیشه))) no no no
بابا همونجا بکوب تو دهنش!!
بهش بگو علی!! شافع بهشت!! ابدلواست رفته اون دنیا بهشت داش ندادند بخاطر اینکه از علی میشنیده و دکنار علی واران و قران بوده اما دنبال علی ترفته!! محب درست حسابیش نبوده!!
یه ایمیلی به تعداد بالا تو اینترنت پخش شده مبنی بر اینکه علی انکسی است که تو یک شب چندهزار نفرو گردن زد و ثروتشونو به چپاولل برده از این چرندیات!
تازه نوشته یه عکسی بود که عکس واقعه ای حضرت علی هست نمی دونم دیدی یا نه اونجا چهره ای خشن داره! اما مثلا گفتن: این عکس جدیدا رو دیدی که توشون چهره محربون داره حضرت علی و زمین تا اسمون با اون فرق داره!!خلاصه گفته بودن دارن عکس علکی امامو به خوردتون می دم امام مهربون نبوده و...
که بنده پرسیدم!
1- تو قرانم هست کافر دیدی بکشش(البته جزئیات داره که اونم به عهده دوستان

)
پس اگر حضرت علی قبیله ای چیزی رو کشته دلیل داشته و به دستور پیامبر بوده!!
شخصی که عدالت رو حتی در مورد قاتلش رئایت گرد و حواشو داشت چطور ممکنه بیاد بی دلیل همچین کاری رو کنه!!
به اون بگو اسم اون قوم چی بود! خلاصه به اون بگو مدرک بیاره!! نه تو.
تازه خیلی باحاله اون منافقا تو ایمیل گفتن به خاطر ثروت بعد رفیقت گفته همینجور الکی اینکارو کرده!بابا ایول زده رو دست اون منافقا!!
ببینم اصلا رفیقت مسلمون هست؟؟
این سنیا که چشم دیدن علی رو ندارن!! از مهربونیه علی گفتن نمی دونم این دوستم می گفت یه لقبی تو عربا داره که معانی خوب و شایسته ای داره!!
از خوبیای علی واسش بگو مدارک زیادی از خوبی هاش هست از اینکه پیامبر پاره تنشو به کسی نمی ده که بخاد بی عدالتی کنه!! و اینکه تو قران به حضرت علی اشاره شده! قران نمیاد به یه چنین شخصی اشاره کنه و ازش بگه!!
خلاصه اگر 1 دلیل داره واسه اون حرفش تو می تونی 4000 تا دلیل بیاره واس حرف خودت!!
.آخرین سوالم درباره ی نقل کننده های احادیث هست....
مدتی هست این شیطان لعنتی رفته تو مخم و یک شبه ای برام پیش اومده و اونم اینه که هر حدیثی میشنوم از امام و پیغمبر زود یک فکری میاد تو مخم و میگه حدیث جعلیه......
هی پیش خودم میگم خوب اون زمان ها (غیبت حضرت مهدی)خوب هر کسی میتونسته یک حدیث جعل کنه و به یک امام نسبت بده.....حالا سوال من اینه که اصلا ما از کجا باید به احادیث اطمینان کنیم؟؟؟
سند حدیث چه قدر میتونه دلیل بر درستی حدیث باشه؟؟؟؟
دوستان ببخشید اینقدر فکرم شلوغه اصلا رو جمله بندی ها دقت نکردم....خودتون ببخشید!!!
خدا حافظ
ای بابا رفیق تو هم که عین جونی های خودمی !!
داداش ما هم این دوران رو داشتیم عجب دورانی بود!!
ببین در مورد حدیث که جدا از کتاب های معتبری که هست(من خودم هیچ کودمشونو نخوندم

) یسری احادیث با عقل جور در نمیاد !
یسری میاد!!
و یسری هم تو در دیوار زدن که خیالت تخت 100 نفر روش نظارت کردن و به درست بودنش پی بردند بعد زدن!
مثلا اینکه نمی دونم رو درو دیوار دیدی یا نه: امام صادق گفته شقاعت ما به کسانی که نماز را سبک می شمارند نمی رسد!
من کلی سوال کردم اینا و به نتایجی رسیدم که این حدیث هم تفسیر و تبصره داره!!
یا اینکه مثلا حضرت علی گفته که عقل انسان نادان پشت زبانشه و اصلا با فکر کردن می فهمی که چه جمله قشنگ و درستیه!!
یا مثلا یکی به ما گفت که حدیث داریم که خدا گفته هر کی که نماز صبحش غزاشه ملعون شده است!
این حدیث کلی باهاش مشکل داشتم و جدا از تفاسیرش هنوز به صحت اون پی نبرم و به کسانی که می گفتم نه ردش می کردنند و نه تایید!
0000000
موفق باشی
عزیزان اگر تو نوشته هام اشتباهی چیزی هست خواهشمندم که حتما بگید تا تصحیحش کنم(اشتباه نوشتاری نه ها از لحاظ مطلب!)
صلوات!