نوشته ها و محتواي پستها جنبه اظهارات شخصي بنده نيست و بنده فقط اونها رو دارم قرار ميدم
بخدا من بي تقصيرم :
خدايا ببخش
پيداش کردم!!!!!!!!!! پيداش کردم اقا!؟؟؟!!؟!؟!؟ تقصير اين منابع ناموثقه
با تشکر از نگرش دقيق و موشکافانه شما و توجه و تحليل و بررسي همراه با سند ومدرک
لازمه که عرض کنم اين تاپيک بعد از ايجاد اولين پست تقريبا به مدت يک هفته بايکوت مونده بود و بعد از پيدا کردن مطالب درست و قابل موثق اون ها رو بصورت تکي و يا بعضا پشت سرهم قرار دادم که البته هنوز کامل نشده
به نکته زير توجه بفرماييد
نکته: مورخان می نویسند : عبدالمطلب فرزند خود عبدالله را برای قربانی کردن نزدیک کعبه در برابر بت های اساف و نائله آورد. جائی که قربانگاه قریش بود. این مطلب گذشته از آن که با نذر عبدالمطلب که گفته بود:
(. . . لینحرن احد هم لله عندالکعبه؛ یکی از پسرانم را برای خدا در پیشگاه کعبه قربانی می کنم) سازگار نیست، با این [size=24]عقیده هم که برگرفته از روایات فراوان است که: اجداد پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ همگی موحد بودند و از آداب شرک پیروی نمی کردند سازگار نیست. [/size]
دوستان عزیز همینطور که مشاهده کردید و الان هم مستحضر هستید مورخان هم میگن که این درست نیست و سندیت نداره حالا بنده کجای پستهام اظهار نظر شخصی کرده ام و گفتم که ایشان همچین نذری کرده بودنند؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
در ضمن توی مطلب هم نوشته شده که حضرت عبدالمطلب بعد از چند نوبت قرعه کشی که همش هم بنام حضرت عبدالله در میامده به ازای هر قرعه 10 شتر اضافه میکردنن تا در اخر قرعه به 100 شتر افتاد (یعنی به عبارتی عمل قرعه کشی 10 بار انجام شده)