نظراتی پیرامون لعن علنی

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 217 بار
سپاس‌های دریافتی: 200 بار

Re: نظراتی پیرامون لعن علنی

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم

این جمله :

بيانات مهم يك مرجع درياره سخنان تفرقه ‏انگیز
مکارم شیرازی از مراجع تقلید شیعیان در مورد یاوه گویی های روحانی شیعه کویتی یاسر الحبیب که به ام المومنین حضرت بی بی عایشة الصدیقة رضی الله عنها توهین کرده بود گفت :

نظر خود آیت الله مکارم شیرازی هم نیست ؛ بلکه سایتی که نقل قول از ایشان کرده سنی مسلک بوده چرا که بعد از عایشه عبارت رضی ... بکار برده و در خود متن که سخن آیت الله مکارم شیرازی هم آورده شده کلمه بی بی را نمی توان یافت.
از سبک نگارش جمله هم مشخص است که این عنوان خبری آن سایت برای اطلاع رسانی نظر آن مرجع بوده

تصویر تصویر

قال مولانا حسن بن علی علیه السلام : استعدّ لسفرك و حصّل زادك قبل حلول أجلك، و اعلم أنّك تطلب الدّنيا و الموت يطلب
ك

مهياى مسافرت (آخرت) شو، و توشه آن را پيش از رسيدن اجل فراهم نما، و بدان كه تو دنيا را طلب نمايى و مرگ تو را مى‏طلبد
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط ياس من »

محی الدین14 نوشته شده: بسم الله الرحمن الرحیم

این جمله :

بيانات مهم يك مرجع درياره سخنان تفرقه ‏انگیز
مکارم شیرازی از مراجع تقلید شیعیان در مورد یاوه گویی های روحانی شیعه کویتی یاسر الحبیب که به ام المومنین حضرت بی بی عایشة الصدیقة رضی الله عنها توهین کرده بود گفت :

نظر خود آیت الله مکارم شیرازی هم نیست ؛ بلکه سایتی که نقل قول از ایشان کرده سنی مسلک بوده چرا که بعد از عایشه عبارت رضی ... بکار برده و در خود متن که سخن آیت الله مکارم شیرازی هم آورده شده کلمه بی بی را نمی توان یافت.
از سبک نگارش جمله هم مشخص است که این عنوان خبری آن سایت برای اطلاع رسانی نظر آن مرجع بوده

تصویر تصویر

سخن یاسر الحبیب ربطی به نظر ایه الله مکارم شیرای ندارد وربطی به نظر حقیر نیز ندارد................یک

ولی مصداق این حجتیه ها :

الغرِيقُ يتشبَّثُ بكُلّ حَشيش
Member
Member

پست توسط ياس من »

رهبر معظم انقلاب در پاسخ به استفتائی اعلام کردند: ”

امام خامنه ای:توهین به نمادهای اهل سنت حرام است
حکم ولایی امام خامنه ای بر هر شیعه ای که در زیر سایه ولایت امام عصرعج است واجب الاطاعه می  

تصویر   

اهانت به نمادهای برادران اهل سنت از جمله اتهام زنی به همسر پیامبر اسلام [عایشه] حرام است.

این موضوع شامل زنان همه پیامبران و به ویژه سید الانبیاء پیامبر اعظم -حضرت محمد(ص) -می شود.”
Senior Member
Senior Member

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم

آدرس سایتی که یحتمل کاربر یاس من از آن نقل قول کرده و برخی فکر کرده اند که این نظر خود ایشان است : (از عناوین دیگر سایت مشخص است که سایت سنی مسلک است)

[External Link Removed for Guests]

قال مولانا حسن بن علی علیه السلام : استعدّ لسفرك و حصّل زادك قبل حلول أجلك، و اعلم أنّك تطلب الدّنيا و الموت يطلب
ك

مهياى مسافرت (آخرت) شو، و توشه آن را پيش از رسيدن اجل فراهم نما، و بدان كه تو دنيا را طلب نمايى و مرگ تو را مى‏طلبد
Senior Member
Senior Member

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم

نظر آیت الله بهجت ره :

آیة الله محمدتقی بهجت (ره) درباره برگزاری مجالس به مناسبت حضرت زهرا سلام الله علیها (عیدالزهراء ) توصیه می فرمودند که به بیان فضایل اهل بیت (ع) بویژه حضرت زهرا (س) و بیان حدیث ثقلین پرداخته شود. به فرموده ایشان شیوه مرحوم آیت الله بروجردی رحمه الله نیز همین بوده است ؛ یعنی بیان مشترکات میان شیعه و اهل تسنن و ترک مطاعن و مثالب یا لعن و سب آشکار .

آیت الله بهجت درباره برخی از رفتارها به نام عیدالزهرا فرمودند : " چه بسا ... این کارها موجب اذیت و آزار و یا قتل شیعیانی که در بلاد و کشورهای دیگر در اقلیت هستند گردد [HIGHLIGHT=#ffff00]در اینصورت اگر یک قطره خون از آنها ریخته شود ما مسبب آن و یا شریک جرم خواهیم  . "

آیت الله بهجت بر ضرورت دقت شیعیان در گفتار و رفتار تاکید بسیاری داشتند که مبادا موجب تحریک اهل سنت شود و بسیار بر تقیه عملی و قولی تاکید می کردند [HIGHLIGHT=#ffff00]اما تقیه و تزلزل قلبی را حرام می دانستند. 

منبع : کتاب "در محضر حضرت آیت الله العظمی بهجت " ، نوشته محمدحسین رخشاد ، ص 138 نکته شماره 198

و این را هم جهت یادآوری :

کتاب زمزم عرفان. ص 206

در دیدار حجت الاسلام ری شهری با ایشان در تاریخ 84/12/4

[HIGHLIGHT=#ffff00]کسی که وحدت مسلمانان را نخواهد ، مسلمان نیست.  ائمه ی ما در نماز جماعت آنان شرکت می کردند به جهت اتحاد مسلمانان.

در تاریخ 71/9/13
اختلاف شیعه و سنی یک مساله استعماری است. مساله مهم دوستی اهل بیت ع است که فریقین بر آن اتفاق دارند. مسلمین در حال حاضر در این باره اختلاف و مشکلی ندارند. گذشتگان آنان که در ابتدای کار بوده اند اگر دوست بوده اند ... ، والا حسابشان با خداوند متعال است. البته حساب وهابی ها و مبغضین اهل بیت ع جداست.

کتاب در محضر آیت ا... بهجت ج2 ص 44-45

خدا می داند که افراد بشر چه قدر در امر دفن مردگان خود مختلف اند. برخی مردگان خود را می سوزانند ، برخی دیگر آنان را با لباسهای فاخر و جواهرات دفن می کنند ، برخی آنرا مومیایی می کنند تا هزاران سال باقی بماند ، برخی دیگر در هوای آزاد می گذارند تا پرنده ای چشمانش را بیرون بیاورد.
آیا با وجود این همه اختلاف در یک امر جزئی توقع دارید افراد بشر ، در دین و مرام و اعتقادات اختلاف نداشته باشند؟ آیا با چنین اختلافی که طوایف گوناگون با هم دارند ، نباید در فکر باشند که خود را به اعتدال حقیقی برگردانند و نسبت به هم ، محبت و عطوفت داشته باشند و هر چه بیشتر به هم نزدیک شوند و این همه با یکدیگر بیگانه نباشند تا سرانجام با هم متحد و یکی شوند. البته منظور اتحاد در حق است ، نه در باطل ، اتحاد دو آقا با هم ، نه مانند نوکر و آقا و نه وحدت به این معنا که هر کدام از طوایف بگویند : تنها من بر حق هستم و طریقه ی من باید باشد!

ك

Member
Member

پست توسط ياس من »

[External Link Removed for Guests] [COLOR=#999]:- ۱۳٩٠/٢/۱٥  

‌الله جوادی آملی تأکید می‌کند:       
   حکم حکومتی، حتی بر فقیهان هم حرام است و عمل به آن نیز واجب [COLOR=#000000]است،   
   ..............................حتی بر مجتهدان و فقیهان و مراجع تقلید.  

به گزارش فارس، آیت‌الله جوادی آملی فیلسوف، فقیه، مفسّر قرآن و از مراجع تقلید کشورمان در بخش پاسخ به پرسش‌های کتاب "ولایت فقیه؛ ولایت فقاهت و عدالت " در پاسخ به این پرسش که:  

"آیا بر فقیهان واجب است که از ولی فقیه تبعیت کنند؟    حق مخالفت و نقض حکم والی را دارند؟ "   مرجع تقلید در باره دو سوال فوق چنین  
  جامع الشرایط، سه کار رسمی دارد;  

یک - کارش "افتاء " است که پس از دادن فتوا، عمل به آن فتوا، بر خودش و بر مقلدانش واجب است، ولی نسبت‏ به فقیهان دیگر اعتباری ندارد؛ زیرا مجتهد حق ندارد از مجتهد دیگر تقلید کند. 

دو - کار دیگر فقیه جامع ‏الشرایط، "قضاء " است که بر کرسی قضا می‏نشیند و بین متخاصمین که هردو طرف شخصیت‏حقیقی‏اند یا شخصیت‏حقوقی یا آنکه یک طرف حقیقی است و طرف دیگر حقوقی، بر اساس ایمان و بیّنات، حکم الهی را صادر می‏نماید که نقض این حکم، بر خود او و بر متخاصمین و بر هرکس دیگر حتی فقیهان حرام است و عمل به آن نیز واجب است، حتی بر مجتهدان و فقیهان و مراجع تقلید. 

سه - وظیفه سوم فقیه جامع الشرایط، "ولایت‏ " امت اسلامی و  صدور احکام ولایی  است. 

والی اسلامی حکم ولایی کند به اینکه مثلاً رابطه ایران اسلامی با اسرائیل باید قطع شود، یا رابطه با آمریکا که دشمن اسلام و رأس استکبار جهانی و حامی اسرائیل است، باید قطع شود، یا رابطه با فلان کشورها باید برقرار شود، یا در کشور چنین اموری باید رعایت گردد، ...... 
 عمل به این احکام بر مردم و بر خود والی و بر فقیهان و مجتهدان دیگر واجب است و هیچ‎کس حتی خود والی حق نقض این حکم را ندارد زیرا حاکم اسلامی فقط مجری احکام است و او نیز مانند همگان مشمول قانون الهی و تابع محض آن می‏باشد و دیگر فقیهان نیز چنین می‏باشند و باید از این حکم الهی که توسط والی انشا شده است، پیروی و تبعیت کنند;  

آنکه در فرض نادر، یقین وجدانی به اشتباه بودن حکم فقیه حاصل شود. البته شک داشتن در درستی حکم فقیه یا گمان داشتن به اشتباه بودنش، نمی‏تواند مجوز عدم 

پیروی باشد بلکه فقط یقین وجدانی چنین است نه غیر آن. 

مطلب، شامل فقیهانی که به ولایت فقیه معتقد نیستند و مقلدان آنان نیز می‏شود،  

زیرا فقیهانی که در ولایت فقیه اختلاف نظر دارند و مثلاً "مقبوله عمربن حنظله‏ " و "مشهوره ابی‏خدیجه‏ " را برای ولایت فقیه کافی نمی‏دانند، از نظر حسبه می‏پذیرند که اگر  

کشور حاضر شده‏اند که حکومت را بر اساس اسلام اداره کنند، این یک امر زمین‏مانده‏ای است که بر همگان و خصوصاً بر فقیهان واجب کفایی است که تصدی آن را به‎ 

و اگر یک فقیه واجد شرایط رهبری، تصدی آن را به‏عهده گرفته و امت اسلامی نیز او را قبول دارند، در این حال، مخالفت‏ با احکام این حاکم و تضعیف او جایز نیست  

نمی‏تواند بگوید من چون ولایت فقیه را قبول ندارم، می‏توانم از هر قانون کشور اسلامی سرپیچی کنم و قوانین و مقررات آن را رعایت  
Senior Member
Senior Member

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم

بخشهايي از بيانات آيت اله سيستاني در جمع علماي شركت كننده در كنفرانس وحدت در نجف اشرف

« به شما خوشامد مي گويم كه به نجف آمديد و ... بعد از تعرض به مرقد عسكريين (عليهما السلام) همه شيعيان را به آرامش دعوت كردم و از آنها خواستم كه واكنشي نشان ندهند و گفتم كه اين اقدام از طرف اهل سنت نبوده است. من اطمينان دارم كه ريشه تفرقه افكني در خارج است. من [ در زمان طلبگي ] نزد شيخ احمد الراوي كه از علماي اهل سنت در سامرا بود درس خواندم و به ذهنم خطور نكرد كه ايشان پيرو مذهب ديگري بودند. همچنين به برخي از پزشكان كه از اهل سنت بودند مراجعه مي كرديم و چون ما از طلاب علوم ديني بوديم از ما پول ويزيت نمي گرفتند و اصلا فكر نمي كردند كه ما شيعه هستيم يا سني. ... بايد بر مشتركات تمركز كنيد و دليلي ندارد به مسائل اختلافي بپردازيد. مشاركت كردن در ايجاد تفرقه حتي به اندازه يك كلمه يا نصف كلمه جايز نيست. واجب است كه از ادبيات تشنج آفرين پرهيز شود. »

مقتطفات من حديث السيد السيستاني أمام وفد مؤتمر الوحدة الاسلامية في النجف الاشرف :

- «أتمنى لكم التوفيق في هذا اللقاء وأدعوكم إلى الوحدة، إذ من المفيد أن تلتقوا وتتوحدوا، وأنا أفتخر أن أكون خادمًا لجميع العراقيين».

- «أنا سعيد بما أسمع من خطاب وحدوي لدى علماء السنة، و يعزّ عليّ أن أسمع أحيانًا الكلمات المثيرة للفرقة».

- «الاختلاف في الفكر والاجتهاد لا يجوز أن يكون سببًا للتفرقة، بل "اختلاف أمتي رحمة"».

- «نرحب بمجيئكم للنجف واجتماعكم هذا، وندعوكم إلى أن تكونوا متحدين، وما وقع من اختلافات كان مؤلمًا لقلبي».

- «عليكم التركيز على بيان المشتركات، ولا داعي للتعرض إلى المسائل الخلافية».

- «أنا أجزم أن إرادة التفرقة جاءت من الخارج».

- «بعد التعرض لمرقد الإمامين العسكريين دعوت الشيعة كلهم إلى الهدوء وعدم الردّ، وقلت إن ما حدث لم يقم به أهل السنة».

- «لو راجعتم كلامي خلال جميع لقاءاتي، فإني أدعو باستمرار إلى الوحدة، ولم أتكلم بكلمة واحدة مخالفة لهذا التوجه».

- «درست عند الشيخ أحمد الراوي، وهو من علماء السنة في سامراء، ولم يكن يخطر ببالي أنه على غير مذهبي»

- «كما أننا كنا نراجع بعض الأطباء ـ وهم من أهل السنة ـ، ولكوني من طلبة العلوم الدينية، لم يكونوا يأخذوا منا أجورًا، ولم يفكروا أننا من السنة أو الشيعة، وهذا هو أنموذج التعايش الوحدوي في العراق».

- «لا يجوز أن نساهم حتى بشطر كلمة من شأنها أن تؤدي إلى التفرقة، ويجب الابتعاد عن الخطاب المتشنج».

ك

Member
Member

پست توسط ياس من »

اقای عبدالحسین وکسانیکه در زیر پرچم او سینه می زنند

نه حکم والایی وحکومتی رهبر قبول دارند

نه فتاوای مراجع تقلید در باره (الحوادث الواقعه ) امروزه می پذیرند

ونه به احکام بدیهی اسلام , تمکین میکنند

ولی چرا ....................اینان نومن ببعض ونکفر ببعض ...............تصویر

قران درباره چنین افرادی می گوید :

أَفَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتَابِ وَتَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَمَا جَزَاء مَن يَفْعَلُ ذَلِكَ مِنكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ يُرَدُّونَ إِلَى أَشَدِّ الْعَذَابِ وَمَا اللّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ
آخرین ويرايش توسط 3 on ياس من, ويرايش شده در 0.
Senior Member
Senior Member

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم 
آیت الله مظاهری (از مراجع تقلید و رئیس حوزه ی علمیه اصفهان) می فرماید: « من کفایه و مکاسب را پیش آیت الله مرعشی گذراندم. یک روز ایشان تعریف می کردند:

پدرم از علمای نجف بود. شاگردی سنی مذهب داشت. بالاخره این شاگرد پس از اتمام درسش به محل سکونتش برگشت. او اهل کرمانشاه بود. بعدها که پدرم عازم ایران بود در کرمانشاه توقف کرد. پدرم گفت: قافله ما غروب رسید کرمانشاه. وحشت کرده بودم، چون آن زمان وضع کرمانشاه و کردستان روی قاعده شیعه و سنی گری خیلی بد بود. اتفاقا آن شاگرد سنی را دیدم. مرا با خود به خانه اش برد. خیلی هم پذیرایی کرد. آخر شب بهم گفت: آقا ما جلسه ای داریم شما هم بیایید برویم. پدر می گوید: مرا بردند آن جلسه. دیدم آن سیبیل گنده ها دارند می آیند. تعجب کردم چه خبراست؟ ترسیده بودم. یک وقت دیدم یک جوانی زیر غل و زنجیر آوردند. یک سفره چرمی هم پهن کردند، اورا نشاندند روی سفره، یک کسی با یک ضربت گردن آن جوان را زد. غل و زنجیر را باز کردند، او هی دست وپا می زد، آن ها هم قاه قاه می خندیدند.

پدرم گفت: من بیهوش شدم. کم کم مرا بهوش آوردند. گمان کرده بودند منم شیعه هستم و می خواستند مرا نیز بکشند. شاگردم بهشان گفت: نه بابا ایشان استاد من است، ایشان از آن سنی های داغ است.

بالاخره مرا نجات داد. در خانه بهم گفت: اقا من سنی ام اما مرید شما هستم. نمی خواستم ناراحتتان کنم. اما شما را بردم آنجا تا یک پیام به علمای نجف بدهید و آن اینکه شما عمرکشون راه بیندازید ما هم اینجور می کنیم. ما رسممان این است، یک شیعه را یک جا پیدا کنیم زندانی اش می کنیم تا شب چهارشنبه. در آن شب جمع می شویم برای رضایت خدا، قربة الی الله آن شیعه را می آوریم و این بلا را که دیدی به سرش می آوریم.

ك

Senior Member
Senior Member

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم 
بررسی نظرات آیت الله وحید خراسانی:

در حاشیه برگزاری درس خارج فقه آیت‌الله العظمی وحید خراسانی، ایشان با نهی از بی‌احترامی به خلیفه دوم اهل سنت، از شاگردان خود خواست همانند گذشته، از توهین به خلفای اهل سنت پرهیز کنند.

ماجرا از آنجا آغاز شد که آیت‌الله العظمی وحید خراسانی در حین درس، روایتی از کتاب تفسیر کبیر امام فخر رازی را قرائت کردند و در حین قرائت این روایت، درباره خلیفه دوم اهل تسنن، عمر بن خطاب، پس از نام ایشان، عبارت (رضی‌الله عنه) را به کار بردند. پس از این عده‌ای از طلاب با صدای بلند کلماتی را خطاب به خلیفه دوم بیان کردند که این عمل با واکنش صریح حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی روبه‌رو شد.

در همان هنگام، این مرجع تقلید شیعیان، با عصبانیت خطاب به طلاب توهین کننده فریاد زدند: مگر نگفته بودم سر درس من از این گونه کلمات به کار نبرید!

توضیح دفتر معظم له :

متن کامل توضیحات دفتر حضرت آیت‌الله وحید خراسانی به شرح ذیل است:

پیرو سؤالات مکرر از دفتر معظم له نسبت به مطالب منتشرشده در سایت‌ها و مطبوعات، به اطلاع می‌رساند: بارها اعلام شده است این بحث (بحث خارج اصول فعلی معظم له) بحث بطلان اخذ فدک است و بحثی است به دور از تعصب و بر اساس مدارک متقن عامه؛ لذا مطالب بر مبانی عامه مطرح می‌شود و متن کتب عیناً خوانده می‌شود، ولی نظر معظم له همان است که درباره زیارت عاشورا بیان کرده است.

ك

قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”