میخواستم تو بخش انتقاد ایت الله گلپایگانی از همایش مولوی یه مطلب بگم
برای همینم ثبت نام کردم ولی دیدم قفل شده
یعنی اینقدر تحمل انتقاد دارید؟
به خاطر انتقاد یکی از دوستنا اونو قفل کردید؟
ما هم مدیر فروم هستیم ولی هیچ مطلبی رو قفل نمیکینم
اگه حرفتون تحمیله که پس اینجا هیچ کس نمیتونه حرف مخالف بزنه و همه باید موافق دیدگاه مدیران باشند.
یه توصیه دارم
مدیرای عزیز
اگه میخواید اینطوری محدودیت واسه همین چند تا کاربرتون بزازید مطمئن باشدید یکی مثل من که اعتقاداتش مثل شما شاید نباشه با دیدن این محدودیت ها در ازادی بیان میتونه فکر کنه که شما دارید اشتباه میکنید.
هر کس هر حرفی داره باید بزنه
به غیر از توهین
و این تشخیص خود فرد هست که بخواد حرف کدوم رو قبول کنه
نه با سانسور قفل کردن بخوای جو فروم رو اونطور که میخوای نگه داری اقای مدیررررر
عجب عدالتی دارید!
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:
nancyonline,
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع خانواده اعتقادات ، خوش آمد میگم
در وهله بعد ، فکر میکنم این طرز فکر شما نسبت به مدیران این سایت کمی بخاطر این باشه که تازه با این پایگاه اشنا شده اید و شاید تاکنون به همه قسمتها سر نزدید و در بحثها مشارکت نداشتید
اگر کمی در مطالب و بحثهای مطرح شده در سایت بیاندیشید متوجه خواهید شد که کمتر تاپیکی هست که قفل شده باشد و درکل خواسته مدیران این سایت نیز این است که کمتر تاپیکی قفل شود تا افراد با بحثهای منطقی و مفید خودشون در راستای اعتلای بار علمی و فرهنگی سایت قدم بگذارند.
اما اگر قرار باشد در این مباحث ایجاد شده بخصوص ان مواردی که بین دو یا چند نفر صورت میگیرد ، حالت بحث عوض شده و درواقع از گفتگو به جدل و یا نزاع تبدیل شود که احتمال کدورت بین اعضای این خانواده را داشته باشد ، قطعاً مدیران این سایت از آن پیشامد با تدابیر مناسب جلوگیری کرده و اجازه بروز این ناراحتی ها را نخواهند داد.
مهمترین مساله در سیاست کلی این سایت دوستی و صمیمیت اعضای این خانواده و برقراری محیطی آرام و دور از تنش است تا اعضاء بتوانند به راحتی و با همدلی یکدیگر گام در پیشرفت آن بگذارند.
درضمن خواهش میکنم زین پس اگر اعتراض یا نظری در مورد بعضی از موارد دارید فقط بصورت پی.ام با مدیران مطرح نمایید چون ایجاد تاپیکهای اینچنینی مغایر با قوانین فوروم است (استانداردیست بین اکثر فوروم ها ) :
به هر حال امیدوارم که مساله کاملاً برایتان روشن شده باشد.
در پناه خداوند متعال همیشه موفق باشید
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع خانواده اعتقادات ، خوش آمد میگم
در وهله بعد ، فکر میکنم این طرز فکر شما نسبت به مدیران این سایت کمی بخاطر این باشه که تازه با این پایگاه اشنا شده اید و شاید تاکنون به همه قسمتها سر نزدید و در بحثها مشارکت نداشتید
اگر کمی در مطالب و بحثهای مطرح شده در سایت بیاندیشید متوجه خواهید شد که کمتر تاپیکی هست که قفل شده باشد و درکل خواسته مدیران این سایت نیز این است که کمتر تاپیکی قفل شود تا افراد با بحثهای منطقی و مفید خودشون در راستای اعتلای بار علمی و فرهنگی سایت قدم بگذارند.
اما اگر قرار باشد در این مباحث ایجاد شده بخصوص ان مواردی که بین دو یا چند نفر صورت میگیرد ، حالت بحث عوض شده و درواقع از گفتگو به جدل و یا نزاع تبدیل شود که احتمال کدورت بین اعضای این خانواده را داشته باشد ، قطعاً مدیران این سایت از آن پیشامد با تدابیر مناسب جلوگیری کرده و اجازه بروز این ناراحتی ها را نخواهند داد.
مهمترین مساله در سیاست کلی این سایت دوستی و صمیمیت اعضای این خانواده و برقراری محیطی آرام و دور از تنش است تا اعضاء بتوانند به راحتی و با همدلی یکدیگر گام در پیشرفت آن بگذارند.
درضمن خواهش میکنم زین پس اگر اعتراض یا نظری در مورد بعضی از موارد دارید فقط بصورت پی.ام با مدیران مطرح نمایید چون ایجاد تاپیکهای اینچنینی مغایر با قوانین فوروم است (استانداردیست بین اکثر فوروم ها ) :
قانون شماره 21)
چنانچه تاپیک و یا پیغامی از کاربران توسط مدیری در انجمن حذف و یا ویرایش شد در صورت داشتن سوال در این رابطه و یا خواهان جویا شدن علت موضوع لطفا برای مدیر آن انجمن یک پیغام خصوصی ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصی مطرح کنید تا آن مدیر نیز در این باره شما را راهنمایی کرده و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در این رابطه و یا جویا شدن علت موضوع در انجمن های عمومی آن ارسال و یا تاپیک زائد سریعا حذف خواهد شد و شما نیز جواب سوال خود را دریافت نخواهید کرد.
به هر حال امیدوارم که مساله کاملاً برایتان روشن شده باشد.
در پناه خداوند متعال همیشه موفق باشید