سوال مهم:اعدام مرتدين

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member

سوال مهم:اعدام مرتدين

پست توسط marmoolak »

سلام دوستان.بنده عضو جدید این سایت هستم.شاید بسیاری از دوستان مرا بشناسند چراکه پیش از این در سایت سی سی با نام ماچکل فعالیت می کردم.
سوالی داشتم.می خواستم در باره حکم اعدام سلمان رشدی و نمونه های جدیدش از اساتید سوال کنم.
مطمئنا با کشتن این افراد که بهترین نمونه آن طراحان دانمارکی آن کاریکاتورهای موهن هستند آنها بیشتر به هدف خود که بد جلوه دادن اسلام است می رسند.حتما میدونید که این کاریکاتور ها سعی در نشان دادن خشونت در اسلام بودند.با این وجود آیا بازهم باید به اعدام آنها دست زد؟
همچنین من فکر می کنم که هدف از این حکم جلوگیری از تکرار این کار با استفاده از ترس و وحشت است.که فکر نمی کنم این با مبانی اسلام سازگار باشه و رضایت خدا رو به همراه داشته باشه؟
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط Jegar Sookhteh »

سلام مارمولک جان
حکم اعدام مرتدان مزاياي زيادي دارد.
مثلا فرض کنيد در جامعه اسلامي شخصي يک نفر را بکشد و بعدا توسط پليس دستگير شده و
در دادگاه براي او حکم قصاص ببرند. يا در نظر بگيريدشخصي شرب خمر کرده و در خيابان عربده بکشد. قاضي براي او حکم تازيانه ببرد.
در اين حال قاتل يا مجرم براي فرار از مجازات بگويد که من مرتد شدم و قانون جزاي اسلامي براي من اِعمال نشود!!
و به همين ترتيب هر کس هر جرمي کرد بگويد من مرتد هستم! با اين حساب سنگ روي سنگ بند نميشود.
--------
پذيرفتن دين اسلام اجبار نيست ولي وقتي پذيرفتي نبايد با ارتداد به آن اهانت کني.
-------
در ضمن ما نشنيده ايم که کاريکاتوریستهاي بيحياي دانمارکي مرتد هستند.
New Member
New Member

پست توسط marmoolak »

سلام کمالي عزيز.
نه مرتد که نه. اما فکر مي کنم واجب القتل باشند؟منتظر پاسخ شما به سوالم در رابطه با آنان نيز هستم.
هرکس جرمي کرد طبق قوانين حکومت اسلامي جزاي عملش را مي بيند حتي اگر ارتداد پيشه کند.نيازي به اعدام او نيست؟
New Member
New Member

پست توسط marmoolak »

دوستان نظرتان درباره اين آيه چيست؟بارها عدوالله را ديده ام که از آن استفاده کرده اند و من نيز حقيقتا نتوانسته ام جوابي درخور به آنها بدهم:
فاذا انسلخ الاشهرالحرام فاقتلوا المشرکين حيث وجدتموهوم واحصروهم واقعدوا لهم کل مرصد... (سوره توبه ، آيه 5
هنگامي که ماه هاي حرام به پايان رسيد ، مشرکان را هرکجا يافتيد بکشيد ، دستگيرشان کنيد ، برايشان سخت بگيريد و در کمينشان بنشينيد...
منتظر جواب دوستان و شان نزول اين آيه هستم.
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 747 بار
سپاس‌های دریافتی: 635 بار

پست توسط MAHDIYAR »

با سلام خدمت شما دوست عزيز

اين آيه (توبه / 5) بعد از فتح مكه نازل شده اگر آيه اول سوره را مشاهده كنيد (بَراءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ إِلَى الَّذِينَ عاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِكِين‏) به خوبي در

فضاي نزول آيه قرار مي گيريد. چون همانطور كه مي بينيد اشاره اي به عهد و پيمان وجود دارد.

فتح مكه در سال 8 هجرت يعني در سالهاي آخر حيات پيامبر واقع شده مسلمانان كه در گذشته با مشركان پيمان صلح حديبيه را بسته بودند با پيمان شكني

مشركان به سمت مكه حركت كردند و سر انجام بدون جنگ ، مكه فتح شد.

مشركين كه سالها به شكنجه هاي وحشيانه و كشتار مسمانان پرداخته بودند و اموال و دارايي مسلمانان را مصادره كرده و از هر ظلمي فرو گذاري نكرده بودند

اكنون مي ديدند كه علي (عليه السلام) پرچم اسلام بر دوش فرياد مي زند كه :

اليوم يوم المرحمه 

[align=center]امروز روز مرحمت و بخشش  

سران مشركان همچون ابو سفيان مسلمان شده اند و هيچ مسلماني به آنها تعرض نمي كند و مشركان كاملا در امانند هرگز مشركين اينگونه رفتاري را از گذشته

به ياد ندارند و اين گونه بخشش تنها از پيامبر رحمت (صلي الله عليه وآله) متصور است.

اگر چه كعبه از وجود بتها پاك شد اما همچنان مشركان كه نجس هستند وارد مسجد الحرام مي شوند (انما المشركون نجس) و اعمال زشت

خود را همچون طواف به صورت برهنه(=عادت جاهلی) انجام مي دهند آن هم در مركز توحيد و يگانه پرستي

پيامبر به مدينه بازگشته كه اين آيات بر او نازل مي شود و ابوبكر را براي ابلاغ آيات مي فرستد چرا كه در جنگها كسي از مشركين را نكشته و مشركان با

او عداوتي ندارند .

جبرئيل نازل شده و خدمت پيامبر(صلي الله عليه وآله ) عرض مي كند كه اين آيات را شما يا شخصي از شما بايد ابلاغ كند . اينجاست كه پيامبر (صلي الله عليه وآله)

نفس خويش علي بن ابيطالب (عليه السلام) را مي فرستد و از ميانه راه ابوبكر بازگشته و علي (عليه السلام) آيات سوره براءة(توبه)‌ را بر مشركان ابلاغ مي كند.

بايد توجه داشت كه اين گروه از مشركان كه مخاطب آيه اند(توبه /5)

اولا پيمان و صلح گذشته(حديبيه) را نقض كرده اند و به مو جب آن معاند و محارب به حساب مي آيند

ثانيا هيچ پيمان ديگري با پيامبر ندارند چون پيامبر (صلي الله عليه و آله) با اهل كتاب و مشركاني كه عهد و پيمان داشت تا آخر هيچ كاري نداشت و نقض عهد نكرد

ثالثا اين گروه مشركاني اند كه با وجود مسلمان شدن سران شرك همچنان بر تعصب جاهلي خود مانده اند و بر آن اصرار مي ورزند

رابعا با اعمال شنيع خود هر روز در جمع اين گروه تازه مسلمان فتنه مي كنند كه (الفتنة اشد من القتل)

خامسا پيابر از همان ابتدا بخاطر پيمان شكني مي توانست آنها را بكشد اما باز رحمت خود را از آنان قطع نكرد و چهار ماه به آنها فرصت داد.

سادسا اين آيه در حد تهديد بود و با همین تهدید مشرکین خارج شدند و به اعتراف غالب کتب تاريخي هيچ کسي به دست مسلمانان کشته نشد
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”