رمز موفقیت انسان به نظر شما

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: asalie2008@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 7 بار
تماس:

رمز موفقیت انسان به نظر شما

پست توسط m2008 »

سلام دوستان :razz:
سوال : رمز موفقیت انسان به نظر شما چیست ؟ (توجه : از شما دوستان عزیز خواهشمندم پاسخ را هرچه قدر امکان دارد کوتاهتر و روانتر بفرمایید ((مختصر و مفید)) :D

این سوال ممکن است در اذهان هر یک شما دوستان باشد و دو حالت دارد یا جواب آن را میدانید یا نه اگر میدانید لطفا پاسختان را از دوستان انجمن دریغ نفرمایید .

خلاصه مطلب به نظرم دانستن پاسخ این سوال کمک زیادی به ما خواهد البته اگر سعی در عمل به نتیجه و پاسخ آن داشته باشیم

از همه شما دوستان کمال تشکر و قدردانی را دارم و التماس دعا :AA:

[External Link Removed for Guests]
m2008
-
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط HRG »

به نظر من انسان موفق کسی هست که شاهراه موفقیت را که همان راه الهی است را پیدا کرده و سعی کند چنان قدرتمند در این راه قدم بردارد که بتواند از پس تمام موانع موجود در این مسیر که بزرگترین مانع ان شیطان است از راه برداشته و ان موقع است که می تواند خود را موفق بداند...

البته به به قول مادر بزرگم در سالهای پیش که با همان دل ساده خود یه جمله بزرگ را همیشه تکرار می کرد :
با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن :shock:
New Member
New Member

پست توسط sunrise200498 »

تنها راه موفقيت عبوديت خداست و عبوديت خدا چيزي نيست جز اينکه 1-بنده خدا از انچه که خدا به او سپرده ملکيتي نبيند زيرا که بردگان از خود مالي ندارند 2- براي خود مصلحت انديشي و يا تدبيري ننمايد 3- تمام اشتغال او به کاري منحصر شود که خدا او را به آن کار امر کرده و يا از ان نهي کرده باشد :razz:
New Member
New Member

پست توسط sunrise200498 »

يک توضيح در مورد جمله دوم پست قبلي (براي خود مصلحت انديشي و يا تدبيري ننمايد ) چون به بعضي ها که گفتم درک نکردند
انسان وقتي عبد واقعي ميشود که هر چه اربابش گفت بدون چون و چرا انجام دهد اصلا مصلحت انديشي با عبد بودن در تناقض است چون مصلحت انديشي موجب ميشود که انسان اگر يکي از عوامر اربابش را به نفع خود نديد انجام ندهد پس بهتر است به جاي مصلحت انديشي به جمله سوم پست قبلي رجوع شود ( تمام اشتغال او به کاري منحصر شود که خدا او را به آن کار امر کرده و يا از ان نهي کرده باشد ) اين کار با درک اينکه اربابش هميشه خير و صلاح او را ميخواهد و همه چيز را در مورد او ( نهان و اشکار ، استعدادهاي نهفته ، آينده ، نتيجه تمام راههاي زندگي او و ...) را ميداند برايش اسانتر ميشود .( مثلا اگر پولي داشت و به ان نياز نداشت و کسي از او طلب پول کرد نگويد که شايد در اينده به ان نيازمند شدم ، يا اگر روزي امتحان داشت و پدر و مادرش از او چيزي خواستند نگويد شايد نرسم درسم را تموم کنم و ...)

در ضمن پست بالايي قسمتي از حديث عنوان بصری امام صادق است که کامل او نو ميتونين در آدرس زير مشاهده کنيد
[External Link Removed for Guests]
عقل ميگويد بمان و عشق ميگويد برو و اين هر دو عقل و عشق را خدا افريده است تا وجود انسان در حيرت ميان عقل و عشق معنا شود اکنون بنگر حيرت عقل را و جرأت عشق را ،بگذار عاقلان ما را به ماندن بخوانند راحلان طریق عشق میدانند که ماندن نیز در رفتن است .
روایت محرم –شهید آوینی
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”