تعبیر خواب

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member

تعبیر خواب

پست توسط غلامرضا محمدی »

نزدیک ازان صبح بود که خواب دیدم به زیارت خانه خدا رفته ام و در حال طواف هستم اما هیچ کس به جز من آنجا نیست.
دیدم کعبه از یک سمت دری دارد چوبی که دارای پنجره های شیشه های بود خواستم وارد بشم ، مقداری که رفتم یک دفعه همه جا تاریک شد ترسیدم و زود برگشتم. البته کمی آن طرف تر چند نفر که از آشنایان من بودن نشسته بودن و به روضه ای که فردی برایشان میخواند گوش میکردند و گریه میکردند.
در صورت امکان تعبیر خواب بنده را برایم بفرستید برایم خیلی مهم است
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
Advance Member
Advance Member
محل اقامت: Tehran, Iran
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 138 بار
تماس:

Re: تعبیر خواب

پست توسط mona m »

سلام. خواب رو کسایی که علم تعبیر خواب دارن باید تعبیر کنن مثل علمای دین چون شرایط خاصی داره و هرکسی این علمو نداره. ولی چون اینجا یخورده خلوت شده من براتون تعبیر قسمت هاییش رو با ذکر منبع میذارم

توجه داشته باشید که:
1- همه ی رویاها صادقه نیستند
2- تعبیر خواب هرکس بستگی به شرایط اون شخص داره
3- تعبیر خواب های یکسان, برای افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد

کعبه: دیدن کعبه در خواب بر 4وجه است. 1-خلیفه. 2-امام. 3-ایمان.4-امنیت و ایمنی(امام صادق ع)

در: دیدن درب به خواب بر 3وجه است. 1-صاحب خانه. 2-زن. 3-خادم(امام صادق ع)

تاریکی: تاریکی در خواب بر 5وجه است. 1-کفر 2-تحیر و سرگرانی 3- فروبستن کارها 4-بدعت 5-درضلالت و گمراهی افتادن(امام صادق ع)
(البته شما از تاریکی فرار کردید)

ترسیدن: ترسسدن در خواب نصرت است. اگر ببیند از دزدی یا جانوری همی ترسید دلیل که از کسانی که به او منسوبند و بستگانش مضرت رسد(امام صادق ع)
دیدن ترسیدن در خواب سلامتی بود(یوسف نبی ع)
منبع: تبیان
این پست فقط نقل قول است
خدا را دوست دارم, بخاطر اینکه از من می پذبرد که بگویم: دوستت دارم...
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”