نظراتی پیرامون لعن علنی

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 794 بار

Re: نظراتی پیرامون لعن علنی

پست توسط amoonaser »

بسم رب الحسین علیه السلام

سلام بر شما

بنده سوالی دارم از مخالفان لعن و سب علنی :

یک با سواد در میان شما پیدا نمی شود که هم بلد باشد مناظره کند و هم حرفهای خنده دار نزد ؟؟؟؟؟

آیا واقعا دست شما اینقدر خالی است ؟؟!!!!

کسی که هنوز این حرف را نمی فهمد که : ( [HIGHLIGHT=#ffff00]شکی نیست که گناه جنگ با امام زمان علیه السلام از گناه زنا بیشتر   )

بعد می گوید :
ما شنیده بودیم که الغیبه اشد من الزنا ولی تا حالا نشنیده بودیم که الحرب مع امام زمان اشد من الزنا

تفسیر به رأی ..............یعنی اینست

عایشه با امیر المومنین جنگید ................خوب بعد العیاذ بالله زنا کرد وفاحشه شد

واقعا از بحث با چنین فردی باید اظهار رضایت کرد ؟

جالب است که این خانم دکتر عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی هنوز بلد نیستد که وقتی داعیه دار تحریم امری می باشند ، پس بر او لازم است که ابتدا ادله خود را بر تحریم آن مطلب بیان نمایند ......!!!!!

به خدا حرف بدون علم زدن اصلا اجباری نیست .... و لا تقف ما لیس لک به علم .....

یا علی ع
جدا شده از خدا

جدا شده از رسول

جدا شده از کتاب

[COLOR=Blue]هر که ز حیدر جداست

Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط ياس من »

amoonaser نوشته شده:بسم رب الحسین علیه السلام

سلام بر شما

بنده سوالی دارم از مخالفان لعن و سب علنی :

یک با سواد در میان شما پیدا نمی شود که هم بلد باشد مناظره کند و هم حرفهای خنده دار نزد ؟؟؟؟؟

گفته اند : وقتی آب سر بالا برود ....... ؛ ولی آیا واقعا دست شما اینقدر خالی است ؟؟!!!!

کسی هنوز این حرف را نمی فهمد که : ( [HIGHLIGHT=#ffff00]شکی نیست که گناه جنگ با امام زمان علیه السلام از گناه زنا بیشتر   )

بعد می گوید :
ما شنیده بودیم که الغیبه اشد من الزنا ولی تا حالا نشنیده بودیم که الحرب مع امام زمان اشد من الزنا

تفسیر به رأی ..............یعنی اینست

عایشه با امیر المومنین جنگید ................خوب بعد العیاذ بالله زنا کرد وفاحشه شد

جالب است که این خانم دکتر عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی هنوز بلد نیست که وقتی داعیه دارد تحریم امری می باشد ، پس بر او لازم است که ابتدا ادله خود را بر تحریم آن مطلب بیان نماید ......!!!!!

به خدا حرف بدون علم زدن اصلا اجباری نیست .... و لا تقف ما لیس لک به علم .....

یا علی ع

دروغگو ............فراموشکار است

ولی اینجا ...............هم دروغ میگویند وهم خود را به فراموشی می زنند

آخه در کدام قاموس علمی؛ مذهبی؛ سیاسی ؛اجتماعی؛ فرهنگی ..............وروانی

عدم جواز انجام مؤقت یک امر یعنی حرام بودن انجام آن است

به بچه که مثلاً می خواهد در حضور مهمان در اطاق ؛ توپ بازی کند.........پدر یواشکی به بچه می گوید :

بابا جان فعلاً باز ی نکن ..........بگذار مهمان برود بعد بازی کن .............

بچه فکر میکند , بازی کردن با توپ تا ابد ممنوع است ولی آدم عاقل وبابا فهمیده میداند که ممنوعیت بازی کردن بچه مؤقت است ولی بچه چون نابالغ است تصویر
Member
Member

پست توسط ياس من »

با شیپورمیگویم 

ایه الناس مؤقت بودن با ممنوع بودن فرق دارد 

تصویر 
Member
Member

پست توسط ياس من »

زبانم مو دراورد از بس که گفتم : 

عدم جواز مؤقت با حرمت وحرام بودن فرق دارد  

دانشمند افهم واسمع  

تصویر 
Member
Member

پست توسط ياس من »

آیا احکام ازدواج مؤقت با ازدواج دائمی یکی یا متفاوت است

وقت نماز صبح است باید بروم .........................

میدانید چرا سخن دیگران را قبول ند ارید اگرچه حق باشد .................

چون باروتان نمی شود ......................بگذریم
Bronze
Bronze

پست توسط amoonaser »

ياس من نوشته شده:

به بچه که مثلاً می خواهد در حضور مهمان در اطاق ؛ توپ بازی کند.........پدر یواشکی به بچه می گوید :

بچه فکر میکند , بازی کردن با توپ تا ابد ممنوع است ولی آدم عاقل وبابا فهمیده میداند که ممنوعیت بازی کردن بچه مؤقت است ولی بچه چون نابالغ است تصویر

سلام بر شما

بنده جدا از مدیریت سایت تقاضا دارم تا شرایط سنی ورود به این سایت را دوباره مورد بررسی قرار دهند تا از ورود اطفال و خردسالان ( چه به لحاظ سن و سال و چه به لحاظ علم و درک و فهم و غیره ) جلوگیری شود .....

این خانم دکتر گویا حرفهایی را که می زنند را به دست فراموشی می سپرند ....

قبلا بیان کردیم که ایشان عایشه ملعونه را با نام " بی بی عایشه " صدا زده ، بعد او با کمال جسارت بر ما تاخت .....البته ما سکوت کردیم و مانند وی سخن نگفتیم و لذا تصمیم را می گذاریم به عهده خواننده منصف :

[External Link Removed for Guests]

من از خواننده منصف تقاضا دارم تا در مورد این مطلبی که کاربر " یاس من " بیان کرده است ، دقت و تامل نماید .....

این حقیر با سنی ها و وهابی ها بحثهایی داشته ام ولی هیچیک تاکنون در مورد عایشه از لفظ " بی بی " استفاده نکرده است !!!!

وقتی کاربر " یاس من " مطلبی را نقل قول می کند و هیچ تغییری در آن نمی دهد یعنی عملا آن را قبول دارد علی الخصوص که وی این مطلب را در رد مطالب تاپیک مذکور نوشته است !!!!!!

البته این کاربر خیلی خود را به تکلف می اندازد که از زیر ننگ این سخن فرار کند ، ولی ایکاش از همان اول چنین مطلبی را بیان نمی کرد .

این خانم دکتر فرامشکار طنز پرداز می فرمایند که داعیه تحریم ندارند .....

ولی در دیگر پستهای خود به استناد به فتوای آیت الله خامنه ای ، عملا تحریم این مطالب را بیان کرده اند .

مقام معظم رهبری سب ولعن به سران اهل تسنن حرام دانستند ؛وهمچنین امام خمینی اجازه لعن وسب علنی وبا اسم به سران أهل تسنن ندادند
forum-f54/topic-t10525.html#p41070

امروزه بر اساس اجتهاد وفتاوای مراجع تقلید وولایت فقیه :

سب ولعن وهتاکی علنی وبا اسم بردن به مقدسات اهل تسنن ممنوع ودرست نمی باشد ................

ایه الله خامنه ای آنرا حرام دانستند
forum-f54/topic-t10525.html#p41077

به هر حال برای مخفی نمودن این امر باید از عکسهای متفاوت نیز استفاده شود تا اصل مطلب مهجور بماند ......

این حقیر و جناب عیدالحسین عزیز و دیگر بزرگوارانی که در تالار عقاید اسلامی فعال هستند دقیقا با سیره این کاربر ( یاس من ) آشنایی دارند ....

حتی وی زمانی مدعی شد که اگر ما اثبات کنیم که اهل خلاف مشرک هستند ، ایشان ( یاس من ) روز و شب به صورت علنی بر ابی بکر و عمر و عثمان ( علیهم لعائن الله ) فخش بدهند ( [External Link Removed for Guests] ) .

ولی وقتی از چند تن از علمای اصولی شیعه این مطالب را بیان کردیم ( [External Link Removed for Guests] ؛؛؛ [External Link Removed for Guests] ؛؛؛ [External Link Removed for Guests] ) به ناگه کاربر " یاس من " محو شد و دیگر در آن تاپیک مطلب نگذاشت !!!!!

التماس دعا

یا علی ع
جدا شده از خدا

جدا شده از رسول

جدا شده از کتاب

Bronze
Bronze

پست توسط amoonaser »

سلام بر شما

یکی از خطبه های معروف امیرالمومنین علیه السلام " خطبه طالوتیه " می باشد .....

مطالعه این مطلب شامل درسهای زیادی است در باب فهم بسیاری از فتنه های بعد از شهادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم .... علی الخصوص بحث علت سکوت ایشان و همچنین عبارتی در مورد ابی بکر ( آنهم در جلوی مردم و در ملاء عام ) و غیره !!!

عَنْ أَبِي الْهَيْثَمِ بْنِ التَّيِّهَانِ أَنَّ أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ ع خَطَبَ النَّاسَ بِالْمَدِينَةِ فَقَالَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ كَانَ حَيّاً بِلَا كَيْفٍ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ كَانٌ وَ لَا كَانَ لِكَانِهِ كَيْفٌ وَ لَا كَانَ لَهُ أَيْنٌ وَ لَا كَانَ فِي شَيْ‏ءٍ وَ لَا كَانَ عَلَى شَيْ‏ءٍ وَ لَا ابْتَدَعَ لِكَانِهِ مَكَاناً وَ لَا قَوِيَ بَعْدَ مَا كَوَّنَ شَيْئاً وَ لَا كَانَ ضَعِيفاً قَبْلَ أَنْ يُكَوِّنَ شَيْئاً وَ لَا كَانَ مُسْتَوْحِشاً قَبْلَ أَنْ يَبْتَدِعَ شَيْئاً وَ لَا يُشْبِهُ شَيْئاً وَ لَا كَانَ خِلْواً عَنِ الْمُلْكِ قَبْلَ إِنْشَائِهِ وَ لَا يَكُونُ خِلْواً مِنْهُ بَعْدَ ذَهَابِهِ كَانَ إِلَهاً حَيّاً بِلَا حَيَاةٍ وَ مَالِكاً قَبْلَ أَنْ يُنْشِئَ شَيْئاً وَ مَالِكاً بَعْدَ إِنْشَائِهِ لِلْكَوْنِ وَ لَيْسَ يَكُونُ لِلَّهِ كَيْفٌ وَ لَا أَيْنٌ وَ لَا حَدٌّ يُعْرَفُ وَ لَا شَيْ‏ءٌ يُشْبِهُهُ وَ لَا يَهْرَمُ لِطُولِ بَقَائِهِ وَ لَا يَضْعُفُ لِذُعْرَةٍ وَ لَا يَخَافُ كَمَا تَخَافُ خَلِيقَتُهُ مِنْ شَيْ‏ءٍ وَ لَكِنْ سَمِيعٌ بِغَيْرِ سَمْعٍ وَ بَصِيرٌ بِغَيْرِ بَصَرٍ وَ قَوِيٌّ بِغَيْرِ قُوَّةٍ مِنْ خَلْقِهِ لَا تُدْرِكُهُ حَدَقُ النَّاظِرِينَ وَ لَا يُحِيطُ بِسَمْعِهِ سَمْعُ السَّامِعِينَ إِذَا أَرَادَ شَيْئاً كَانَ بِلَا مَشُورَةٍ وَ لَا مُظَاهَرَةٍ وَ لَا مُخَابَرَةٍ وَ لَا يَسْأَلُ أَحَداً عَنْ شَيْ‏ءٍ مِنْ خَلْقِهِ أَرَادَهُ لا تُدْرِكُهُ الْأَبْصارُ وَ هُوَ يُدْرِكُ الْأَبْصارَ وَ هُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ

وَ أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيكَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ أَرْسَلَهُ بِالْهُدى‏ وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ* فَبَلَّغَ الرِّسَالَةَ وَ أَنْهَجَ الدَّلَالَةَ ص-

أَيُّهَا الْأُمَّةُ الَّتِي خُدِعَتْ فَانْخَدَعَتْ وَ عَرَفَتْ خَدِيعَةَ مَنْ خَدَعَهَا فَأَصَرَّتْ عَلَى مَا عَرَفَتْ وَ اتَّبَعَتْ أَهْوَاءَهَا وَ ضَرَبَتْ فِي عَشْوَاءِ غَوَايَتِهَا وَ قَدِ اسْتَبَانَ لَهَا الْحَقُّ فَصَدَّتْ عَنْهُ وَ الطَّرِيقُ الْوَاضِحُ فَتَنَكَّبَتْهُ أَمَا وَ الَّذِي فَلَقَ الْحَبَّةَ وَ بَرَأَ النَّسَمَةَ لَوِ اقْتَبَسْتُمُ الْعِلْمَ مِنْ مَعْدِنِهِ وَ شَرِبْتُمُ الْمَاءَ بِعُذُوبَتِهِ وَ ادَّخَرْتُمُ الْخَيْرَ مِنْ مَوْضِعِهِ وَ أَخَذْتُمُ الطَّرِيقَ مِنْ وَاضِحِهِ وَ سَلَكْتُمْ مِنَ الْحَقِّ نَهْجَهُ لَنَهَجَتْ بِكُمُ السُّبُلُ وَ بَدَتْ لَكُمُ الْأَعْلَامُ وَ أَضَاءَ لَكُمُ الْإِسْلَامُ فَأَكَلْتُمْ رَغَداً وَ مَا عَالَ فِيكُمْ عَائِلٌ وَ لَا ظُلِمَ مِنْكُمْ مُسْلِمٌ وَ لَا مُعَاهَدٌ وَ لَكِنْ سَلَكْتُمْ سَبِيلَ الظَّلَامِ فَأَظْلَمَتْ عَلَيْكُمْ دُنْيَاكُمْ بِرُحْبِهَا وَ سُدَّتْ عَلَيْكُمْ أَبْوَابُ الْعِلْمِ فَقُلْتُمْ بِأَهْوَائِكُمْ وَ اخْتَلَفْتُمْ فِي دِينِكُمْ فَأَفْتَيْتُمْ فِي دِينِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَ اتَّبَعْتُمُ الْغُوَاةَ فَأَغْوَتْكُمْ وَ تَرَكْتُمُ الْأَئِمَّةَ فَتَرَكُوكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ تَحْكُمُونَ بِأَهْوَائِكُمْ إِذَا ذُكِرَ الْأَمْرُ سَأَلْتُمْ أَهْلَ الذِّكْرِ فَإِذَا أَفْتَوْكُمْ قُلْتُمْ هُوَ الْعِلْمُ بِعَيْنِهِ فَكَيْفَ وَ قَدْ تَرَكْتُمُوهُ- وَ نَبَذْتُمُوهُ وَ خَالَفْتُمُوهُ رُوَيْداً عَمَّا قَلِيلٍ تَحْصُدُونَ جَمِيعَ مَا زَرَعْتُمْ وَ تَجِدُونَ وَخِيمَ مَا اجْتَرَمْتُمْ وَ مَا اجْتَلَبْتُمْ

وَ الَّذِي فَلَقَ الْحَبَّةَ وَ بَرَأَ النَّسَمَةَ لَقَدْ عَلِمْتُمْ أَنِّي صَاحِبُكُمْ وَ الَّذِي بِهِ أُمِرْتُمْ وَ أَنِّي عَالِمُكُمْ وَ الَّذِي بِعِلْمِهِ نَجَاتُكُمْ وَ وَصِيُّ نَبِيِّكُمْ وَ خِيَرَةُ رَبِّكُمْ وَ لِسَانُ نُورِكُمْ وَ الْعَالِمُ بِمَا يُصْلِحُكُمْ فَعَنْ قَلِيلٍ رُوَيْداً يَنْزِلُ بِكُمْ مَا وُعِدْتُمْ وَ مَا نَزَلَ بِالْأُمَمِ قَبْلَكُمْ وَ سَيَسْأَلُكُمُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَنْ أَئِمَّتِكُمْ مَعَهُمْ تُحْشَرُونَ وَ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ غَداً تَصِيرُونَ

أَمَا وَ اللَّهِ لَوْ كَانَ لِي عِدَّةُ أَصْحَابِ طَالُوتَ أَوْ عِدَّةُ أَهْلِ بَدْرٍ وَ هُمْ أَعْدَاؤُكُمْ لَضَرَبْتُكُمْ بِالسَّيْفِ حَتَّى تَئُولُوا إِلَى الْحَقِّ وَ تُنِيبُوا لِلصِّدْقِ فَكَانَ أَرْتَقَ لِلْفَتْقِ وَ آخَذَ بِالرِّفْقِ اللَّهُمَّ فَاحْكُمْ بَيْنَنَا بِالْحَقِّ وَ أَنْتَ خَيْرُ الْحَاكِمِينَ-

قَالَ ثُمَّ خَرَجَ مِنَ الْمَسْجِدِ فَمَرَّ بِصِيرَةٍ فِيهَا نَحْوٌ مِنْ ثَلَاثِينَ شَاةً فَقَالَ وَ اللَّهِ لَوْ أَنَّ لِي رِجَالًا يَنْصَحُونَ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لِرَسُولِهِ بِعَدَدِ هَذِهِ الشِّيَاهِ لَأَزَلْتُ [HIGHLIGHT=#ffff00]ابْنَ آكِلَةِ الذِّبَّانِ  عَنْ مُلْكِهِ

قَالَ فَلَمَّا أَمْسَى بَايَعَهُ ثَلَاثُمِائَةٍ وَ سِتُّونَ رَجُلًا عَلَى الْمَوْتِ فَقَالَ لَهُمْ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ ع اغْدُوا بِنَا إِلَى أَحْجَارِ الزَّيْتِ مُحَلِّقِينَ وَ حَلَقَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ ع فَمَا وَافَى مِنَ الْقَوْمِ مُحَلِّقاً إِلَّا أَبُو ذَرٍّ وَ الْمِقْدَادُ وَ حُذَيْفَةُ بْنُ الْيَمَانِ وَ عَمَّارُ بْنُ يَاسِرٍ وَ جَاءَ سَلْمَانُ فِي آخِرِ الْقَوْمِ

فَرَفَعَ يَدَهُ إِلَى السَّمَاءِ فَقَالَ- اللَّهُمَّ إِنَّ الْقَوْمَ اسْتَضْعَفُونِي كَمَا اسْتَضْعَفَتْ بَنُو إِسْرَائِيلَ هَارُونَ اللَّهُمَّ فَ إِنَّكَ تَعْلَمُ ما نُخْفِي وَ ما نُعْلِنُ وَ ما يَخْفى‏ عَلَيْكَ شَيْ‏ءٍ فِي الْأَرْضِ وَ لا فِي السَّماءِ ... تَوَفَّنِي مُسْلِماً وَ أَلْحِقْنِي بِالصَّالِحِينَ أَمَا وَ الْبَيْتِ وَ الْمُفْضِي إِلَى الْبَيْتِ- [وَ فِي نُسْخَةٍ وَ الْمُزْدَلِفَةِ] وَ الْخِفَافِ إِلَى التَّجْمِيرِ- لَوْ لَا عَهْدٌ عَهِدَهُ إِلَيَّ النَّبِيُّ الْأُمِّيُّ ص لَأَوْرَدْتُ الْمُخَالِفِينَ خَلِيجَ الْمَنِيَّةِ وَ لَأَرْسَلْتُ عَلَيْهِمْ شَآبِيبَ صَوَاعِقِ الْمَوْتِ وَ عَنْ قَلِيلٍ سَيَعْلَمُون‏
.

ابو الهيثم بن التيهان مى‏گويد: امير المؤمنين عليه السّلام در مدينه چنين خطبه خواند:
سپاس از آن خدايى است كه خدايى جز او نيست، زنده‏اى كه چگونگى ندارد، و پديد نيامده است، و براى هستى او چگونه بودنى نيست، و مكانى ندارد، و در چيزى نباشد، و بر فراز چيزى قرار نگرفته باشد، و براى خود مكانى نيافريده باشد، و پس از اينكه چيزى را آفريد از او نيروى تازه‏اى نگرفت، و پيش از آنكه چيزى را پديد آورد ناتوان نبوده است، و پيش از آفرينش چيزى هراس نداشته، و از تنهايى خود نگران نبوده. به چيزى نماند، و پيش از آفرينش خود بى‏سلطنت نبوده، و پس از آنكه هر آنچه آفريده از ميان برود باز هم بى‏سلطنت نشود. معبودى بوده زنده امّا نه به زندگى عرضى، و مالك بوده پيش از آنكه چيزى را بيافريند، و مالك است پس از آفرينش هستى. براى خداوند نيست چگونگى مكان، و نه اندازه‏اى كه شناخته شود، و نه چيزى كه بدو مانند باشد.
پايندگى طولانى او پيرش نسازد، و از وحشتى ناتوانى نگيرد. او آنچنان كه مخلوقاتش رايزنى و يارى و گرفتن آگاهى از ديگرى بر او لازم نيست، و هر چه را از خلق خود خواهد از ديگرى نپرسد و كسب تكليف نكند. ديدگان، او را در نيابند و او ديدگان را درمى‏يابد و اوست لطيف و خبير.

من گواهى مى‏ دهم كه نيست خدايى جز اللَّه، يكى است و شريكى ندارد، و گواهى مى‏دهم كه محمّد صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم بنده و پيامبر اوست كه خداوند او را با هدايت و دين حق فرستاده است، تا او را بر همه دين آشكار سازد، اگر چه مشركان را ناخوش آيد، و او رسالت خود را رساند و راه هدايت را نمود.
اى امّتى كه فريبش دادند و فريب خورد، و فريب فريبكار خود را فهميد و دانسته بر پذيرش اين فريب پافشارى كرد، و از هوى و هوس خويش پيروى نمود، و خود را به تاريكى گمراهى افكند، و با اينكه حق و راستى برايش هويدا و آشكار بود، از آن روى برتافت و به راه روشن پشت كرد، و از آن به كژراهه رفت!

سوگند به آنكه دانه را شكافت،و جان‏دار را آفريد، اگر شما دانش را از معدنش كسب مى‏كرديد، و آب را گوارا و شيرين نوش مى‏نموديد، و خوبى را از جايگاهش ذخيره مى‏گرفتيد و راه را از آنجا كه روشن است مى‏پيموديد، و به روش درست مى‏رفتيد، راهها در برابر شما همواره بود، و نشانه‏ ها براى شما پديدار، و اسلام براى شما مى‏درخشيد، و خوش و فراوان مى‏خورديد، و ديگر در ميان شما كسى يافت نمى‏شد كه گرسنه باشد، و ديگر بر مسلمان يا هم كيش شما ستم روا نمى‏شد، ولى شما راه تاريكى پيموديد، و دنيا با همه گستردگى بر شما تيره و تار شد، و درهاى علم و دانش بر شما بسته گرديد. شما با هواى نفس سخن گفتيد، و در دين اختلاف كرديد، و ندانسته به احكام دين فتوى داديد، و در پى گمراهان به راه افتاديد تا شما را گمراه كردند، و امامان بر حق را رها كرديد، و آنها نيز شما را وانهادند و به وضعى افتاديد كه به دلخواه خود داورى كنيد، نه به حق.
هر گاه مسأله‏ اى پيش مى‏آمد از اهل ذكر مى‏پرسيديد، و چون نظرى براى شما مى‏دادند سخن ايشان را همان دانش تلقّى مى‏كرديد، پس چگونه شد كه آنها را رها نموديد، و پشت سر نهاديد و با ايشان به مخالفت برخاستيد. آرام باشيد كه به زودى آنچه را كشتيد خواهيد درويد، و سرانجام جرم‏هاى خود را، و هر آنچه را به سوى خود جلب كرديد، خواهيد ديد.

سوگند به آنكه دانه را شكافت و سبز كرد، و جاندار را آفريد و بدان روح بخشيد، هر آينه مى‏دانيد كه منم صاحب الامر و پيشواى شما، و كسى كه بايد از او فرمان بريد و پيرويش كنيد، و منم دانشمند و عالم شما، در آنچه شما را اصلاح كند، و آنكه به وسيله دانشش شما را نجات تواند بخشيد. منم وصىّ پيامبر شما و برگزيده پروردگارتان و زبان قرآنتان و دانا به مصلحت شما، و پس از اندك مدّتى آرام آرام بر شما فرود خواهد آمد، آنچه را وعده داده شديد، و آنچه به امّت‏هاى پيش از شما نازل شده است، و بتحقيق خدا شما را در باره امامانتان بازپرسى كند، با آنان محشور خواهيد شد و فردا به درگاه خداوند عزّ و جل خواهيد رفت.

بخدا سوگند اگر به شماره ياران طالوت، يا شماره ياران بدر، ياور داشتم هر آينه با تيغ‏ شما را مى‏زدم تا به حق برگرديد، و به راستى گراييد، و اين كار براى پيوند شكاف و نرمش بهتر بود. خدايا ميان ما به حق حكم فرما كه تو بهترين حاكم هستى.

راوى مى‏گويد: امام عليه السّلام سپس از مسجد بيرون رفت و به آغلى رسيد كه در آن حدود سى گوسفند بود. امام عليه السّلام فرمود: بخدا اگر براى من مردانى بودند به شماره اين گوسفندان كه براى خداوند عزّ و جل و رسولش خيرخواه بودند [HIGHLIGHT=#ffff00]پسر زن مگس   را از سلطنتش برمى‏داشتم.

راوى مى‏گويد: چون شب شد سيصد و شصت كس با وى بيعت كردند تا دم مرگ، پس امير المؤمنين عليه السّلام فرمود: به هنگام بامداد در محلّ احجار الزيت گرد آييد، و براى نشانى همه سرها را بتراشيد، و خود امير المؤمنين هم سرش را تراشيد، و از آن جمع سر تراشيده در وعده‏ گاه حاضر نشدند مگر ابو ذر و مقداد و حذيفة بن يمان و عمار بن ياسر، و سلمان هم در آخر آنان رسيد،

و آن حضرت دست بر آسمان برداشت و فرمود: خدايا! اين مردم مرا خوار شمردند، چونان كه بنى اسرائيل هارون را. بار خدايا! تو مى‏دانى آنچه را نهان و عيان مى‏داريم، و هيچ چيز در زمين و آسمان بر تو پنهان نيست، مرا مسلمان از دنيا بر و به نيكان برسان. سوگند بخانه كعبه و آنكه دست به كعبه سايد، و هم سوگند بمزدلفه و گام‏هايى كه براى رمى جمره بردارند، اگر نبود سفارش و عهدى كه پيغمبر امّى به من كرده است، من همه مخالفان را به درّه مرگ مى‏افكندم، و بر آنها آذرخش مرگ مى‏باراندم، و به همين زودى خواهيد دانست.

*** این خطبه علنی امیرالمومنین علیه السلام به راحتی جواب برخی جهال و صاحبان شبهه را می دهد که وقتی شبهه می کنند علت سکوت امیرالمومنین علیه السلام در مقابل خلفای غاضب از باب حفظ وحدت و تایید حکومت ایشان و غیره بوده است ؛ این سخن مزخرف و غلط می باشد زیرا خود امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند :

بخدا سوگند اگر به شماره ياران طالوت، يا شماره ياران بدر، ياور داشتم هر آينه با تيغ‏ شما را مى‏زدم تا به حق برگرديد.

بخدا اگر براى من مردانى بودند به شماره اين گوسفندان كه براى خداوند عزّ و جل و رسولش خيرخواه بودند [HIGHLIGHT=#ffff00]پسر زن مگس   را از سلطنتش برمى‏داشتم

*** همچنین ایشان به صراحت و در مقابل مردم ، ابی بکر را به نام " پسر زن مگس خوار " می خوانند !!!!!

وَ اللَّهِ لَوْ أَنَّ لِي رِجَالًا يَنْصَحُونَ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لِرَسُولِهِ بِعَدَدِ هَذِهِ الشِّيَاهِ لَأَزَلْتُ [HIGHLIGHT=#ffff00]ابْنَ آكِلَةِ الذِّبَّانِ  عَنْ مُلْكِهِ

بخدا اگر براى من مردانى بودند به شماره اين گوسفندان كه براى خداوند عزّ و جل و رسولش خيرخواه بودند [HIGHLIGHT=#ffff00]پسر زن مگس   را از سلطنتش برمى‏داشتم

علامه مجلسی ( اعلی الله مقامه ) در " بحارالانوار " ج 28 ص 245 چنین می گویند :

" لا زلت [HIGHLIGHT=#ffff00]ابن آكلة الذباب  " وفي بعض النسخ الذبان بكسر الذال وتشديد الباء جمع الذباب [HIGHLIGHT=#ffff00]والمراد به أبو   ولعله إشارة إلى واقعة كان اشتهر بها ، ويحتمل أن يكون كناية عن دناءة أصله ورداءة نسبه وحسبه

" [HIGHLIGHT=#ffff00]پسر زن مگس خوار   بر می داشتم " که در برخی نسخه های ذبان به کسر ذال و تشدید باء آمده است یعنی جمع ذباب . و[HIGHLIGHT=#ffff00] مراد از این سخن ابی بکر می   و شاید هدف از اشاره امیرالمومنین علیه السلام به این کلام ، بخاطر واقعه ای باشد که ابی بکر بدان واقعه مشهور بوده است و احتمال دارد که این سخن کنایه بر پستی اصل و نسب و حسب ابی بکر باشد .

*** حال سوال ما ابن است که آیا صدا زدن کسی به نام " ابن آکله الذباب " مصداق سب نیست ؟؟؟؟

**********************************************************************************

مشابه این مطلب در روایتی دیگر آمده است .

مرحوم طبرسی در " الاحتجاج " ج 1 ص 112 چنین می گویند :

فَقَالَ أَبُو ذَرٍّ أَ فَتُعَيِّرُنَا يَا عُمَرُ بِحُبِّ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَعْظِيمِهِمْ لَعَنَ اللَّهُ مَنْ أَبْغَضَهُمْ وَ ابْتَزَّ عَلَيْهِمْ وَ ظَلَمَهُمْ حَقَّهُمْ وَ حَمَلَ النَّاسَ عَلَى رِقَابِهِمْ وَ رَدَّ النَّاسَ عَلَى أَدْبَارِهِمُ الْقَهْقَرَى وَ قَدْ فَعَلَ ذَلِكَ بِهِمْ

فَقَالَ عُمَرُ آمِينَ فَلَعَنَ اللَّهُ مَنْ ظَلَمَهُمْ حَقَّهُمْ لَا وَ اللَّهِ مَا لَهُمْ فِيهَا حَقٌّ وَ مَا هُمْ وَ عُرْضُ النَّاسِ فِي هَذَا الْأَمْرِ إِلَّا سَوَاءً

قَالَ أَبُو ذَرٍّ فَلِمَ خَاصَمْتَهُمْ بِحَقِّهِمْ وَ حُجَّتِهِمْ

فَقَالَ عَلِيٌّ ع يَا [HIGHLIGHT=#ffff00]ابْنَ صُهَاكَ  فَلَيْسَ لَنَا حَقٌّ وَ هُوَ لَكَ وَ [HIGHLIGHT=#ffff00]لِابْنِ آكِلَةِ الذُّبَابِ  ؟

فَقَالَ عُمَرُ كُفَّ الْآنَ يَا أَبَا الْحَسَنِ إِذَا بَايَعْتَ فَإِنَّ الْعَامَّةَ رَضُوا بِصَحَابَتِي وَ لَمْ يَرْضَوْا بِكَ فَمَا ذَنْبِي؟

قَالَ عَلِيٌّ ع لَكِنَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ لَمْ يَرْضَيَا إِلَّا بِي فَأَبْشِرْ أَنْتَ وَ صَاحِبُكَ وَ مَنِ اتَّبَعَكُمَا- وَ آزَرَكُمَا بِسَخَطٍ مِنَ اللَّهِ وَ عَذَابِهِ وَ خِزْيِهِ [HIGHLIGHT=#ffff00]وَيْلَكَ يَا ابْنَ الْخَطَّابِ  أَ وَ تَدْرِي مِمَّا خَرَجْتَ وَ فِيمَ دَخَلْتَ وَ مَا ذَا جَنَيْتَ عَلَى نَفْسِكَ وَ عَلَى صَاحِبِك‏ ....

ابو ذر گفت: اى عمر، ما را به محبت آل محمد و احترام آنان سرزنش مى‏كنى؟ خدا لعنت كند- كه لعنت كرده است- هر كس آنان را دشمن بدارد و به آنان نسبت ناروا دهد و به حق آنان ظلم كند و مردم را بر گردن ايشان سوار نمايد و اين امت را به پشت سرشان به طور قهقرى برگرداند .

عمر گفت: آمين، خداوند لعنت كند هر كس را كه به حق آنان ظلم كند! ولى نه بخدا قسم، ايشان را در خلافت حقّى نيست و آنان با ساير مردم در اين مسأله يكسانند! ابو ذر گفت: پس چرا بر عليه انصار با حق ايشان و دليلشان استدلال كرديد؟!

على عليه السّلام به عمر فرمود: [HIGHLIGHT=#ffff00]اى پسر صُ ، ما را در خلافت حقّى نيست، ولى براى تو و[HIGHLIGHT=#ffff00]  [COLOR=#0070c0][HIGHLIGHT=#ffff00]فرزند زن مگس خوار   هست؟!  

عمر گفت: اى ابا الحسن، اكنون كه بيعت كردى خوددارى نما، چرا كه عموم مردم به رفيق من رضايت دادند و به تو رضايت ندادند، پس گناه من چيست؟

على عليه السّلام فرمود: ولى خداوند عز و جل و رسولش جز به من راضى نشدند. پس تو و رفيقت و آنان كه تابع شما شدند و شما را كمك كردند را به نارضايتى خداوند و عذاب و خوارى او بشارت باد. [HIGHLIGHT=#ffff00]واى بر تو اى پسر خطاب!  اگر بدانى كه چه جنايتى بر خود روا داشته‏اى. اگر بدانى از چه خارج شده و به چه داخل‏شده‏اى و چه جنايتى بر خود و رفيقت نموده اى‏ .....

در این روایت نیز به صراحت چند مطلب بیان شده است :

*** عمر بن خطاب به نام جده زناکارش خوانده شده است : [HIGHLIGHT=#ffff00]اى پسر صُ  .

*** ابی بکر نیز به کنابه و طعنه بر مادرش خوانده شده است : [COLOR=#0070c0][HIGHLIGHT=#ffff00]فرزند زن مگس    .

*** امیرالمومنین علیه السلام به صراحت و در مقابل همه مردم بر عمر بن خطاب نفرین می فرستند : [HIGHLIGHT=#ffff00]واى بر تو اى پسر خطاب!  !!!!

التماس دعا

یا علی ع
جدا شده از خدا

جدا شده از رسول

جدا شده از کتاب

Member
Member

پست توسط ياس من »

amoonaser نوشته شده:
ياس من نوشته شده:

سلام بر شما

بنده جدا از مدیریت سایت تقاضا دارم تا شرایط سنی ورود به این سایت را دوباره مورد بررسی قرار دهند تا از ورود اطفال و خردسالان ( چه به لحاظ سن و سال و چه به لحاظ علم و درک و فهم و غیره ) جلوگیری شود .....

این خانم دکتر گویا حرفهایی را که می زنند را به دست فراموشی می سپرند ....

قبلا بیان کردیم که ایشان عایشه ملعونه را با نام " بی بی عایشه " صدا زده ، بعد او با کمال جسارت بر ما تاخت .....البته ما سکوت کردیم و مانند وی سخن نگفتیم و لذا تصمیم را می گذاریم به عهده خواننده منصف :

من از خواننده منصف تقاضا دارم تا در مورد این مطلبی که کاربر " یاس من " بیان کرده است ، دقت و تامل نماید .....

این حقیر با سنی ها و وهابی ها بحثهایی داشته ام ولی هیچیک تاکنون در مورد عایشه از لفظ " بی بی " استفاده نکرده است !!!!

وقتی کاربر " یاس من " مطلبی را نقل قول می کند و هیچ تغییری در آن نمی دهد یعنی عملا آن را قبول دارد علی الخصوص که وی این مطلب را در رد مطالب تاپیک مذکور نوشته است !!!!!!

البته این کاربر خیلی خود را به تکلف می اندازد که از زیر ننگ این سخن فرار کند ، ولی ایکاش از همان اول چنین مطلبی را بیان نمی کرد .

این خانم دکتر فرامشکار طنز پرداز می فرمایند که داعیه تحریم ندارند .....

ولی در دیگر پستهای خود به استناد به فتوای آیت الله خامنه ای ، عملا تحریم این مطالب را بیان کرده اند .

مقام معظم رهبری سب ولعن به سران اهل تسنن حرام دانستند ؛وهمچنین امام خمینی اجازه لعن وسب علنی وبا اسم به سران أهل تسنن ندادند
forum-f54/topic-t10525.html#p41070

امروزه بر اساس اجتهاد وفتاوای مراجع تقلید وولایت فقیه :

سب ولعن وهتاکی علنی وبا اسم بردن به مقدسات اهل تسنن ممنوع ودرست نمی باشد ................

ایه الله خامنه ای آنرا حرام دانستند
forum-f54/topic-t10525.html#p41077

به هر حال برای مخفی نمودن این امر باید از عکسهای متفاوت نیز استفاده شود تا اصل مطلب مهجور بماند ......

این حقیر و جناب عیدالحسین عزیز و دیگر بزرگوارانی که در تالار عقاید اسلامی فعال هستند دقیقا با سیره این کاربر ( یاس من ) آشنایی دارند ....

حتی وی زمانی مدعی شد که اگر ما اثبات کنیم که اهل خلاف مشرک هستند ، ایشان ( یاس من ) روز و شب به صورت علنی بر ابی بکر و عمر و عثمان ( علیهم لعائن الله ) فخش بدهند ( [External Link Removed for Guests] ) .

ولی وقتی از چند تن از علمای اصولی شیعه این مطالب را بیان کردیم ( [External Link Removed for Guests] ؛؛؛ [External Link Removed for Guests] ؛؛؛ [External Link Removed for Guests] ) به ناگه کاربر " یاس من " محو شد و دیگر در آن تاپیک مطلب نگذاشت !!!!!

التماس دعا

یا علی ع
Member
Member

پست توسط ياس من »

[quote="amoonaser"][quote

جواب ياس من

بسم الله الرحمن الرحيم

1 - lين نظر مرجع تقليد است كه به عايشه لقب بي بي ميدهدومن عين سخن ايشان بدون دخل وتصرف و دستكاري وخيانت

بعنوان خبر در سايت شماها نقل مي كنم ( در ان روز اين خبر روي تلكس تمام خبرگذاري ها منتشر شده است........)

واقعاً لياقت تصویرتصویر ................

اين دليل كه اورديد بر عليه شماها بكار مي رود.....چطور ؟

اين بهترين دليل است كه نشان ميدهد كه شماها تابع نظر هيچ مرجع تقليد نيستيد

ايه الله مكارم شيرازي بعنوان مرجع تقليد مخالف سب ولعن علني مقدسات اهل سنت هستند .ولي شماها خلاف نظر مرجع به عايشه

توهين وهتاكي مي كنيد از جمله

(فاحشه ؛ نجس ؛ قاتل پيامبر ؛ خبيثه ؛ ملعونه و.و.و)

2 - قران هم يك اشتباه برزگي وسخنان كفر آميز گفته استتصویر{العياذ بالله)

عايشه را جزء امهات المؤمنين قرار داده است :

قران مي فرمايد :النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنفُسِهِمْ وَأَزْوَاجُهُ أُمَّهَاتُهُمْ

خداوند متعال بايد در سخنان خود تجديد نظر كنند تا مجوز فحش ناموسي به زوجه رسول اللهتصویر ...........به شماها دهدتصویر

امام خميني درباره شماها خطاب به روحانيت اصيل مي دانيد چه ميگويد:

ايشان به اين مضمون فرمود :

شمانمي دانيد اين پدر پير شماها از اين روحانيون متحجر چه ها كه نمي كشد

3 - نظر ولي فقيه بر اين امر استوار شده است كه امروزه توهين به مقدسات اهل سنت از جمله عايشه حرام است

من هم اين فتواي ايشان را بعنوان سند رسوايي تان اوردم كه شماها امروزه بر خلاف نظر تمام مراجع وولايت فقيه ؛ عمل ميكنيد

( برائت از دشمنان دين بصورت علني )واين ننگ دامن گيرتان است

4- مشرك بودن سران اهل تسنن ( ابو بكر وعمر وعثمان وعايشه ..........) هيچ سنديت تاريخي ندارد

وهيچ كارشناس ومرجع تقليد واهل فن وتخصص كه مورد تاييد حوزه هاي علميه باشند ؛ چنين ادعاي را ثابت نكرده است

وشماها كه مستبد وتنگ نظر وكار شماها ( ت.ت.ت=تفسق = تكفير = تحقير ) ديگران است مرا از سايت خودتان اخراج كرديد واكنون دو

ماه است كه قادر به ورود به سايت فحاش شماها نيستم

5 - من مرجع تقليدم نه اقاي خامنه اي ونه اقاي مكارم شيرازي ونه و.و.و

پس اگرنقل قول از ايشان (بدون دخل و تصرف )در سايت مي كنم ...............

مدرك وسندي دال بر عدم تبعيت شماها از مرجعيت محترم حوزه ها علميه وولایت فقیه هستيد وشماها مطرود تمام حوزه هاي علميه نجف ؛ قم ؛

مشهد ؛ اصفهان و.و.و ....هستيد

6 - خيلي از سخنان عبد الحسين وتو ودار ودسته تان از طرف ائمه اطهار عليهم السلام است........

ولي

سخن ائمه قبول ولي كاربرد وسوء استفاده وتفسير به راي شماها ............هرگز قابل قبول نيست ..كه نيست

قران :

واتبعوا ما تتلوا الشياطين على ملك سليمان وما كفر سليمان ولكن الشياطين كفروا

افتاد ..........

7 - ابو سفيان پس از فتح مكه از ترس جانش با واسطه عباس عموي پيامبر گرامي ( ص) به حضور پيامبر شريفياب شد ودر آخر اسلام

آورد

ولي مسلمانان ميدانستند كه اسلام وي حقيقي نيست وفقط با زبان است وحتي خواستند به وي حمله كنند كه پيامبر مانعشان شد

سؤال:

مگر ابوسفيان رهبر مشركين مكه نبود ومگر اسلام او تقلبي نبود

چرا اينجا پيامبرگرامي (رحمه للعالمين ) دستور دستگيري وحتي كشتن او نداد ..............

اسلام ميگويد وبايدهمه تابع اسلام شد ؛ حتي پيامبر اكرم

هركس شهادتين را به زبان جاري سازد ؛ عرض وناموس ومال وجان وحيثيت وشرف وو.و. بايد توسط حكومت وساير مسلمين محترم

شمرده شود

آيا سران اهل تسنن شهادتين را به زبان جاري نساختند يا خير؟

کسی که خواب است میتوان بیدارش کرد ولی کسی که خودش به خواب زده چطور ؟
Member
Member

پست توسط ياس من »

[quote="amoonaser"]بسم رب الحسین علیه السلام

سلام بر شما

یکی از خطبه های معروف امیرالمومنین علیه السلام " خطبه طالوتیه " می باشد .....

.........................

یاس من

به خاطر همین وقتی امام علی مرتضی علیه السلام ؛ رهبری وحکومت را پس از 25 سال سکوت به دست اورد

بدعت هتاکی وفحاشی وتهمت زنی وسب ولعن بر ابو بکر وعمر وعثمان وعایشه و.و. ...........بر روی منبرها ودر مساجد ودر نماز جمعه ها ودر بوق وکرنا .............اعمال کرد

ودستور فرمود تصویرتصویر

وشماها از معظم له تبعیت کردید ودر اینترنت و در سایت ها ...........این بدعت را پایه گذاری نمودید

دستمریزاد تصویرتصویرتصویر

ویل للمکذبین ...............
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”