ایا وحی تنها بر پیامبران نازل می شود یا بر انسانهای عادی هم می شود نازل شود؟
در قران در جائی گفته ما به مادر موسی وحی کردیم فرزندت را به اب دریا بسپار ما مراقب او هستیم. یا جائی دیگر به حضرت مریم خدا روحش را فرستاده تا به او بگوید که می خواهد از برای عیسی ع باردار شود.
این دو زن پیامبر نبودند ولی خدا در قران گفته به ایشان وحی کردیم پس یعنی می شود بر هر انسانی که خدا بخواهد وحی نازل شود؟
ایا وحی تنها بر پیامبران نازل می شود؟
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
Re: ایا وحی تنها بر پیامبران نازل می شود؟
به dingo سلام برادرمحترم دررابطه باسوال فوق مادونوع دریافت داریم 1-الهام 2-وحی ، الهام :دراصطلاح علمای کلام به مرتبه پایین تر از وحی گفته میشود که در آن ملک وحی دیده نمیشود و مختص اولیا الله است. اما وحی: به معنای یک تعلیم و تعلم بین خدا و پیامبر است ومختص انبیاءع میباشد. این اجمال مطلب بود که مختصرا بیان شد اما آنچه درقرآن درباره مادرموسی ع آمده "واوحینا الی ام موسی" وحی به معنی لغوی است که در اصطلاح به آن الهام می گویند .موفق باشیدوالسلام.
اللهم اجعلنا من المتمسکین بولایة رسولک (ص) وامیرالمؤمنین واولاده الطیبین الطاهرین المعصومین (ع)

-
- سپاسهای ارسالی: 219 بار
- سپاسهای دریافتی: 467 بار
Re: ایا وحی تنها بر پیامبران نازل می شود؟
و انگاه که (حضرت مریم) از همه خویشانش به کنج تنهایی پنهان و محتجب گردید ما روح خود را بر او ارسال ساختیم. ( ایه 17 سوره مریم)
=======================
در ایات اولیه سوره مریم و به خصوص در این ایه 17 خداوند می فرماید روح خود را بر او ارسال کردیم ( شخصا علم قرانی ام در سطحی نیست که بگویم فرشته جبرئیل یا روح خداوندی مد نظر است) و به حضرت مریم خبر تولد حضرت مسیح را اعلام کرد من شخصا فکر می کنم این حادثه ای که برای حضرت مریم اتفاق افتاد در دایره الهام گنجانده نمی شود چون کلمه روح ما و ارسال شدن بصورت واضح در این ایه بکار رفته و شخصا این واقعه را الهام نمی دانم اما جرات انکه ان را وحی هم بنامم ندارم و از باب بیشتر روشن شدن مبحث گفتم و نظر کاملا شخصی خود را بیان کردم.
=======================
در ایات اولیه سوره مریم و به خصوص در این ایه 17 خداوند می فرماید روح خود را بر او ارسال کردیم ( شخصا علم قرانی ام در سطحی نیست که بگویم فرشته جبرئیل یا روح خداوندی مد نظر است) و به حضرت مریم خبر تولد حضرت مسیح را اعلام کرد من شخصا فکر می کنم این حادثه ای که برای حضرت مریم اتفاق افتاد در دایره الهام گنجانده نمی شود چون کلمه روح ما و ارسال شدن بصورت واضح در این ایه بکار رفته و شخصا این واقعه را الهام نمی دانم اما جرات انکه ان را وحی هم بنامم ندارم و از باب بیشتر روشن شدن مبحث گفتم و نظر کاملا شخصی خود را بیان کردم.