برادر من چرا حاشیه میری!!
برو مطلبو بخون ببین کجاش اشتباست بگو دوست عزیز!مت چاکرتم هستیم!
یکی میاد می گه مطلب اشتباش کجاست که اشتباشو بدونه!
من حاشيه نميرم،شما منظور بنده رو نگرفتي.من ميگم امثال سروش هم تفاسيري از قرآن دارن و آدمهاي باسوادي هستن و من عددي نيستم که بخوام ازشون اشکال بگيرم.بحثم اين نيست که مطلبي که شما گذاشتي مشکل داره،بحث من اينه که کي اينارو گفته؟من قبل از اينکه بخوام مطلبي رو بخونم اول ميبينم کي نوشته اونو،اگر ادم موثقي باشه بعد مطلبش رو با دقت ميخونم و قبول ميکنم.وقتي مطلبي رو که اعتبار نويسندش رو نميدونم مسلما" فقط ميخونمش و تاثيري بر عقايدم نداره.
2-در مورد اینکه شما گفتی داریوش زودتر از کوروش بوده و بنا رو شروع کرده وحقوق دادنو اینا
اون لینک قبلیا که برات گزاشتم!! من رفتم تو یه فوروم دیگه پرسیدم در مورد حقوق و داریوش به مطالبم رسیدم اما یکی دیگه امد و مثل شما مسئله مطرح کرد با نشان دادن اون لینکا خودش اعتراف کرد موضوع حله ولی ماشالله مثل اینکه شما یدونه از اونا هم نخوندی!
خلاصه اشتباه مطلب یا جای مشکوکشو بده ما کوچیکتم هستیم!
اخه من مطلب چند بار خوندم همه چیزش تیمیسه تیمسه مشکلی درش نیست تعجبم شما به کجاش ایراد می گیری؟
بنده اصلا" تاريخم خوب نيست و من نگفتم داريوش يا کوروش اول يا دوم بودن.بعدم خودت ميفرمايي تو فروم پرسيدي.من با وطلب شما مشکلي ندارم و عددي نيستم که بخوام ازش اشکال بگيرم چون نگارنده اين مطالب حداقل اندازه تار موهاي من کتاب خونده و رو هوا که نگفته.عرض بنده اعتبار نويسندست نه متن نوشته.
خاب دوست عزیز خودت مطلب خودتو در کری خودت تو مطلب خود اگر اوردی بعد به گیر می دی؟!
این سخنتم که خودت باطلش کردی.
واي دوست من،شما اول گفتي اگر اسلام بود شايد کوروش اسلام مياورد و بنده عرض کردم تاريخ شايد نداره و بعد نقض حرف شما رو گفتم.من چيزي رو ثابت نکردم که بخوام باطلش کنم.
عزیز دل من توی اسلام غیر از پیامبر خودمون جزئات زیادی از پیامبران دیگه نداره چه برسه به کوروش!!
درسته اما حداقل نامي از برخي از پيامبران اومده تو قرا.جزييات نميخواد،شما فقط نام کوروش رو بعنوان پيامبر اونم نه تو قرآن،بلکه فقط تو يکي از منابع اسلامي معتبر ذکر بفرما
شما قصه اونو نخور منبع قوی به نام دولت و نظلم اسلامی هست و تا اونجا که بتونه کمک می کنه!
البته با وجود مسلماناني مثل بنده اينکار خيلي سخته،حتي براي نظام و دولت اسلامي.چون مسلمون واقعي کمه.
من از کوروش گفتم شما از امریکا گفتین به نظر شما این مقایسه است یا جوک؟؟
خاب حالا بی خیال...
اون کتیبه کوروش رو خودش اجرا کرد!!و خودشم حامیش بود!
2- و پادشهان بعدی هخامنش البته نه مثل خوده کوروش!
دوست عزيز شما به متن حقوق بشر باليدي و نازيدي،بنده ام نگارنده و مدون اين متن رو ذکر کردم.
البته اگر منظور بنده رو نگيري بهتره که به شکل جوک بهش نگاه کني داداش
ای بابا شما خیلی باحالی با زیونه بی زبونی می گی ما دنبال هوچی گرایانیم؟؟
برادر من هیچ وقت با کسی اینگونه برخورد نکن
به عنوان مثال اگر به کسی می خای بگی تو مثلا گاوی!!(نمی گم شما به من چنین چیزی گفتی ها این فقط مثاله!)
با دلیل و منطق بهش بگو که قبول کنه ! نه این که مستقیم بهش بگی که توهین حساب بشه!
من واقعا" معذرت ميخوام که باعث شدم شما همچين برداشتي داشته باشي.سعي ميکنم منطقي بگم از اين به بعد.ميترسم چيزي بگم که سوء تفاهم بشه.
مدیران عزیز این سایت شما که از لحاظ دینی در ستح تیم ملی هستین بیاید بگی کجای این مطالب و کجای حرفای من از لحاظ دینی مشکل داره!البته با دلیل و مدرک که اگر بنده فکر اشتباه دارم گمراهم هدایت شوم!!
نه دوست عزيز خيلي اين بحث مرتبط با دين نيست و بيشتر بحث و بازي سياسي به نظر من تا مساله شرعي.

_(