حالا دیگه قبول داری
ببینمت پوستتو می کنم
Please Login or Register to see this code
خیالت تخت تا من قانع نشم یا این دوستمون قانع نشه تایپیک هست!!
منم که میشناسی.......
Please Login or Register to see this code
خاب پس خوشومدی.........
ولی کسانی که همیشه دم از کوروش و حرف های او رو میزنند شناختم و نمیتونم اینجا بگم ولی یه سری مشکلاتی دارند همون طور که کسانی که خیلی تعصب دارند روی مرحوم دکتر علی شریعتی ( یه موقع فکر نکنید من به ایشان ارادتی ندارم اینطور نیست ولی در کل آثار ایشان تا حدودی صحیح نیست و مشکلاتی داره که بحث ما اینجا نیست )
خواب قبول داداش ما مشکل داریم
برادر عزیز من گزشتمون داره از دست میره همه دنیا کوروشو دوست دارن اما ایران....ماشاالله این نظام!!از هر چی پادشاه هه بدش میاد!! می تونست تخت جمیشدو میدونی پارکی شهرکی چیزی می کرد!!
مثلا تو دو تا کشور واسه منشور حقوق بشر کوروش میدان ساخت تا اونجایی که یادم میاد یکیش استرالیا بود که خود تی وی نشون می داد.اما اینجا چی؟؟میدون که صحله...ای بابا بیخیال...
مثلا یه چیزی می گم که قالب بر یه 40 نفری این بحث رو تو کی از فوروما می کردند!
یکی اومد گفت چرا تخت جمشیدو بازسازی نکردند.
اون یکی گفت بودجشونو دادن به فلستین
یکی دیگه گفت بابا اگه باز سازی می کردن 100 برابر پول جهانگردی در میوردن از اون پول می دادن.
خلاصه این افراد از هر چی نظامو فلستینو اسلامو......... اینا زده شدن و قاطی کرده!!
100% افراد بیشتری اون تایپیکو خوندند و تاثیر گزار بود براشون.
یا نمونه همین تایپیک توسط یکی از دوستان تو پی سی ورلد زده شده البته خبری از پرسش نبود این خبرو داد و افراد زیادی اومدن به نظامو و.....توحین کردند!
منم به دلیله اینکه چندتاشون به رهبری توهین کردند به سرعت راپورتشونو دادم اومدن کمپلت بساتشون جم کردن و بنشون کردن!
و نمونه ای دیگر که می گردم 100% پیداش می کنم لینک تایپیکشو می زارم تا گریتون بگیره!
نمی دونم می دونی یا نه شهردار تهران 3 میلیارد دلار واسه بازسازی لبنان اختصاص داده!!
این خبرو دادند و زیرش عکسی از کودکان معصوم و بی گناهی بود که به دلیل نداشتن بخاری این جور چیزای مناسب تو مدرسه صورتاشون سوخته بود!!
الانم یاد میو فته بغض تو گلوم میاد.
خلاصه دوباره ریختن تو اون تایپیک و............................ و 100% رو افرادی زیادی تاثیر میزاره!
و باز هم دسته اخر چون این نظام اسلامی هست مردم و این افراد همشو به اسم اسلام می نویسند و..........
جدیدن هم یکی از دکترا نامه ای به رهبر نوشته و براش توضیح داده که مردم به خاطر اینه مشکلاتی تو نظام اسلامی هست و اونا از چشم اسلام می بینند فوج فوج از دین خارج می شدند و ...... و نوشته بود لااقل این اسلامی را از تهش بردارید!!!
اگر پایه بودی بگو لینک اونم برات بزارم.
000000
و اما شریعتی!!
برو داداش چیزی نمی دونی الکی نگو!! نبینمت اینورا ها برو دمه خونه خودتون بازی کن!!
حاجی شوخی کردیما من خودمم زیاد چیزی ازش نمی دونم فقط می دونم که واسه انقلاب تلاش کرد اما امام زمانی که از کسانی که زحمت کشیدند واسه انقلاب نام می برد نامی از دکتر نبرد و طرفداراش نارحت شدن!
راستی کتاب کویرشو خوندی؟؟ ما که نخوندیم ولی خوندهاش حالی کردن و از این کتاب کلی تعریف می کنند!
0000000000
خواب بریم سراغ شرکت کننده بعد.......
بنده عرضم اينه که کدام يکي از پيامبران يا امامان ما همچين بنايي داشتن که شما عدالت کوروش رو با پيامبر قياس ميکني؟
دوست عزیز حضرت سلیمان کاخ داشت!
2-تو از کجا می دونی مگه از سرنوشت کل پیامبرا خبر داری شاید بعضی هاشون داشتند!
3-ببین دوست عزیز حرف من نه حرف خودت مگر نگفتی از ذولقرنین تو قران تمجید شده؟؟مگر من بهت ثابت نکردم که ذلقرنین همون کوروشه؟؟یا اینکه اون تایپیکی که به خاطر جناب عالی زدیم و لینکش را گزاشتیم نخوندی؟خاب کوروش که تو قران اسمش اومده و ازش تمجید شده! پس جبار نیست.
پس اگر بخوايم مسلمون شدن ايرانيها رو فقط به اينکه آزاد بودن نسبت بديم بنابراين خسروپرويز هم ميتونه مثل کوروش باشه،چون در زمان خسروپرويز بود که اسلام ظهور کرد و ايرانيها کم کم مسلمان شدن.
عزیز دل من کوروش نه زرتشت!!
زرتشت گفته که ازادین!! عقل داریم هر دینی که خداپرستی توش باشه بسم الله اگر مناسب بود!
اما مثلا یهود باشی مسلمون شی می ترکوننت!!اگر سنی باشی شیعه شی پوستتو می کن!!
اما تو زرتشت خبری از تعصب نیست!
بعدم من تاريخم خيلي خوب نيست!اما تا جاهايي که يادمه ميگن بعد از يکسري جنگها که بين ايرانيان و اعراب اتفاق افتاد و ايرانيان شکست خوردن وبعداز اون بود که اسلام وارد ايران شد و مسلمون شدن ايرانيان بدون دردسر هم نبوده.
عزیز دل جایی نگی ها!!
این عربا فقط در جریان اسلام تونستن مارو شکست دادن اونم خدا پشتشون بود!!و ایرانی ها هم از ظلم پادشاهان از اون زمانشون خسته شده بودن!
و گر نه به قول دوستم کسی عربا رو حساب نمی کرد چه برسه به این که بخوان بیان ما رو شکست بدن!
دوست عزيز تو تاريخ اما و اگر نداريم اصلا".شما از کجا ميدوني،شايد اگر زمان کوروش اسلام بود و با پادشاهي اون مخالفت ميکرد،کوروش براي حفظ قدرت با اسلام مخالفت ميکرد مثل تمام پادشاهاني که بعداز اسلام اومدن روي کار.
پس درست نيست که اينقدر هم يک پادشاه رو بزرگ کنيم و اون رو با پيامبر خدا قياس کنيم.
خواب تو از کجا می دانی که مخالفت نمی کرد؟ به قول خودت اما اگر نداریم!!
کوروش طبق تاریخ پادشاه عادلی بوده. و عزیز من گفتم که تو اون زمانا خبری از دین نبوده!! فقط تبغ تاریخ در ایران دین بوده!! تو اون زمان خبری از عدالت نبوده همه جا برده داری بوده!!الا ایران. واسه همینه که همه کوروشو دوست دارن!!
خلاصه عزیز در اون زمان کوروش که پادشاه بوده میو مده دولتو خزانه و چمیدونم دمو دستگاه مذهبی راه می نداخته!! اصلا خدا دین کم کم تکمیل کرده مردم اون زمان مخ شون نمی کشیده!! خلاصه حضرت سلیمانم پادشاه بوده؟؟دلیل جبار بودنش نمیشه که!
پس درست نيست که اينقدر هم يک پادشاه رو بزرگ کنيم و اون رو با پيامبر خدا قياس کنيم.
کی با پیامبر خدا مقایسش کردم!! اصلا مقایسه ای در کار نبود ما گفتیم پیامبره شما گفتی نه تمجید شده!!
مثلا پیامبر گفته علمای امت من مثل پیامبران قوم بنی اسرائیل هستند!! این مثلا مقایسه اشتباس؟؟ نه برادر من کوروشم در هر خودش بوده!!
پيامبر يعني کسي که از طرف خدا فرستاده شده و اگر اينطوريه که شما ميگيد پس کوروش هم از طرف خدا اومده.يه کلمه اي بنام ذوالقرنين در قران اومده و ازش تمجيد شده،نه اينکه ذوالقرنين پيامبره،بعدم اصلا" ذوالقرنين مصداق پيامبره،از کجا معلوم در مورد کوروش صدق ميکنه؟اگر قرآن به صراحت فرموده که کوروش پيامبر خداست،آيه رو بفرما.
دوست عزیز چه ربطی داره!!
شما ایه بیار که مستقیم اعلام کرده باشه امام زمان ! ایه بیار مستقیم اسم امام علی رو گفته باشه مثلا سونیا میان همینجوری بحث می کنن میگن از کجا معلوم که ال باشع که بل باشه!!
خواب اگر اینجوریه:
اگر قرآن به صراحت فرموده که امام زمان هست! یا به عبارتی همون ناجی که میاد از ما هست!،آيه رو بفرما.
اگر بری تو دینای دیگه می بینی که همه عالم دارن اون در سطح تیم ملی و کارای عجیب قریبم می کنن همشون می گن ما ناجیمونو دیدم و 100 تا روایت دارن!
(یه وقت شک نکنی تو اسلاما من رفتم تحقیق کردم دیدم اونا عالماشون زمین تا اسمون با ما فرق دارن و همچنین ناجی شون خلاصه بحثش اینجا جاش نیست!)
دوست عزيز غربي ها با ايران هيچ مشکلي ندارن،همونطوري که با عربا هيچ مشکلي ندارن.مشکل غربيها اسلامه دوست عزيز نه ايران و فرهنگ ايراني.اگر با فرهنگ ايراني مشکل داشتن آثار مارو نميبردن تو موزه هاشون بذارن دوست عزيز.
عزیز من منظورو نگرفتی من نمی گم فرهنگ ما رو دوست ندان غربی اتفاقا فرهنگو دوست دارن اما ما خودمون داریم از بینش می بریم و فرهنگ غربو جایگزین می کنیم!
منم نگفتم غربی ها با عربها مشکل دارند!!
من کي اين حرفو زدم که بايد اصالت خودمون رو فراموش کنيم؟بنده ام وقتي بنايي مثل تخت جمشيد رو ميبينم افتخار ميکنم به ايراني بودنم،اما هيچ وقت اينقدر بهش تعصب ندارم چون سنگ و خاکي بيش نيست،دوست عزيز ما چيزهاي مهمتري داريم که بايد نسبت بهشون حساسيت بخرج بديم.درست نيست بدون قيد و شرط به گذشته تکيه کنيم.کاش همه مثل شما فکر کنن و بدون غرض ورزي از گذشته و اصالت خودشون دفاع کنن دوست عزيز.
دوست عزيز بنظر شما يه همچين تفسيرهايي رو از قرآن چه کسي کرده که کوروش ذوالقرنين و در نهايت همان پيامبره؟
بنظر شما مفسر نميتونه شخصي باشه مثل بسياري از نظريه پردازان امروزي که کار رو تا جايي پيش ميبرن که حتي قرآن خدا رو هم به پيامبر نسبت ميدن و امکان اشتباه رو در اون بعيد نميبينن؟
در اينکه کوروش ادم خوبي بوده عرضي ندارم چون اطلاعات ندارم،اما اينکه بهش لقب پيامبري ميدن بنظر من جاي بحث داره.
انشالله که تعصبمون رو بيشتر خرج آينده و آخرتمون کنيم نه گذشتمون.
معذرت ميخوام.
موفق باشيد و سلامت
دوست عزیز ما به بنا کار نداریم ما به کوروش کار داریم که می گیم جبار نیست و این بنا رو پول داده ساخته!
درست است یه مش خاکه ولی دلیل نمیشه که بهش بی اعتنا باشیم!!
در مورد ذولقرنین هم:
یه چیز بیشتر نمی گم خسته شدم بس که دلیل برحان اوردم اما خوب یادم که از یکی از دوستان مومنی که در حد تیم ملی بود پرسیدم
اینو گفت من در موردش تحقیق نکردم اما می دونم که بعضی مراجع به عنوان پیامبر قبولش داشتن و بهش اشاره کردن!
و دست اخر
هر چیزی جایی داره وقتی صحبت از تخت جمشیده باید از تخت جمشید گفت نه از اخرت وقتی صحبت از استقلاله باید از اون گفت نه اخرت!!
اگر تایپیکهای دگر منو بخونی واسه دین هم تعصب به خرج دادم 10 برار این!!
00000000000000000
و دست اخر : ما خاک پای اقا هم هستیم!
و با کمک به فلستین نیز هیچ مشکلی نداریم حتی بعضی از دوستان هم که مشکل داشتن از لحاظ هم انسانیت و هم سیاسی قانشون کردیم که کمکشون مردی نداره!!
صلوات