فرار به جلو ..............چرا؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 135 بار

Re: فرار به جلو ..............چرا؟

پست توسط عبدالحسین2 »

amoonaser نوشته شده:بسم رب الحسین علیه السلام

سلام بر شما

آقا کسی نیست که نحوه درست مناظره کردن را بلد باشد و به ما هم یاد بدهد ؟؟؟

اجازه هست در مناظره ، طرف مقابل را بدون هیچ دلیلی متهم به امری بکنیم که آن فرد مقابل از مخالفان این اتهام باشد ؟؟؟

اجازه هست که بی ربط جواب بدهیم ؟؟؟

اجازه هست که در مناظره ، کپی - پیست ، بکنیم ؟؟؟

اجازه هست که برای خودمان ادعا کنیم که من حتما پیروز در مناظره هستم ؟؟؟ آیا این امر نشان از قوت فرد دارد یا نشان از ...... ؟؟؟؟

اصلا چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟؟؟؟؟

راستی یه سوال دیگه : علامه وحید بهبهانی هم اخباری بود ؟؟؟ یا اصولی ؟؟؟؟

یا علی ع

بسمه تعالی شانه
سلام علیکم
برادر عزیز ،

کسی که پاسخی نداشته باشد چنین خواهد کرد . از دروغ گرفته تا تهمت های متعدد و به بیراهه کشاندن بحث و پاسخ ندادن به سوالات و...، همه و همه به این نیت که به بحث اصلی پرداخته نشود .
اما چنانچه ایشان به این رویه ادامه بدهند ، به زودی در تاپیکی مستقل شبهات ایشان را تک تک بررسی می کنیم ، تا همانطور که از تالار عقاید اسلامی - پس از رو شدن دو سه مورد از فتاوای مراجع علیه عقاید باطل ایشان - فراری شدند ، از اینجا نیز متواری شوند !

ضمنا سوال خود را در خصوص علامه بهبهانی فراموش بفرمایید ...ایشان هرگز پاسخی نخواهد داد ... همچنان که پس از ذکر فتاوای برخی از مراجع و علما در تالار عقاید اسلامی دیگر پاسخی از ایشان دیده نشد ...
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 39 بار
تماس:

پست توسط morteza.pr »

بسم رب الزهرا صلوات الله عليها

سلام عليكم

علي الظاهر خانم دكتر، ياس من اينجا هم تشريف دارند .

خانم ياس من
واقعا خسته نشديد از اين همه جهل و ناداني ..... چرا به اهانت روي آورديد؟

اگر شما واقعا از دين و مذهب چيزي ميدانستيد در همان تالار عقايد جواب دوستان را ميداديد.

واقعا حيف آن وقت كه قرار است براي شما تلف شود.

يا علي مدد
الحمدالله الذي جعلنا من المتمسكين بولاية اميرالمومنين علي صلوات الله عليه و آله
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 102 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط کنیز زهراعلیهاالسلام »

بسم الله الرّحمن الرّحیم
المستغاث بک یا صاحب الزمان علیه السّلام

سلام علیکم

کاربر یاس من!

تا چه وقت می خوهید با حقیقت بجنگید؟!!!

متاسفانه آنچه که در این سایت از بحثهای شما مشاهده می شود، همان اباطیلیست که در تالار عقاید اسلامی طوطیوار تکرار می کردید بدون آنکه بدانید چه می گویید!

شاید کاربرانی که در این سایت در حال مشاهده بحثها و مناظرات شما هستند از این طریقۀ مناظره غلط شما انگشت به دهان مانده باشند، اما برای ما که مدتهاست با این روش شما آشنا هستیم، دیگر عادی شده است، به زودی کاربران این سایت نیز با این روش شما آشنا شده و به جمع ما می پیوندند.

در نظر داشته باشید که اگر اساتید بزرگوار در صدد مناظره با شما هستند، علتش رساندن حق به شماست اما گویا شما خواهان رسیدن به حقیقت نیستید!

افرایت من اتّخذ الهه هواه و اضله الله علی علم و ختم علی سمعه و قلبه و جعل علی بصره عشاوة، فمن یهدیه من بعدالله افلا تذکرون. سوره جاثیه، 23.

چنانچه پویای حقیقت هستید، برای یک بار هم که شده دست از این روش اشتباهتان بردارید و به خودتان کمک کنید تا به حقیقت برسید، این گونه بحث کردن که حاوی بی احترامی های مکرر، تهمت و دروغ بستن و فرار از جواب و به بیراهه کشانده مناظره است، شما را به حقیقت نخواهد رساند، از تعصب و لج بازی دست بردارید، و سعی در فهمیدن و درک آنچه به شما گفته می شود با میزان عقل و شرع که قرآن و سنت شریف پیامبر صلوات الله علیه و خاندان پاک او می باشد برآیید.
مطمئن باشید که زیان نخواهید کرد، اگر چنین کنید.

یا علی علیه السّلام

اللهم عجل لولیک الفرج
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سلام

به اندازه کافی بحث شد و کاربران خود می توانند قضاوت کنند.

تاپیک قفل شد ...
قفل شده

بازگشت به “پرسش و پاسخ”