با عرض پوزش در پست قبلی من اشتباهات دیکته وجود داشت
با اصلاح آن :
[quote="Mohsen1001"]باسمه تعالی
دوستان لطفاً سعی کنید بحث هایی که صورت میگیره منطقی و مستدل باشه و پله پله جلو برید تا مثلا یک حرف ده بار گفته نشه
تا بحث ثمره خوبی داشته باشه.
و اما در مورد این تاپیک بنظر بنده باید تفصیل قائل شد
لعن و سب علنی مراتب مختلف داره یعنی علنی به خیلی مسائل اطلاق میشه.
همونطور که میدانیم افراط و تفریط در هر مساله ای موجب تباهی میشه
در مورد لعن هم باید بدقت رفتار کرد نه به گونه ای عمل کنیم که بچه مان هم ندونه لعن چیه و اصلا چرا باید لعن کرد
و نه اینکه بیاییم مثلا در مسجد النبی به خلفا لعن کنیم !
برای نمونه بنده برای تصمیم گیری درمورد مساله لعن در سایت کمی دچار سردرگمی شدم البته مباحث لعن که بطور مفصل
در سایت وجود داشت اعم از اثبات لعن ، جایگاه مهم لعن و مطاعن خلفاء و...
اما درمورد تاپیکهای ثبت لعن که افراد می آمدند و در تاپیک فقط لعن می کردند کمی مردد بودم که آیا درست است یا خیر آن هم در فضایی مثل نت
کما اینکه یک سری سنی هم اعتراض کردند و برخی هم بی احترامی کردند.
تا اینکه با یکی از مراجع صحبت کردم و ایشان هم فرمودند که در همچین محیطی صلاح نیست.
لذا در اینگونه محیط ها مثل ماهواره ، اینترنت و... درست نیست.
اما مثلا در حرم حضرت معصومه علیهاسلام یا جاهایی که مختص شیعیان است مشکلی نیست چون لعن باید فرهنگ ما باشد
لعن در واقع یعنی دعاء برای اینکه خدا رحمت و لطفش را از شخصی بردارد که قطعا از اصول است.

بسمه تعالی
شما واقعاً شایسته Administrator این سایت را دارید کلام تان
وسخن تان
با الماس ویاقوت هم نمی توان برای آنها ارزش قایل شد ...........خیلی بالاتر از آن است من نیز چنین نظری داشته ام ودارم وخواهم داشت ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ و اما در مورد عایشه فقط بنده یک نکته را مطرح میکنم :
همیشه به کسانی که خیلی تاکید بر این دارند که عایشه فحشا مرتکب شده میگویم که چرا اینقدر اصرار روی این مساله دارید ؟؟
آیا اگر عایشه این امکان را داشت که صدهاهزار فاحشه مرتکب شود ،
این گناهش بیشتر است یا اینکه یک لحظه در مقابل امیرالمومنین علیه السلام به مخالفت برخیزد و حتی دست به جنگ با امام زمانش زند ؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بنده در تاپیک دیگر عرض کردم که عایشه یک محارب ومفسد فی الارض است چون در مقابل امام زمانش مولا علی مرتضی وأسد الله
؛ قیام کرد ریختن خونش مباح است اما نباید در این شرایط زمانی ومکانی ودر این محیط که با منظره ودید جهانی است و دائماً در معرض بمباران دروغ ومسموم تبلیغاتی علیه شیعه است ؛ وجه وسیمای پاک شیعه آل بیت علیهم السلام را مشوش ومشوب وکریه نشان دهیم چرا بهانه دست دشمن می دهیم ............. وقتش رسید ؛ چادر خاکی مادرمان زهرای اطهر (سلام الله علیها ) ............بیرق وپرچم قیام مان علیه توطئه گران سقیفه ؛ قرار میدهیم الیس الصبح بقریب ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ [SIZE=150]و دیگر اینکه خود اهل بیت علیهم السلام روی این قضیه عایشه (فحشاء) پافشاری و تاکید و نظر بر گفتن آن [SIZE=150] نداشتند. 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ با این سخنان گهربارت باید عرض کنم
Mohsen1001
خدا تمام مرده های شما را بیامرزد وغرق رحمت بی منتهای خود قرار دهد 

Mohsen1001
شیری که از مادرتان خوردید حلال تان باشد 

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ [COLOR=#000000]لذا برای آن ملعونه آنقدر رذائل موجود است که بزرگترین آن همان مخالفت با امام زمانش است که ما میتوانیم از کتب خودشان استفاده کنیم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ عایشه محارب علیه امام زمانش بود .............بر منکرش لعنت
وتبری از دشمنان دین همچون نماز میدانم چون جزو فروع دین است
بنده نظرم در شرایط فعلی ؛ این شعرمان باشد
لعنت بر اب............و عم ................ و عث............. و عا ...............مخفی وبین خودی ها باشد
****ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به هر حال امیدوارم به زودی آقا و پدر مهربانمان امام زمانمان عجل الله تعالی فرجه ظهور کنند و اسلام حقیقی را به ما عرضه کنند.
یا زهرا :
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اینجانب یاس من ؛ اعتراف می کنم در مقابل سخنان متین ومستدل ومنطقی آدمین Mohsen1001 ؛ متواضعانه سر فرود آورده و تسلیم هستم
واگر ایشان با بنده طرف مناظره بودند..............
من عقب نشینی کرده وشکست خوردم
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته