فرار به جلو ..............چرا؟
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 303 بار
- سپاسهای دریافتی: 794 بار
Re: فرار به جلو ..............چرا؟
بسم رب الحسین علیه السلام
سلام بر شما
کاربر یاس من :
چرا خودت رو به در و دیوار می زنی ؟؟؟؟
چرا در تاپیک مناظره حاضر نمی شوی و جواب سوال مناظره را نمی دهی ؟؟؟
این همه تفره رفتن از اصل مناظره و کپی کاری های بی فایده نشان از چیست ؟؟؟؟
اگر خیلی داعیه علم داری به همان تاپیک مناظره برو و بحث را آغاز کن !!!!
مگر قبول نکردی که مناظره کنی - با آن شرایطی که دو طرف برای یکدیگر بیان کردند - حال چرا از جواب دادن فرار می کنی و تفره می ری ؟؟؟؟؟
تاپیک مناظره باز است ولی جای کسی که مدعی حرفی می باشد و دائما یک سری حرفهای تکراری را تکرار می کند ، خالی است !!!!!
یا بیا و مناظره ات را انجام بده و یا دیگر ادعا نکن و حرف نزن و برو بگو بزرگترت بیاید و حرف بزند .... همانهایی که از آنها کپی می کنی !!!!
البته راه دیگری هم داری : بروی 847589479547598 موضوع دیگر درست کنی در مورد " [HIGHLIGHT=#ffff00]فرار به جلو " ، "[HIGHLIGHT=#ffff00] فرار به پهلو " ، " [HIGHLIGHT=#ffff00]کرال از پشت " ، " [HIGHLIGHT=#ffff00]فرار پروانه با زیر آبی " و غیره ...... آن وقت همه می فهمند که سب و لعن علنی غلط است !!!!
یا علی ع
سلام بر شما
کاربر یاس من :
چرا خودت رو به در و دیوار می زنی ؟؟؟؟
چرا در تاپیک مناظره حاضر نمی شوی و جواب سوال مناظره را نمی دهی ؟؟؟
این همه تفره رفتن از اصل مناظره و کپی کاری های بی فایده نشان از چیست ؟؟؟؟
اگر خیلی داعیه علم داری به همان تاپیک مناظره برو و بحث را آغاز کن !!!!
مگر قبول نکردی که مناظره کنی - با آن شرایطی که دو طرف برای یکدیگر بیان کردند - حال چرا از جواب دادن فرار می کنی و تفره می ری ؟؟؟؟؟
تاپیک مناظره باز است ولی جای کسی که مدعی حرفی می باشد و دائما یک سری حرفهای تکراری را تکرار می کند ، خالی است !!!!!
یا بیا و مناظره ات را انجام بده و یا دیگر ادعا نکن و حرف نزن و برو بگو بزرگترت بیاید و حرف بزند .... همانهایی که از آنها کپی می کنی !!!!
البته راه دیگری هم داری : بروی 847589479547598 موضوع دیگر درست کنی در مورد " [HIGHLIGHT=#ffff00]فرار به جلو " ، "[HIGHLIGHT=#ffff00] فرار به پهلو " ، " [HIGHLIGHT=#ffff00]کرال از پشت " ، " [HIGHLIGHT=#ffff00]فرار پروانه با زیر آبی " و غیره ...... آن وقت همه می فهمند که سب و لعن علنی غلط است !!!!
یا علی ع
جدا شده از خدا
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب
[COLOR=Blue]هر که ز حیدر جداست
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب

-
- سپاسهای ارسالی: 31 بار
- سپاسهای دریافتی: 25 بار
عبدالحسین2 نوشته شده:ياس من نوشته شده:بنده دنبال مطالب لازم جهت بحث ومناظره با دلیل واستدلال بودم ولی شماها بلافاصله این جمله زیر در غیابم نوشتید
(((((اما گویا آمادگی کاربر یاس من تنها در همان حد " اعلام آمادگی " بوده است ! ))))
معنای این جمله فوق چیست ؟
شماها چرا فرار به جلو کردید ؟
چرا تاپیک مناظره را قفل کردید؟
اگر مناظره روز ها هم به طول می انجامد ............من حاضرم
بسمه تعالی شانه
کاربر یاس من ،
شما حاضر به مناظره نبودید و در همان حال که از مناظره فرار می کردید مطالب متعددی را در بحث دیگری می نوشتید ! بنابراین آنطور که فرموده اید " غیابی " در کار نبوده است .
از طرف دیگر تاپیک مناظره نیز باز است و منتظر کنار گذاشتن ترس شما و حضور شما می باشد ! سوال اول هم شده است و لازم است پاسخ بدهید .
اگر جرات بحث و گفتگو را ندارید چرا ادعایی دروغین را مطرح می کنید ؟ کدام قفل ؟ کدام غیاب ؟
باز هم تاکید می کنم که آمادگی شما تنها در همان حد اعلام آمادگی بوده است و تاکنون جرات بحث را نداشته اید و احتمالا در آینده نیز نخواهید داشت .
در هر حال اینجانب منتظر حضور شما هستم ، اگر البته ترسی در کار نبوده و حضوری در کار باشد . لذا ادعای " من حاضرم " را کنار بگذارید و رسما و حقیقتا حاضر شوید .
پاسخ سوالات شما در بحث مناظره داده خواهد شد . چنانچه به سوال ابتدایی حقیر پاسخ بدهید و کم کم به جلو برویم ، همان اتفاقی می افتد که زمان انتشار سخنان برخی از علما در خصوص سب و لعن در تالار عقاید اتفاق افتاد !
همانطور که قبلاً گفتم هر حرف بیخودی که می زنی جواب در خور خود خواهید شنید
1 - من کسی را نمی بینم که از او بترسم ..............
2 - چیزی در چنته نداری

3 - غرور بیجا داری

4 -پینوگیو دوغگو
هر وقت دروغ می گفت دماغش درازتر می شد
-
سلام بر شما
بنده که از دلایل کاربر " یاس من " در جواب به استاد " عبدالحسین " عزیز بسیار لذت بردم .......
هر چقدر مطالب این قوم را می خوانم به سواد نداشته خود اطمینان بیشتری پیدا می کنم .
در ضمن از مدیریت تقاضا دارم تا شرایط سن و سال برای ورود در این سایت را بیشتر بررسی نمایند زیرا برخی کاربرها یا صغر سن دارند و یا هنوز در زمان کودکی خود گیر کرده اند !!!
یا علی ع
سلام بر شما
بنده که از دلایل کاربر " یاس من " در جواب به استاد " عبدالحسین " عزیز بسیار لذت بردم .......
هر چقدر مطالب این قوم را می خوانم به سواد نداشته خود اطمینان بیشتری پیدا می کنم .
در ضمن از مدیریت تقاضا دارم تا شرایط سن و سال برای ورود در این سایت را بیشتر بررسی نمایند زیرا برخی کاربرها یا صغر سن دارند و یا هنوز در زمان کودکی خود گیر کرده اند !!!
یا علی ع
جدا شده از خدا
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب

-
amoonaser نوشته شده:بسم رب الحسین علیه السلام
سلام بر شما
یا علی ع
مواظب باش سواد تو نم نكشد واز اطراف از گوشهايت بيرون نزند...........
ودر اين سايت نيز پخش نشود چون همه جا سواد مي گيرد (معادل كلمه سواد به عربي سياهي است
)
-
سلام بر شما
کاربر یاس من عزیز
بنده واقعا از شما متشکرم
..... شما خیلی خوب بحث می کنید .. 
واقعا نحوه بحث کردن شما با استاد عبدالحسین عزیز در تاپیک مناظره آنچنان بنده را تحت تاثیر قرار داد که به یقین رسیدم که تو و امثال تو آنچنان از علم بی بهره هستید که تنها با به حاشیه رفتن و تفره رفتن از جواب به سوال اصلی ، می خواهید جهل و اشتباه خود در مطالب مورد ادعایتان را پنهان نمایید .....
در تاپیک مناظره بحث از حرمت و یا عدم حرمت سب و لعن علنی می باشد ولی تو - یاس من - از آنجا که در حد بحث کردن با بیسواد هایی چون من هم نیستی چه برسد به بحث با استاد عبدالحسین عزیز ، لذا خودت را به در و دیوار می زنی و تاپیکهای سایت دیگری را در این سایت بیان می کنی و حرف از عایشه می زنی و غیره ولی اصلا به سوالات اصلی پاسخ نمی دهی !!!
خانم دکتر : آیا نمی دانی که در مناظره باید به سوال طرف مقابل فقط جواب بدهی و طرف مقابل نیز به سوال تو جواب بدهد و به اینگونه پراکنده سخن گفتن ها می گویند : فرار از اصل مطلب ؟؟!!!!
اگر بلد نیستی مناظره کنی ، چرا دعوت مناظره عبدالحسین عزیز را قبول کردی ؟؟؟؟ کسی که مجبورت نکرده است که بیایی و حرفهایی بزنی که بیان آنها و بی ربط بودن آنها سبب می شود که حتی همفکران خودت نیز از تو ناامید شوند !!!!
تو از کجا می دانی که عبدالحسین مجتهد نیست ؟؟؟
تو به چه دلیلی او را متهم می کنی که اخباری است ؟؟؟ آیا چون تو در مورد خیلی مسائل بی اطلاع و کم اطلاع هستی دلیل می شود که عبدالحسین اخباری است ؟؟؟ (( حال اینکه اگر کسی در همان سایت عقاید اسلامی بیاید و بحثهای عبدالحسین را بخواند خواهد دید که وی با اخباری ها نیز مناظره داشته و در سخنان خود از علمای اصولی نقل قول می کند و بعضا در برخی پستها نیز متعرض به برخی قواعد اصول نیز می شود .... ))
جوابهایت به مطالب بنده نیز اصلا برای خودش غوغایی است ..... اصلا من که لال شدم وقتی این حرفها را خواندم ..... اینقدر کم آوردم که رفتم جلوی آینه و کلی گریه کردم
یا علی ع
سلام بر شما
کاربر یاس من عزیز
بنده واقعا از شما متشکرم
..... شما خیلی خوب بحث می کنید .. 
واقعا نحوه بحث کردن شما با استاد عبدالحسین عزیز در تاپیک مناظره آنچنان بنده را تحت تاثیر قرار داد که به یقین رسیدم که تو و امثال تو آنچنان از علم بی بهره هستید که تنها با به حاشیه رفتن و تفره رفتن از جواب به سوال اصلی ، می خواهید جهل و اشتباه خود در مطالب مورد ادعایتان را پنهان نمایید .....
در تاپیک مناظره بحث از حرمت و یا عدم حرمت سب و لعن علنی می باشد ولی تو - یاس من - از آنجا که در حد بحث کردن با بیسواد هایی چون من هم نیستی چه برسد به بحث با استاد عبدالحسین عزیز ، لذا خودت را به در و دیوار می زنی و تاپیکهای سایت دیگری را در این سایت بیان می کنی و حرف از عایشه می زنی و غیره ولی اصلا به سوالات اصلی پاسخ نمی دهی !!!
خانم دکتر : آیا نمی دانی که در مناظره باید به سوال طرف مقابل فقط جواب بدهی و طرف مقابل نیز به سوال تو جواب بدهد و به اینگونه پراکنده سخن گفتن ها می گویند : فرار از اصل مطلب ؟؟!!!!
اگر بلد نیستی مناظره کنی ، چرا دعوت مناظره عبدالحسین عزیز را قبول کردی ؟؟؟؟ کسی که مجبورت نکرده است که بیایی و حرفهایی بزنی که بیان آنها و بی ربط بودن آنها سبب می شود که حتی همفکران خودت نیز از تو ناامید شوند !!!!
تو به چه دلیلی او را متهم می کنی که اخباری است ؟؟؟ آیا چون تو در مورد خیلی مسائل بی اطلاع و کم اطلاع هستی دلیل می شود که عبدالحسین اخباری است ؟؟؟ (( حال اینکه اگر کسی در همان سایت عقاید اسلامی بیاید و بحثهای عبدالحسین را بخواند خواهد دید که وی با اخباری ها نیز مناظره داشته و در سخنان خود از علمای اصولی نقل قول می کند و بعضا در برخی پستها نیز متعرض به برخی قواعد اصول نیز می شود .... ))
جوابهایت به مطالب بنده نیز اصلا برای خودش غوغایی است ..... اصلا من که لال شدم وقتی این حرفها را خواندم ..... اینقدر کم آوردم که رفتم جلوی آینه و کلی گریه کردم

یا علی ع
جدا شده از خدا
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب

-
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:

-
سلام بر شما
آقا کسی نیست که نحوه درست مناظره کردن را بلد باشد و به ما هم یاد بدهد ؟؟؟
اجازه هست در مناظره ، طرف مقابل را بدون هیچ دلیلی متهم به امری بکنیم که آن فرد مقابل از مخالفان این اتهام باشد ؟؟؟
اجازه هست که بی ربط جواب بدهیم ؟؟؟
اجازه هست که در مناظره ، کپی - پیست ، بکنیم ؟؟؟
اجازه هست که برای خودمان ادعا کنیم که من حتما پیروز در مناظره هستم ؟؟؟ آیا این امر نشان از قوت فرد دارد یا نشان از ...... ؟؟؟؟
اصلا چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟؟؟؟؟
راستی یه سوال دیگه : علامه وحید بهبهانی هم اخباری بود ؟؟؟ یا اصولی ؟؟؟؟
یا علی ع
سلام بر شما
آقا کسی نیست که نحوه درست مناظره کردن را بلد باشد و به ما هم یاد بدهد ؟؟؟
اجازه هست در مناظره ، طرف مقابل را بدون هیچ دلیلی متهم به امری بکنیم که آن فرد مقابل از مخالفان این اتهام باشد ؟؟؟
اجازه هست که بی ربط جواب بدهیم ؟؟؟
اجازه هست که در مناظره ، کپی - پیست ، بکنیم ؟؟؟
اجازه هست که برای خودمان ادعا کنیم که من حتما پیروز در مناظره هستم ؟؟؟ آیا این امر نشان از قوت فرد دارد یا نشان از ...... ؟؟؟؟
اصلا چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟؟؟؟؟
راستی یه سوال دیگه : علامه وحید بهبهانی هم اخباری بود ؟؟؟ یا اصولی ؟؟؟؟
یا علی ع
جدا شده از خدا
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب

-
amoonaser نوشته شده:بسم رب الحسین علیه السلام
سلام بر شما
کاربر یاس من عزیز
بنده واقعا از شما متشکرم..... شما خیلی خوب بحث می کنید ..
![]()
جوابهایت به مطالب بنده نیز اصلا برای خودش غوغایی است ..... اصلا من که لال شدم وقتی این حرفها را خواندم ..... اینقدر کم آوردم که رفتم جلوی آینه و کلی گریه کردم![]()
یا علی ع
مجبورم بازبان خودتان جواب دهم :
استاد شماها اقای عبدالحسین است مبارکه ..........مبارکه

من روحانی نیستم ولی با طلبه های خانم سالها دوست هستم ............وآنها به من آموختم که با ..............مبارکه ..........مبارکه

به تاپیک های ایشان مراجعه کنید وبرای استادتان یادتان نرود هی دگمه تشکر را بزنید

ا

-
ياس من نوشته شده:
استاد شماها اقای عبدالحسین است مبارکه ..........مبارکه![]()
من روحانی نیستم ولی با طلبه های خانم سالها دوست هستم ............وآنها به من آموختم که با ..............مبارکه ..........مبارکه![]()
به تاپیک های ایشان مراجعه کنید وبرای استادتان یادتان نرود هی دگمه تشکر را بزنید![]()
ا
سلام بر شما
کاربر یاس من
من را منکوب کردید با این جوابتان ......
..... مبارکه ..... مبارکه اگر شما روحانی نیستید و تنها از آموزه های دوستان طلبه خودتان فیض می برید ، به شما یاد ندادند که برای بحث علمی کردن باید تسلط بر منابع داشت و تنها تکرار حرفهای دوستان ، برای بحث و جدال احسن اصلا کفایت نمی کند ؟؟؟؟
من فکر کنم که این دوستان طلبه شما ، فقط به شما یاد داده اند ..... مبارکه ..... مبارکه ....
از همان ابتدا معلوم یود که نه تنها از ابتدایی ترین مبانی مناظره آگاهی ندارید ، بلکه اصلا سواد علمی لازم در باب مباحث دینی را هم ندارید !!!!
در هر صورت مطلبی را خیلی صادقانه عرض می کنم : با اینکه می دانستم اصلا اطلاعات لازم برای این مناظره را ندارید ، ولی فکر نمی کردم که دیگر اینگونه وارد بحث شوید و چنین حرفهایی بی ربطی بیان نمایید .....
(( حال بماند که جوابهای شما به حرفهای معمولی بنده هم برای خودش غوغایی است ...... علی الخصوص پاسخ اخیر شما !!!!! ))
یا علی ع
جدا شده از خدا
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب
جدا شده از رسول
جدا شده از کتاب

-
amoonaser نوشته شده:ياس من نوشته شده:
استاد شماها اقای عبدالحسین است مبارکه ..........مبارکه![]()
من روحانی نیستم ولی با طلبه های خانم سالها دوست هستم ............وآنها به من آموختم که با ..............مبارکه ..........مبارکه![]()
به تاپیک های ایشان مراجعه کنید وبرای استادتان یادتان نرود هی دگمه تشکر را بزنید![]()
![]()
ا
سلام بر شما
کاربر یاس من
من را منکوب کردید با این جوابتان ......
..... مبارکه ..... مبارکه تو منکوب خدایی هستی ............لزوم ندارد ..........که ..........
اگر شما روحانی نیستید و تنها از آموزه های دوستان طلبه خودتان فیض می برید ، به شما یاد ندادند که برای بحث علمی کردن باید تسلط بر منابع داشت و تنها تکرار حرفهای دوستان ، برای بحث و جدال احسن اصلا کفایت نمی کند ؟؟؟؟
تسلط بر منابع علمی در نزد تو ؛ یعنی ارائه مدارک در تایید فحاشی وهتاکی وتمسخر وتحقیر وتفسیق دیگران توسط بدعتگذاران همچون شماها ............
وهمچنین اثبات اینکه مادر مومنین فاحشه تشریف دارند یا اینکه عمر از مادر زنا کار متولد شده است ................. محسوب می شود
من فکر کنم که این دوستان طلبه شما ، فقط به شما یاد داده اند ..... مبارکه ..... مبارکه ....
از همان ابتدا معلوم یود که نه تنها از ابتدایی ترین مبانی مناظره آگاهی ندارید ، بلکه اصلا سواد علمی لازم در باب مباحث دینی را هم ندارید !!!!
در هر صورت مطلبی را خیلی صادقانه عرض می کنم : با اینکه می دانستم اصلا اطلاعات لازم برای این مناظره را ندارید ، ولی فکر نمی کردم که دیگر اینگونه وارد بحث شوید و چنین حرفهایی بی ربطی بیان نمایید .....
اخیش سواد تو مرا کشته است ............
.
مرده ام از علم سرشان تو ...............
اگر اسرائیل بفهمد که چنین دانشمندانی در ایران وجود دارند ..............
دیر یا زود تو را خواهند دزدید..................
مواظب باش بد نیست که از سوادتان کمی بیشتر افاضه کنید ...........تا باران ببارد ...........
خشکسالی داریم ..............فیض بفرماید ...........
(( حال بماند که جوابهای شما به حرفهای معمولی بنده هم برای خودش غوغایی است ...... علی الخصوص پاسخ اخیر شما !!!!! ))
یا علی ع
زیاد دلت برای استادت عبد الحسین نسوزد ...................یک
ومن از این حرف های تو ؛ بسیار برخود لرزیدم ..................دو
اینقدر جوش مناظره نزن ............