سب و لعن علنی - شبهات و ردود

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 794 بار

سب و لعن علنی - شبهات و ردود

پست توسط amoonaser »

بسم رب الحسین علیه السلام

سلام بر شما

در این تاپیک ، مناظره ای میان کاربر " عبدالحسین " و کاربر " یاس من " در باب موضوع " سب و لعن علنی " انجام خواهد شد .

از مدیریت محترم تقاضا دارم که ضمن عنایت به سیره دو طرف مناظره کننده در حین این جدال احسن ، تمامی پستهای نامربوط از دیگر کاربری ها را حذف و دستور به عدم ارائه پست - به غیر از طرفین مناظره - بدهند .

با تشکر

یا علی ع
جدا شده از خدا

جدا شده از رسول

جدا شده از کتاب

[COLOR=Blue]هر که ز حیدر جداست

Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 135 بار

Re: سب و لعن علنی - شبهات و ردود

پست توسط عبدالحسین2 »

تعالی شانه

اللهم أخرجنا من ظلمات الوهم وأكرمنا بنور الفهم ، و افتح علينا أبواب رحمتك وانشر علینا خزائن علومك.

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته .  

از برادر عزیزم جناب ناصر بابت زحمتی که متقبل شده اند تشکر می کنم . و اما بعد :

سرکار خانم دکتر یاس من ،

دیر زمانی است که شما را می شناسم . آنچه شما امروز به آن رسیده اید و از برخی سایتها ( همچون سایت دکتر ق و...) نقل می کنید را پیشتر بارها و بارها خوانده و دیده ام و در مواردی بسیار نیز رد نموده ام . شناختی که از شخصیت شما دارم ، و چهره های مختلفی که از شما دیده ام ( هم لعن " اخ الشیطان عمر بن خطاب " ، هم ادعای " ام المومنین حضرت بی بی عایشة الصدیقة رضی الله عنها " !!! ، هم آیدی هایی متفاوت که نیت واضحی داشتند و لذا از شما درخواست کردم ضمن احترام به مقررات با همان آی دی اصلیتان بیایید و این بازی ها را وانهید ) مرا تقریبا به این اطمینان رسانده که امیدی به قبول در شما نیست ، اما آنجا که " معذرة الی ربکم و لعلهم یتقون " در میان باشد ، بی تردید تکرار برخی مکررات و گفتگوهایی این چنینی نیز تهی از فواید دنیوی و اخروی نخواهد بود ، باشد تا یکبار دیگر نیز حق نمایان گردد ، والحق أحق أن يتبع .
پیش از این شرایط خود را برای مناظره بیان کرده ام و گویا مورد قبول واقع شده است . اکنون مطلب مهم دیگری را عرض خواهم کرد که توجه به آن بسی در چنین گفتگویی ضروری خواهد بود :

لطفا پیش از هرگونه نوشتن ، دقت لازم را به کار ببرید ، چه اینکه هر نظری غیر از آن در مطالب دیگر ، در حکم تنازل از مواضع پیشینتان خواهد بود لذا مستدعیست در هنگام پاسخ ، جامعیت و مانعیت جوابتان را از نظر دور نداشته و ملتفت باشید ورای پاسخ شما می تواند موارد نقضی از جانب این حقیر بیان شود و در آن صورت پافشاری بر سخن قبلی شما ثمره ای جز انکار برخی از " مسلمات اعتقادی " ( حتی آنچه خود قبول دارید ! ) نداشته باشد . همچنین در پاسخها اختصار را فراموش نفرمایید و خواهشمندم مطالب بی ربط به موضوع را کنار گذاشته و در صورت امکان نیز از امکاناتی چون نقل قول و...استفاده بفرمایید تا خواندن مطالب راحتتر باشد . با تشکر .

در پست بعدی اصل سخن خود را آغاز خواهم کرد . و ما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب .  
Junior Member
Junior Member

پست توسط عبدالحسین2 »

بسمه تعالی شانه

سلام علیکم

سرکار خانم یاس من ،

به عنوان شروع حقیر سوالی از شما دارم :

دلیل شما برای ادعایتان چیست ؟ به عبارت دیگر ، چطور ادعای حرمت می فرمایید .

لطفا - چنانچه پیشتر اشاره شده است - جامعیت و مانعیت را از نظر دور نداشته و پاسخی شایسته ارائه بفرمایید . مثلا اگر خواستید بگویید امام فلان کار را نکرده ، قبلش به یاد بیاورید که چنین دلیلی برای حرمت چطور اساس و بنیان بسیاری دیگر از مستحبات و بعضا اعمالی که شما آنها را واجب هم می دانید ویران می کند . و صد البته اینها صرف نظر از این است که معصومین صلوات الله علیهم مکرر چنین مواردی را انجام داده اند که در خلال بحث به آنها اشاره خواهد شد .

اکنون شما به عنوان مدعی حرمت ، ضمن توجه به آنچه عرض شد - و ان شاءالله رعایت شروطی که ذکر شده بود - پاسختان را ارائه فرمایید .
Junior Member
Junior Member

پست توسط عبدالحسین2 »

بسمه تعالی شانه

سلام علیکم

حقیر همچنان منتظر حضور کاربر یاس من هستم . امیدوارم که ایشان حاضر شده و به سوال اول پاسخی جامع و مانع بدهند تا قدم به قدم بحث پیش برود .
لازم به تذکر است که بحث علمی تنها در صورتی خواهد بود که قدم به قدم و با رعایت موازین باشد ؛ و الا آنچه در اثبات مطلوب - از محکمات - در دست ماست ، دهها برابر آن متشابهاتی است که طرف مقابل گاه به شکل " فله ای " از آن استفاده می کند .
در هر حال اینجانب منتظر حضور کاربر یاس من هستم . این پست نیز نگاشته شد تا کذب ادعای ایشان پیرامون " قفل بودن تاپیک مناظره " بیش از پیش هویدا گردد .
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط ياس من »

بسمه تعالی شانه

سلام علیکم
سرکار خانم یاس من

به عنوان شروع حقیر سوالی از شما دارم

دلیل شما برای ادعایتان چیست؟

به عبارت دیگر ، چطور ادعای حرمت می فرمایید      : 
 1 – هیچ مسلمان شیعه نمی تواند ( تولی وتبری ) را حرام بداند ؛ چون جزء فروع دین است<o:p>   2 –
تبری از دشمنان دین جزء فروع دین است ودر فروع همچون اصول دین نیاز به تحقیق چندانی ندارد بلکه باید از مجتهد تقلید نمود  
 تمام مراجع تقلید وعلمای حوزه های علمیه تولی وتبری را جزء فروع دین میدانند وما تابع آنان هستیم ..............    3 – همانطور که امر به معروف ونهی از منکر جزء فروع دین وشرایط اجرای آن مدون ومعلومست ؛ تولی وتبری نیز چنین است    
Member
Member

پست توسط ياس من »

1 - پیامبر اکرم در صلح حدیبیه دستور داد کلمه (رسول الله ) از کنار نام مبارکشان محمد خذف شود حذف موقت نبوت به خاطر مصلحت اسلام توسط

صاحب دین بلامانع است

2 - جواز قبولی ولایت عهدی از حاکم طاغوت توسط صاحب دین امام رضا (ناچاراً)بلامانع است

3 - تعطیل گرفتن خمس از شیعیان ؛ توسط صاحب دین امام موسی جعفر موقت (ناچاراً) بلامانع است

4 - بیعت واجباری با طاغوت زمان در سقیفه توسط صاحب دین امام علی مرتضی (ناچاراً)بلامانع است

5 - صلح کردن با طاغوت زمان معاویه توسط صاحب دین امام حسن مجتبی (ناچاراً) بلامانع است

6 - تحریم مصرف تنباکو توسط مرجع تقلید میرزای شیرازی بزرگ (ناچاراً) بلامانع است

وامروزه وناچاراً ولایت فقیه ومراجع تقلید بالاجماع ........

در تعطیلی مؤقت (((ونه تحریم آن ))) اصل تبری از دشمنان دین را بصورت علنی وبا اسم ........................نظر اجماعی دارند والسلام
Junior Member
Junior Member

پست توسط عبدالحسین2 »

بسمه تعالی شانه

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته ،

کاربر یاس من ،

در خصوص سخنان شما نکاتی لازم به ذکر است :

1 – چنانچه بحث شما تقلیدی باشد ، دیگر نمی توانید آنطور که خود می خواهید به روایات استناد کنید چون شما تخصصی در این زمینه ندارید لذا تنها باید نظری از مراجع را نقل کنید و بس . بنابراین نوع بحث به کلی تفاوت خواهد کرد . فلذا ، در پاسخ به سوال پیرامون حرمت یا حلیت ، لازم است نظر مرجع را بیاورید .

2 – روی آوردن به چنین رویه ای پیش از هر چیز موجب محکومیت زودتر شما خواهد شد ؛ چه اینکه مراجع تقلید متعددند از طرفی اگر مدعی باشید دیگر مراجع نیز این کار را حرام می دانند ، چون مدعی حرمت هستید باید فتاوای آنان را ذکر کنید . از طرفی آراء مراجع عظام و فقها در طول تاریخ در این زمینه کاملا مشخص است . چنانچه به خاطر می آورید ، پیشتر نمونه ای از این آراء برای شما در تالاری دیگر بیان شد ، و بیان آن نظر همان و ترک بحث توسط شما همان !

در هر حال بهتر است موضع خود را مشخص نموده و اگر بحثتان فتاوای فقهاست به همین ترتیب شروع کنید و اگر نه که نظر خود را در پاسخ به سوال حقیر بیان نمایید . بگذریم که استناد به احادیث متعدد و بیان آراء غیر علمی در بحث های مختلف توسط شما به روشنی نشان داده است که صحبت شما تقلید نیست و تقلید نیز بهانه ای دیگر برای زیر سوال بردن مخالفینتان است . غافل از اینکه در بحث تقلید و فتاوای مراجع ، شما به مراتب زودتر از غیر آن بحث مغلوب خواهید شد ، و عزیزان خواهند دید که آنچه عدم جوازش را اجماعی دانسته اید ، نه تنها جایز است ، بلکه اجماع فقها برخلاف ادعای شما بوده و در مواردی نیز بزرگانی بسیار آنچه انکار می کنید را از " ضروریات مذهب تشیع " دانسته اند .

اختیار با شماست !
Member
Member

پست توسط ياس من »

[COLOR=#c00000]  

2 –  
  آوردن به چنین    

پیش از هر چیز موجب محکومیت زودتر شما خواهد شد ؛   

- تو نگران من نباش كه زودتر محكوم شوم .........نگران خود باش كه خيلي به خودت مغرور  

اینکه مراجع تقلید    

شما نهایتا می توانید نظر مرجع خودتان را برای مقلدین ایشان بیان کنید و حق  
  دیگران را نخواهید داشت  
   – هيچ بچه مسلماني نمي تواند فروع دين را حرام كند چه برسد مرجع تقليد باشد   

اگر شما مقلد مرجعی هستید که شعائر را حرام  

و معتقد به عصمت عایشه است  

– تولي وتبري جزء فروع الدين است واين از بديهيات مكتب تشيع است   
 ونه از شعائر ..............كه اين كلمه اخير يك نوع يدعت در دين است  

، این به شما مربوط است و دیگران نه از مرجع    

می کنند نه حرف شما برای آنان مقبول است  

– مرجع تقليد كه انجام فروع دين را حرام ميدانيد ؛‌اصلاً مسلمان نيست چه برسد ..........> 
 8 – تبديل يا تغيير اجراي عملي فروع دين بطور مؤقت وناچاراً به معناي حرام كردن آن فرع دين نمي باشد  
  امام موسي بن جعفر عليه السلام ناچاراً وبراي حفظ جان شيعيان در هنگام پرداخت ماليات اسلامي از حاكم ظالم آن روز ؛ يكي از فروع دين را بنام خمس؛ بطور مؤقت از اداي آن توسط شيعيان ؛ معاف نمود 

ودر زمان ديگري مجدداً در پرداخت آن شعيان مكلف شدند  

طرفی اگر مدعی باشید دیگر  
  این کار را حرام می دانند ، چون مدعی حرمت هستید باید فتاوای آنان را ذکر  

- چرا دروغ گفتن خودت را به من نسبت ميدهي؟ ...............من چه زماني گفتم كه تبري از دشمنان دين حرام است  
  تعويق انداختن اجراي فروع دين توسط صاحب دين (امام معصوم يا منصوب عام او ) هيچ ربطي به فضولي شيعيان ندارد  
  اكرم مي فرمايد  
  عبد الحسين  
  زيارت جامعه كبيره آمده است   

َالرّاغِبُ عَنْكُمْ مارِقٌ وَاللاّزِمُ لَكُمْ لاحِقٌ وَالْمُقَصِّرُ فى حَقِّكُمْ زاهِقٌ وَالْحَقُّ مَعَكُمْ وَفيكُمْ وَمِنْكُمْ  < 
  [COLOR=#0c0c0c]يامبر اكرم در باره اهل بيتش مي فرمايد:   

مثل أهل بيتي فيكم كمثل سفينة نوح في قوم نوح من ركبها نجا ومن تخلف عنها هلك

از اهل البيت بزنيد هلاك مي شويد ..........   
 [COLOR=#002060]امروز به دستور امام زمان (عج)بايد از مراجع تقليد تبيعيت كنيم و(مرجعيت امروزه) أجراي عملي تبري از دشمنان دين بصورت علني وبا اسم مؤقتاَ جايز نمي دانند وتعطي گرديده است و هر وقت شرايط مساعد گردد ؛‌فتواها تغيير خواهد كرد انشاء الله   

.    طرفی آراء مراجع عظام و فقها در طول تاریخ در این زمینه کاملا مشخص    

.  
  به خاطر می آورید ، پیشتر نمونه ای از این آراء برای شما در تالاری  

شد ، و بیان آن نظر همان و ترک بحث توسط شما  

- تو حق نداري نظر باطل خودا بر ديگران تحميل كنيد  
  اگر مجتهد باشيد ...............كه نيستيد  
  بيخود مي كني كه به همسر رسول الله محمد بن عبدالله يعني (عايشه  
  وقاتله ونجس وملعونه گويد   
  عايشه فاحشه بود ؛ چرا پيامبر اكرم ؛ او را سنگسار نكرد..........< 

[FONT=Times New Roman]15 - اعتقادات شيعه مبني بر نداشتن حاكم در زمان غيبت كبري ؛ لطف كنيد ...........ارائه دهيد  
[FONT=Times New Roman]حتماً حديثي خواهيد اورد :  [FONT=Times New Roman]هر كس قبل از ظهور مهدي موعود پرجم قيام بلندكند ...........طاغوت است ............. 
[FONT=Times New Roman]اين حديث با عقل سالم جور در نمي آيد وعلماء .مراجع وقران نيز آن را رد مي كند  

[FONT=Times New Roman]قران مي فرمايد 
[FONT=Simplified Arabic]الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ  

Member
Member

پست توسط ياس من »

الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ

ضامن اجراي امر بالمعروف ونهي از منكر در جامعه كه خداوند متعال به مؤمنين آن مكنت وقدرت وتوانايي انجام آن را ميدهد چيست؟

عقل سالم چنين حكم ميدهد:

داشتن حكومت است

امر به معروف ونهي از منكر
قلبي
زباني (افشاگري 0 روشنگري و.و.و)

وبا دست ..........( قلم ؛ شمشير \ جهاد و.و.و)

امام علي (ع) اگر مكنت وقدرت وياور وعده داشت منكري كه در سقيفه تشكيل شده بود با شمشيرش از بين مي برد .............

خوب اگر آن منكر را از بين مي برد ...........حضرت علي منزل مي رفت ......................يا حكومت تشكيل مي داد؟

واين قانون وسنت خدا است
Member
Member

پست توسط ياس من »

اقاي عبد الحسين در رد به اظهارت ياس من ؛ چنين عقيده دارد :

{{{{{بلکه اجماع فقها برخلاف ادعای شما بوده و در مواردی نیز بزرگانی [COLOR=#7030a0]بسیار آنچه انکار می کنید    

" ضروریات مذهب    " دانسته اند .}}}}

بعبارتي :

مصداق اين ايه شدن

وَالَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاء فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِينَ جَلْدَةً وَلَا تَقْبَلُوا لَهُمْ شَهَادَةً أَبَدًا وَأُوْلَئِكَ هُمُ [COLOR=#0070c0]الْفَاسِقُونَ
﴿۴﴾

...............
 ازضروریات مذهب تشیع ..................دانستند 

من تبري از دشمنان دين را از فروع دين مي دانم وامروزه بنا به ضروريات زمان  

وخواستن مراجع عظام تقليد وفقهاء گرام  

از تبري علني وبا اسم ؛ ...........اجتناب مي كنم والسلام 

برائت جستن از دشمن دين ...............

چه علني باشد چه مخفي ..................

با رمي وقذف وتهمت زدن به زنان محصنه .................

فرق دارد تصویر
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”