سگ بودن مشکل داره( در نوحه ها می گن؟) دانشمند مخالفه.

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

سگ بودن مشکل داره( در نوحه ها می گن؟) دانشمند مخالفه.

پست توسط vorojax »

سلام!
دوستان تو خیلی از نوحه ها می گن سگ کوی ابلوفصل یه سگ امام حسینو دانشمند گفته مشکل داره چرا؟؟
مثل من خودم همیشه تو ارزوهام این بوده سگ اقا باشم! از بس گناه کارم نوکر که نمیشه باشیم لااقل به عنوان سگ قبول کننن؟ مشکل داره.
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

با سلام
در اين مورد بعضي از علما فکر کنم علامه جوادي آملي هم گفتند مشکل داره چون ائمه شيعه ميخواند نه سگ

حالا در اين مورد هم بعضي از علما هم شعر گفاتند که آرزو کردند که سگ اهل بيت باشند
(حتي يکي از علما چند بيت شعر گفته که بعدش استغفار کرده گفته من کجا و سگ اهل بت کجا )

همچنين شيخ بهايي در اين مورد فکر کنم روي سنگ قبرش نوشته باشند در اين مورد

حالا ميمونه آيا خوب است يا نه
ببين حامد جان نبايد زياد به اين مسائل ما گير بدهيم که آيا خوب است يا نه
چون اختلاف داخلي پيش مياد و دشمن هم همين اختلاف داخلي رو ميخواهد
بهتر اين مسائل رو به صورت آشکارا بيان نکنيم توي خفا هر چيزي دلت خواست بگو :grin: :grin:
ولي توي آشکارا بعضي مواقع بيانش مناسب نيست
اقاي دانشمند هم خدا خيرش بده خوب سخنراني ميکنه مخصوصا يه سيدي داره در مورد مداح ها فکر کنم شما همون رو گوش داديد
[External Link Removed for Guests]
New Member
New Member
محل اقامت: sa302.weblog@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 4 بار
تماس:

پست توسط sa302 »

بنظر منم بعضي چيزها داره تو دين باب ميشه که اصلا" درست نيست.
آخه يعني چي،انساني که اشرف مخلوقاته خودش رو سگ خطاب کنه.بعدم مگه ميشه ادم گناه کنه و بعد بگه من فلانم و فلانم،بعدم گناهاش پاک بشه؟
شيعه و مسلمون اونيه که حرف ائمه رو جامه عمل بپوشونه،نه اينکه بخودش اين القاب رو بده.

بنظر من بايد يه فکر اساسي در مورد شعرهايي که خونده ميشه وعزاداريهايي که ميشه بکنن علماي دين.
متاسفانه يه سري عاداتي داره تو هيئتها مرسوم ميشه که اصلا" درست نيست و نه فقط جلوي دين و دينداري رو ميگيره بلکه به متدين هم ضربه ميزنه.
من خودم بخاطر يه سري از اين چيزا هيئت نميرم،به نظر من عزاداري يه ظاهر داره يه باطن.شما تو باطن عزاداري و تو دل خودت هرچي دوست داري بگو،هرکاري ميخواي بکني بکن،اما در ظاهر عزاداري خيلي بايد رعايت کرد تا خدايي نکرده به اسلام خدشه وارد نشه.
به نظر من بعضي از عزاداريها هم داره ميشه مثل وضعيت امروز جامعه.همونطوري که تو جامعه ارزشها و ضد ارزشها جاشون عوض شده،از مسلموني تقريبا" يه اسم باقي مونده،مسلما" مداحي و هيئتهامونم از اين آسيبها دور نبوده و نيستند.
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

پست توسط vorojax »

دوست عزیز دو مسئله هست یکی ریا! یکی عشق!!
حالا اینکه می گیم سگ وایه خاطر اینه که مقرور نشیم!
بعضی ها هستند که با ریختند یه قطره اشک فکر می کنن که براخوشدون عالمی هستندو پاک ترین ادم روی زمیننو خلاصه قیافه می گیرن!!!

آخه يعني چي،انساني که اشرف مخلوقاته خودش رو سگ خطاب کنه.بعدم مگه ميشه ادم گناه کنه و بعد بگه من فلانم و فلانم،بعدم گناهاش پاک بشه؟
شيعه و مسلمون اونيه که حرف ائمه رو جامه عمل بپوشونه،نه اينکه بخودش اين القاب رو بده.

کی گفت اگه بگیم سگ گناهمون پاک میشه؟؟ نه داداش منم می دونم از این خبرا نیست!!
0000
حالا در مورد سگ بودن
برادر من دوست عزیز من مومنانی رو دیدم که خاکی بی ریا حتی مواضب گوشونم هستند مومنانی که یه تار موشون به 100 تای من و مساله من می رزه و ارزش بالایی نزد خدا دارند . دیدم که اطمینان ندارن که نوکر اقان اطمینان ندارن که پاکن از بس با مرامن با این همه عبادات ولی باز از رو اقا شرم دارن خدایی اونا رو می بینم شرمنده می شم کسایی که یزره غرور ندارن ...............
حالا برادر کسانی که عمری پاک بودند با اطمنیان نمی گن که ایا اقا قبول می کنه نوکرشون باشن یا نه هنوز به اون درجه از سیر و سلوک و عشق رسیدن یا نه!!
اونوقت منه بدبخت!! که کم گناه نکردم حالا چند سالی که اقا دستمو گرفته بیام بگم من نوکر اقما داداش نوکراشم من و امسال من که گزشته سیاهی داشتیم و عمرو به بطالت گزروندیم رو به نوکری قبول نمی کنن.........
خاب پس چاره چیه لااقل شاید ما رو قبول کنن به عنوان سگ اقا .
یه حرفی یکی از دوستان بهم زد به قولی منقلب شدیم
بحث شد سره اون دنیا و اینا من داشتم یسری سوالاتی از این دوستمون می پرسیدم بهش گفتم من هیچی نمی خام از اون دنیا نه بهشتشو نه نهراشو نه حوری هاشو من می خام خدا گناهامو ببخشه جهندم نبرتم نسوزنتم ببرتم پیشه اقا اونجا باشم!
داداش می دونی چی گفت می دنی؟؟
گفت نه از خدا بخاه که 100 بار بسوزونتت بدترین بلاها رو سرت بیاره ولی هر جور شده ببرت پیش اقا.
بابا مرفتا اونقدر زیاده که جایی واسه نوکری اقا واسه من و امسله من نمی مونه!
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”