سلام امشب ( 25 خرداد) ماه گرفتگی هست
----------------------------------------------------------------------
کیفیت نماز آیات و شرایط وجوب آن را بیان فرمایید
نماز آیات دو رکعت است که هر رکعت پنج رکوع دارد و به سه طریق خوانده میشود:
1- بعد از نیت تکبیر بگوید و یک حمد و یک سوره تمام بخواند و به رکوع رود. سپس سر از رکوع بردارد و دوباره یک حمد و یک سوره بخواند. باز به رکوع رود تا پنج مرتبه و بعد از بلند شدن از رکوع پنجم دو سجده نماید و برخیزد و رکعت دوم را هم مثل رکعت اول به جا آورد و تشهد بخواند و سلام دهد.
2- بعد از نیت و تکبیر و خواندن حمد آیههای یک سوره را پنج قسمت کند و یک آیه یا بیشتر از آن را بخواند و به رکوع رود و سر بردارد و بدون این که حمد بخواند، قسمت دوم از همان سوره را بخواند و به رکوع رود و همینطور تا پیش از رکوع پنجم، سوره را تمام نماید و بعد از آن به رکوع پنجم رود و بعد از سر برداشتن دو سجده کند و رکعت دوم را هم مثل رکعت اول به جا آورد و بعد از سجده دوم تشهد بخواند و سلام دهد.
3- رکعت اول را به طریق اول بخواند و رکعت دوم را به طریق دوم، (توضیحالمسائل امام"ره"، مسائل 1507 - 1509).
در ضمن پیش از رکوع دوم و چهارم و ششم و هشتم و دهم نماز آیات، مستحب است قنوت بخواند و اگر فقط یک قنوت پیش از رکوع دهم بخواند کافی است، (همان، مسأله 1512).
نماز آیات به سبب چهار چیز واجب میشود:
1. گرفتن خورشید،
2. گرفتن ماه،
3. زلزله (در موارد ذکر شده، ترسیدن شرط نیست)،
4. رعد و برق و بادهای سیاه و سرخ، در صورتی که بیشتر مردم بترسند (بنا بر احتیاط واجب)، (همان، مسأله 1491).
امشب نماز آیات فراموش نشود
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Re: امشب نماز آیات فراموش نشود
890599 نوشته شده:سلام امشب ( 25 خرداد) ماه گرفتگی هست
----------------------------------------------------------------------
کیفیت نماز آیات و شرایط وجوب آن را بیان فرمایید
نماز آیات دو رکعت است که هر رکعت پنج رکوع دارد و به سه طریق خوانده میشود:
1- بعد از نیت تکبیر بگوید و یک حمد و یک سوره تمام بخواند و به رکوع رود. سپس سر از رکوع بردارد و دوباره یک حمد و یک سوره بخواند. باز به رکوع رود تا پنج مرتبه و بعد از بلند شدن از رکوع پنجم دو سجده نماید و برخیزد و رکعت دوم را هم مثل رکعت اول به جا آورد و تشهد بخواند و سلام دهد.
2- بعد از نیت و تکبیر و خواندن حمد آیههای یک سوره را پنج قسمت کند و یک آیه یا بیشتر از آن را بخواند و به رکوع رود و سر بردارد و بدون این که حمد بخواند، قسمت دوم از همان سوره را بخواند و به رکوع رود و همینطور تا پیش از رکوع پنجم، سوره را تمام نماید و بعد از آن به رکوع پنجم رود و بعد از سر برداشتن دو سجده کند و رکعت دوم را هم مثل رکعت اول به جا آورد و بعد از سجده دوم تشهد بخواند و سلام دهد.
3- رکعت اول را به طریق اول بخواند و رکعت دوم را به طریق دوم، (توضیحالمسائل امام"ره"، مسائل 1507 - 1509).
در ضمن پیش از رکوع دوم و چهارم و ششم و هشتم و دهم نماز آیات، مستحب است قنوت بخواند و اگر فقط یک قنوت پیش از رکوع دهم بخواند کافی است، (همان، مسأله 1512).
نماز آیات به سبب چهار چیز واجب میشود:
1. گرفتن خورشید،
2. گرفتن ماه،
3. زلزله (در موارد ذکر شده، ترسیدن شرط نیست)،
4. رعد و برق و بادهای سیاه و سرخ، در صورتی که بیشتر مردم بترسند (بنا بر احتیاط واجب)، (همان، مسأله 1491).
بسیار متشکرم ، واقعا لازم بود این مقوله را یاد بگیرم زیرا من بیشتر از هر کسی به نماز ایات نیاز دارم . امیدوارم موفق و موید باشید .
من از گناهان بیش از حد خود هراسانم و دوست دارم نماز آیات بخوانم تا از گناهان و جهل خود نجات پیدا کنم .
امیدوارم حداقل بنده ی خوبی باشم و تمام تلاش هایی را که خداوند برای هدایت من انجام داده است را جبران کنم و خودم و دیگران را
سپاس گذار الطاف الهی کنم . به امید روزی که خداوند همه ی مارا مورد حمایت خویش قرار دهد . الهی آمین یا رب العالمین .
سپاس گذار الطاف الهی کنم . به امید روزی که خداوند همه ی مارا مورد حمایت خویش قرار دهد . الهی آمین یا رب العالمین .