لطفا به من كمك كنيد

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

لطفا به من كمك كنيد

پست توسط bi-neshoon »

با سلام به شما دوستان عزيز

من يه پسر 17 ساله هستم برادر كوچيك شما دوستان مهربون

من توي بچگي خيلي مودب و درس خوان بودم كه همه ازم تعريف مي كردند من تا سوم راهنمايي همينطور مودب و دري خوان بودم . متاسفانه وقتي پا به دبيرستان گذاشتم عاشق

يك دختري شدم و باهاش دوست شدم من با صداقت دوستش داشتم ولي اون بعد از مدتي منو ول كرد و من شكست خوردم و ضربه ي روحي شديدي بهم در دوران نوجواني وارد

شد. بعد از شكست خوردنم زندگي من عوض شد من داغون شدم و نا خواسته دست به خطاهايي زدم كه الان سخت پشيمونم مثل : سيگار كشيدن ، مشروب خوردن ، خود

ارضايي ، چشم چراني ، دزدي ، خودكشي و يه بار هم كم مونده بود كه به زندان هم بيفتم و خوشبختانه به لطف خداي مهربان به زندان نيفتادم و من خانوادمو خيلي اذيت كردم

اما بعد از اينكه به فيلم ملكوت و سياحت غرب نگاه كردم فهميدم كه من از اعمال خودم غافل بودم و راهم رو گم كردم .

من مي خوام همه ي اين بدي هامو جبران كنم و مي خوام از 15 سالگي تا الان هرچه نماز نخوندم رو بخونم و كلا مسير زندگي ام رو عوض كنم و برم به راه خدا

من مي خوام از شما بزرگواران بپرسم كه خدا منو مي بيخشه ؟

و دوست دارم منو به عنوان برادر كوچيكتان راهنمايي كنيد كه من بايد چيكار كنم؟

خيلي ممنون از شما

خدانگهدار
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

Re: لطفا به من كمك كنيد

پست توسط delraha81 »

سلام به bi-neshoon
به این سایت خوش آمدید
مطمئن باش که اگه واقعا از خطا های گذشته با تمام وجود پشیمونی خدا می بخشدت
نه تنها میبخشه بلکه دوستت هم داره
چون خدا چند بار در قرآن هم فرمودند که کسی را که توبه کند و خطاهای گذشته خود تکرار نکنه میبخشه و دوستشون داره
اگه دیگه گناهان گذشته رو انجام ندیم شک نکن که خدا میبخشدتمون و دوستتمون هم داره
اینکه خودت به این نتیجه رسیدی که مسیر زندگیت و عوض کنی و به راه خدا بری قابل تحسین هست و نشانگر اینه که خدا دوستت داره
چرا که این خداست که خواسته به سمتش برگردی
پس با تمام وجود دوباره عاشق خدا شو و بدون که بالاترین عشق فقط عشق به خداست
سعی کن نیازت رو به درگاه خدا ببری نه اینکه به قلب یکی از بنده های خدا که خودش سراپا نیازه پناه ببری
حالا که خدا اینقدر دوستت داشته که با این سن کم به این نتیجه خیلی ارزشمند رسیدی
سعی کن تو مسیری که انتخاب کردی محکم باشی
وقتی ما از گناه و خطاهامون توبه میکنیم باید از نو شروع کنیم و فقط کافیه کارهایی که خدا دوست داره انجام بدیم و هر کاری که خدا دوست نداره انجام ندیم
و هر لحظه و همه جا خدا رو از رگ گردن به خودمون نزدیکتر بدونیم که شاهد اعمال و رفتار ماست و عاشقانه دوست داره ما بهترین باشیم

مطمئن باش هم خدا و هم پدر و مادرت میبخشنت و دوستت دارن

اگه دوست داشتی لینک زیر رو هم بخون
شاید برات مفید باشه
دوستای خوبمون مطالب و لینک های خوبی توی این تاپیک دارن
و یادت نره که همیشه دعا کنی و از خدا کمک بخوای تا توی راهی که انتخاب کردی که راه خداست ثابت قدم باشی

ما رو هم دعا کن چون بنده ای که توبه کنه و دیگه گناهاشو تکرار نکنه مثل کسیه که اصلا گناه نکرده
http://www.eteghadat.com/forum/forum-f22/topic-t10094.html
التماس دعا :razz:
در آ که در دل خسته توان درآید باز
بیا که در تن مرده روان در آید باز...
Advance Member
Advance Member
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 227 بار

پست توسط sh.ahmad »

بهbi-neshoon سلام
نوشتید"من مي خوام از شما بزرگواران بپرسم كه خدا منو مي بيخشه ؟
و دوست دارم منو به عنوان برادر كوچيكتان راهنمايي كنيد كه من بايد چيكار كنم؟"
پاسخ:حتماومسلما پروردگارعالم که بخشنده ترین بخشندگان است شما رابخشیده ومی آمرزد
اولا:درقرآن کریم میفرماید"لاتقنطو من رحمة ا... ان ا...یغفرالذنوب جمیعا" ازرحمت الهی ناامیدنشویدکه پروردگارهمه گناهان رامیبخشد.
ثانیا:پرسیدیدچکاربایدبکنم
1-دورکعت نمازبخوانیدبعدیکصدمرتبه صلوات بفرستیدوبعدازصمیم قلب خالصانه نوبه کنیدوبگوئیدالهی مراببخش وعفوکن.
2-دیگربرای همیشه آن گناهان واعمال ناپسندراترک کنید.
3-به کسی نگوئیدکه چه گناهانی مرتکب شده اید زیرا هم آبروی خودرابرده وهم اشاعه فحشاء وعمل زشت مینمائیدوبرخی ممکن است به همین گناهان
آلوده شده ومرتکب آن شوند.
4-سعی کنیدنمازهائی راکه نخوانده ایدبه تدریج قضایشان رابه جای آورید.مثلاهرروزکه نمازظهروعصررامیخوانیدیک نمازظهروعصررا هم قضابخوانید،همچنین درنمازصبح ومغرب وعشاء به همین صورت عمل کنید.
5-هرجه ازدیگران دزدیده اید به آنهاباز گردانیدچون حق مردم رابایددادتاتوبه ات قبول شود.
6-سعی کنیدازنگاه کردن وخلوت نمودن با نامحرم وفیلمها وعکسهای سکسی ونامناسب خودداری کنید.
7-هرچه زودترودراولین فرصت ازدواج کنیدواگرنتوانستیدازدواج موقت بنمائید.
8-بادعا کردن وپناه بردن ودرخواست کمک ازپروردگارمتعال به کلی ازوسوسه های شیطان وهوای نفس دوری کنید.
امیدوارم بارعایت نکات موفق شوید وماراهم ازدعای خیرفراموش نکنیدوالسلام.
اللهم اجعلنا من المتمسکین بولایة رسولک (ص) وامیرالمؤمنین واولاده الطیبین الطاهرین المعصومین (ع)
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 906 بار
سپاس‌های دریافتی: 413 بار

پست توسط ع ل ی »

با سلام خدمت برادر عزيز بي نشان
مطمعا با توبه به درگاه خداوند غفار الذنوب و انجام واجبات و توكل به خدا و توسل به ائمه معصومين بخشيده خواهيد شد .
خداوند به شما كمك خواهد كرد و انشاء الله نه تنها در پرونده اعمالت گناهي ثبت نمي شود بلكه سيئات شما را به حسنات تبديل خواهد كرد البته در صورتي كه توبه نصوح كرده باشيد.
موفق باشيد برادر ارجمند با نشان ( با نشان از اين جهت كه به خدا نزديك مي شوي)
يا علي (ع)
[HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#92d050][HIGHLIGHT=#ff0000]الحمدلله الذي جعل كمال دينه و تمام نعمته بولايه اميرالمومنين    
[HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#92d050] 
[HIGHLIGHT=#92d050] 
 [HIGHLIGHT=#92d050][HIGHLIGHT=#ff0000] حضرت علي ابن ابيطالب عليه السلام

New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط SOCCER_AB »

باسلام
دوست عزیز جناب بی نشون

گناهانت را پنهان نگهدار وجزبرای استغفار برای خدایت برلب نیار.زیرا اقرار گناه قباهت آنرا دراذهان عمومی می برد.وباعث میشود انسان برانجام گناه جسارت پیدا کند.

باتشکر
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 2007 بار
سپاس‌های دریافتی: 991 بار

پست توسط مستور »

بازآ هر آنچه هستی بازآ *** گر کافر و گبر و بت‌پرستی بازآ

این درگه ما درگه نومیدی نیست *** صد بار اگر توبه شکستی بازآ

تصویر 
همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود "- یک کم کنجکاوی پشت" همین طوری پرسیدم " - قدری احساسات پشت"به من چه اصلا " - مقداری خرد پشت " چه بدونم " -و اندکی درد پشت " اشکالی نداره" هست.
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 33 بار

پست توسط HOOSSEYN »

همين كه خواستي و اراده كردي مطمين باش خدا تو رو مي بخشه
عاشقم بر همه عالم
كه همه عالم از آن توست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 217 بار
سپاس‌های دریافتی: 200 بار

پست توسط محی الدین14 »

سلام بی نشون

خوش اومدی به این انجمن
معلومه که خداوند بخشندس , معلومه که کسی اگه واقعا توبه کنه خدا می بخشش. خود خدا فرموده که بزرگترین گناه نا امیدی از رحمت منه.

بی نشون ، از خود بی نشون (حضرت فاطمه س) کمک بخواه که تو این راه کمکت کنن و دستت رو بگیرن

دومین توصیه من هم اینه حتما سعی کن نمازات رو اول وقت بخونی. (آیت الله بهجت فرمودن هر کس نمازهای 5 گانه اش رو اول وقت خوند و بجایی نرسید من رو لعنت کنه ، واقعا اکسیره)
سوم احترام به پدر و مادر

چهارم : خودت گفتی سیاحت غرب و ملکوت رو دیدی و متذکر شدی ، مگه نه ؟ خوب دیگه آدم همش غفلت می کنه باید هی خودش رو در معرض تذکر و تلنگر قرار بده تا یهو به قهقرا نره

برات دعا می کنم که تو این راه خدا کمکت کنه

تو هم ما رو دعا کن بی نشون :-)

قال مولانا حسن بن علی علیه السلام : استعدّ لسفرك و حصّل زادك قبل حلول أجلك، و اعلم أنّك تطلب الدّنيا و الموت يطلب
ك

مهياى مسافرت (آخرت) شو، و توشه آن را پيش از رسيدن اجل فراهم نما، و بدان كه تو دنيا را طلب نمايى و مرگ تو را مى‏طلبد
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”