السلام علیک یا ابا عبدالله
1.واقعه عاشورا در تابستان رخ داد و در حال حاضر در زمستان به عزاداری آقا مشغول هستیم.اگر ممکنه در مورد چرخش زمانی توضیح دهید؟
یجور درد دل
2.ازدواج.
من 23ساله هستم و قصد ازدواج دارم بهتر بگم داشتم ! با این رسم رسومی که تو خانواده های ما هست فکر نمی کنم زود تر از 28-29 بتونم ازدواج کنم.
من نمی دونم این چجور رسمیه ،اسلامیه یا ایرانی! حالا هر جور که هست بدم میاد.تو شهر ما باید وقتی میری خواستخاری یه دختر اگر دو طرف پسندیدن بدون معطلی
محرمشون می کنند و شاید به دو هفته هم نکشه که به عقد هم در میان.!
می خواستم بدونم تو 2-3 هفته آدم چه قدر می تونه از طرف خودش شناخت پیدا کنه ؟
2 سوال
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 747 بار
- سپاسهای دریافتی: 635 بار
با سلام خدمت شما
در پاسخ جواب اولتون بايد عرض كنم كه سال قمري 10 و 12 روز از سال شمسي كمتره اين هم براي حركت ماه در دور زمينه بخاطر همين وقايعي كه در سال
قمري ثبت شده در سال شمسي مي گردد و محرم گاهي در فصل تابستان گاهي بهار و يا پاييز ، زمستان واقع مي شود
اما در پاسخ سوال دوم بايد گفت مسايل فرهنگي در يك جامعه يك شبه بوجود نيومده كه يك دفعه قابل رفع باشه و متاسفانه هر جا كه افراد تعاليم ديني درستي
ندارند آداب و رسوم اجدادي بصورت يك حكم غير قابل تغيير در مياد و جاي دين رو مي گيره و هرگز كسي به عواقب كار هم فكر نمي كنه البته در عصر حاضر با رشد
تحصيلات مردم و افزايش معلومات ديني وضع خيلي از گذشته بهتر شده و در بين افراد تحصيل كرده هيچ وقت مسايل متقن ديني رو با آداب و رسوم بي دليل
دست و پا گير مخلوط نمي كنن و كاملا بين اينها تفاوت قايل مي شن.
اما بايد اين را هم گفت كه بعضي سنتها كه ريشه در تعاليم ديني داره مانع از بعضي ناهنجاريهاي اجتماعي مي شه و نقش اونها را نبايد اصلا ناديده گرفت
البته اين چيزهاييه كه به ذهن من مي رسه.
در پاسخ جواب اولتون بايد عرض كنم كه سال قمري 10 و 12 روز از سال شمسي كمتره اين هم براي حركت ماه در دور زمينه بخاطر همين وقايعي كه در سال
قمري ثبت شده در سال شمسي مي گردد و محرم گاهي در فصل تابستان گاهي بهار و يا پاييز ، زمستان واقع مي شود
اما در پاسخ سوال دوم بايد گفت مسايل فرهنگي در يك جامعه يك شبه بوجود نيومده كه يك دفعه قابل رفع باشه و متاسفانه هر جا كه افراد تعاليم ديني درستي
ندارند آداب و رسوم اجدادي بصورت يك حكم غير قابل تغيير در مياد و جاي دين رو مي گيره و هرگز كسي به عواقب كار هم فكر نمي كنه البته در عصر حاضر با رشد
تحصيلات مردم و افزايش معلومات ديني وضع خيلي از گذشته بهتر شده و در بين افراد تحصيل كرده هيچ وقت مسايل متقن ديني رو با آداب و رسوم بي دليل
دست و پا گير مخلوط نمي كنن و كاملا بين اينها تفاوت قايل مي شن.
اما بايد اين را هم گفت كه بعضي سنتها كه ريشه در تعاليم ديني داره مانع از بعضي ناهنجاريهاي اجتماعي مي شه و نقش اونها را نبايد اصلا ناديده گرفت
البته اين چيزهاييه كه به ذهن من مي رسه.
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)

-
- سپاسهای ارسالی: 747 بار
- سپاسهای دریافتی: 635 بار
دوست عزيز اين رو نسبت به سال شمسي عرض كردم يعني نسبت سالي كه مبناي آن گردش ماه است با سال شمسي كه مبناي آن گردش زمين به دور
خورشيد است 10 ، 12 روز هر سال با سال قبل متفاوته اگه الان به تقويم سال 1385 ه ش مراجعه كنيد مي بينيد كه عاشورا سه شنبه 10 بهمن بوده اما امسال
(1386) عاشورا روز شنبه 29 دي بوده واين تفاوت چند روز به گردش ماه و زمين و زمين و خورشيد بر مي گرده اميدوارم منظورم را خوب رسونده باشم
اما براي بحث ازدواج دوستان قبلا مباحثي در اين تاپيك مطرح كردن:
http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=621
انشا الله اونجا جواب رو پيدا كنين و اگر باز هم سوال داشتين همون جا مطرح كنين باز هم از شما خيلي متشكرم
خورشيد است 10 ، 12 روز هر سال با سال قبل متفاوته اگه الان به تقويم سال 1385 ه ش مراجعه كنيد مي بينيد كه عاشورا سه شنبه 10 بهمن بوده اما امسال
(1386) عاشورا روز شنبه 29 دي بوده واين تفاوت چند روز به گردش ماه و زمين و زمين و خورشيد بر مي گرده اميدوارم منظورم را خوب رسونده باشم
اما براي بحث ازدواج دوستان قبلا مباحثي در اين تاپيك مطرح كردن:
http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=621
انشا الله اونجا جواب رو پيدا كنين و اگر باز هم سوال داشتين همون جا مطرح كنين باز هم از شما خيلي متشكرم
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)

)