اشک !!!!!

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 219 بار
سپاس‌های دریافتی: 467 بار

Re: اشک !!!!!

پست توسط soldier young »

سلام
من هم خیلی مختصر نظرم را بهت می گم شاید مفید باشه.
اولا اگر کسی تو یک مراسم عزاداری ارام یه گوشه نشسته باشه و خیلی داد و بیداد نکنه نشان دهنده قسی القلب بودنش نیست و به شخصیت افراد بر می گرده که برخی درون گرا هستند و برخی برون گرا. در ضمن خیلی از اینها که داد و بیداد زیاد راه می اندازند ریاکاری می کنند و اصلا صحبت کردن در مورد انها اسراف انرژی و وقت است.
اما در مورد اشک تجره شخصی من این است که شکسته شدن دل و ریختن اشک واقعی از معرفت و درک مسائل نشات می گیرد که نتیجه ان یقین است مثلا در مورد امام حسین ع و یارانش تو هر چقدر بهتر شخصیت این افراد را و مقام بالای معرفتیشان و دلیل رفتارشان و خواسته هاشان و عظمت کارشان را درک کنی واقعه برای تو عظیمتر و تحمل ان برای تو سخت تر می شود. مثلا وقتی کسی پدرش فوت می کند چون محبت او را و علاقه او را نسبت به خودش و عظمت کسی را که از دست داده خوب لمس کرده و باور دارد بسیار متاثر می شود. حال اگر ما هم درک درستی از امام حسین و یارانش داشته باشیم متاثر و دل شکسته می شویم که اشک یکی از نمادهای ناراحتی ما می تواند باش.(لزوما اشک را نمی توان ملاک رافت و مهربانی قرار داد)
Iron
Iron
محل اقامت: ای کاش نجف
سپاس‌های ارسالی: 190 بار
سپاس‌های دریافتی: 385 بار
تماس:

پست توسط mamashli110 »

یا الله
یا علی مدد

سلام soldier young تصویر

دوست گرامی شما گفتید :((در ضمن خیلی از اینها که داد و بیداد زیاد راه می اندازند ریاکاری می کنند و اصلا صحبت کردن در مورد انها اسراف انرژی و وقت است. ))

شما از کجا از دل مردم خبر دارید که مردم ریا می کنند چرا کناه دیگران را می خرید ؟ دوما تا بحال تو مجلس سوز حادثه ی کربلا گرفتت که می گین ریا کاری خودتون گفتید وقتی پدر آدم می میره ... مگه امام حسین علیه السلام پدر ما نیست ؟

این هم چند تا حدیث

1-قال الصادق عليه السلام :وقد شققن الجيوب و لطمن الخدود الفاطميات علي الحسين بن علي عليه السلام و علي مثله تلطم الخدود وتشق الجيوب.

امام صادق عليه السلام ميفرمايند:همانا گريبان دريدند وبر گونه ها لطمه زدند فاطميات(دختران زهرا عليها السلام)بر حسين بن علي عليه السلام وبر مثل چنين بزرگمردي بايد لطمه زد و گريبان دريد

تهذيب الاحكام ج‏8 ص 325

2- قال الصادق عليه السلام:كل الجزع والبكاء مكروه سوي الجزع و البكاء علي الحسين عليه السلام
حضرت امام صادق عليه السلام فرمودند:هر گونه جزع و گريه كردن مكروه است مگر جزع و بي تابي براي حسين عليه السلام.

وسائل الشيعه ج‏3ص‏282

3- در معناي جزع: جابرعَنْ أَبِي جَعْفَرٍعليه السلام قَالَ قُلْتُ لَهُ مَا الْجَزَعُ قَالَ أَشَدُّ الْجَزَعِ الصُّرَاخُ بِالْوَيْلِ وَ الْعَوِيلِ وَ لَطْمُ الْوَجْهِ وَ الصَّدْرِ وَ جَزُّ الشَّعْرِ مِن النَّوَاصِي

روايت شده از جابر كه گويد به امام باقرعليه السلام گفتم :جزع يعني چه؟حضرت فرمودند:شديد ترين جزع فرياد زدن بويل و بلند گريه كردن و فرياد زدن و بر سر و صورت زدن و كندن موهاي پيشاني است.

الكافي، ج‏3، ص: 223
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود:
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اين‌كه بعد از من پيامبرى نيست».

أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ

تصویر

[External Link Removed for Guests]
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 308 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط dingo »

من هم نظرم این است که اونهائی که سر و صدای زیادی در عزاداری امام حسین ع راه می اندازند همه که ریا نمی کنند شاید تعداد کمی اینکارو بکنند ولی همه تظاهر نمی کنند.(من خودم هم بلند عزاداری می کنم )
Senior Member
Senior Member

پست توسط soldier young »

حنادی جان سرباز جوان خانم نیست متاسفانه یا خوشبختانه اش را خدا می داند. :D :lol:
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

پست توسط paresabz »

اشک و خونی که در راه خدا ریخته شود محبوب ترین قطره هست و ارزش بس رفیعی دارد . خیلی زیاد
من فقط این رو میدونم که اذکــــــار و تقـــــــوا . روح رو از تعلقات کاذب نجات می دن و همین باعث رقت قلب و بیداری روح میشه = گریه . اشک . هدایت شدن . مقرب شدن ...
چاره اش فقط دعاست + عمل
Senior Member
Senior Member

پست توسط soldier young »

حسین(ع)بیشتر از اب تشنه ی لبیک بود افسوس که به جای افکارش زخمهای تنش را نشانمان دادند وبزرگترین دردش را بی ابی نامیدند (دکتر علی شریعتی)
این سخن حکیمانه برای اینکه بدانی مهم ادامه دادن راه امام حسین است نه عزاداری انچنانی که کوفیان هم وقتی امام حسین را کشتند سال بعد از پشیمانی شروع به عزاداری و فغان کردند که می توانی در فیلم مختار ببینی پس جوری تفکر کن تا جزو نادمین و کوفیان عصر خود نباشی.
---------------------------------------------------------------------------------
آدمی ساخته‌ی افكار خویش است فردا همان خواهد شد كه امروز می‌اندیشیده است. مترلینگ
این هم یک سخن روحیه بخش به تو تا بدانی هر چه که خواسته تو باشد در اینده از ان توست بویژه درخواستهای الهی چون محبت حسین ع که خدا و خود امام حسین دست تو را بزودی می گیرند در صورت خلوص در خواسته ات.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
در جستجوی نور باش، نور را می‌یابی. آرنت
این هم سخن پایانی برای انکه بدانی دست یابی به معانی و معارف الهی چیزی نیست که دیگران بتوانند بتو بدهند و در هیچ دکانی پیدا نمی شود بلکه خود ابتدا باید بخواهی و سپس در راه ان تلاش کنی و انگاه خدا خود راه هدایت را بتو نمایان می کند اما در این راه ناامیدان و کسانی که شک به دل راه دهند هیچ وقت ره به جائی نمی برند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
یه پیشنهاد دوستانه ، در این راه حضرت ابوالفضل را فراموش نکن که بد جواب می ده بقول هیاتی ها و من خودم خیلی ازش الهام گرفتم تو این راه.
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط سفید »

حنادی نوشته شده:هیشکی منو دوست نداره!!! چرا یه جواب درست به من نمیدید؟؟!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

دوست عزیزم ضمن عرض سلام و ادب محضر شما محب اهل بیت که اینقدر مشتاق .. هستید.
قلبا برای شما دعا خواهم کرد
من تازه به این انجمن وارد شدم پس اگه دیر جواب می دم عذر خواهی می کنم
حقیر به اندازه توانم پاسخ می دم
مهمترین موضوع در مورد سوال شما اینه که شما به لطف خدای مهربان و منان حب اهل بیت دارید و برای آن نگرانید اما در نوع ابراز کردنش محزونید !
شما با نیت به مجالس روضه و .... بروید با بقیه اش کاری نداشته باشید فقط با خودشون معامله بفرمایید در روایت به ما آموخته اند حتی اگه اشکتان نیامد تباکی کنید یعنی حالت گریه بگیرید ثواب و اجر گریه را خواهید گرفت
بهتر از این می خواهید
اما پندی که از یکی از اولیاء خدا شنیده ام : مراقب خلوتها و جلوتها باش مراقب شیطان باش یقینا پاسخ خواهید گرفت بقیه اش مربوط به همت خودتان می باشد
التماس دعا ای محب اهل بیت
به خاطر این موضوع که دلواپس خوتان هستید به شما غبطه می خورم
جوینده یابنده است
یه موضوع دیگه هر کس که مجلس اهل بیت را رونق بدهد قشنگه و در دستگاه حضرات اجر داره حالا چه می خواد چای دم کن باشه روضه خون باشه سینه زن باشه یا با حضورش تو مجلس چشم دشمنان اهل بیت رو کور کنه یا حتی با سروصدا مجلس حضرات رو گرم کنه منه آلوده وقتی یک نوار روضه یا مداحی رو میشنوم و حالم عوض میشه برای اونایی که حتی زیا کردن هم اجر مینویسن گلم
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 308 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط dingo »

soldier young نوشته شده:حسین(ع)بیشتر از اب تشنه ی لبیک بود افسوس که به جای افکارش زخمهای تنش را نشانمان دادند وبزرگترین دردش را بی ابی نامیدند (دکتر علی شریعتی)
این سخن حکیمانه برای اینکه بدانی مهم ادامه دادن راه امام حسین است نه عزاداری انچنانی که کوفیان هم وقتی امام حسین را کشتند سال بعد از پشیمانی شروع به عزاداری و فغان کردند که می توانی در فیلم مختار ببینی پس جوری تفکر کن تا جزو نادمین و کوفیان عصر خود نباشی.
---------------------------------------------------------------------------------
آدمی ساخته‌ی افكار خویش است فردا همان خواهد شد كه امروز می‌اندیشیده است. مترلینگ
این هم یک سخن روحیه بخش به تو تا بدانی هر چه که خواسته تو باشد در اینده از ان توست بویژه درخواستهای الهی چون محبت حسین ع که خدا و خود امام حسین دست تو را بزودی می گیرند در صورت خلوص در خواسته ات.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
در جستجوی نور باش، نور را می‌یابی. آرنت
این هم سخن پایانی برای انکه بدانی دست یابی به معانی و معارف الهی چیزی نیست که دیگران بتوانند بتو بدهند و در هیچ دکانی پیدا نمی شود بلکه خود ابتدا باید بخواهی و سپس در راه ان تلاش کنی و انگاه خدا خود راه هدایت را بتو نمایان می کند اما در این راه ناامیدان و کسانی که شک به دل راه دهند هیچ وقت ره به جائی نمی برند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

یه پیشنهاد دوستانه ، در این راه حضرت ابوالفضل را فراموش نکن که بد جواب می ده بقول هیاتی ها و من خودم خیلی ازش الهام گرفتم تو این راه.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پست خوبی بود دلم نیامد ته صفحه قبل حرام بشه چون پشت بندش یه پست خورده اومدیم صفحه بعد.
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 76 بار

پست توسط reza141414 »

سلام
روز بخیر. پاسخ های مناسبی اعضای محترم دادن . من هم یه حدیث زیبا خدمت شما تقدیم مکینم...

ما جفت الدموع الا لقسوه القلوب، و ما قست القلوب الا لکثره الذنوب...
چشمها خشک نمیشوند مگر بخاطر قساوت قلبها، و قلبها قسی نمیشوند مگر بخاطر کثرت گناهان...

Senior Member
Senior Member

پست توسط soldier young »

reza141414
واقعا تمام صحبتها را در یک کلام خلاصه کردی.
البته خب ما نمی خواستیم دوستمان را مستقیم به این مسئله اگاه کنیم.
ولی خب دور از اجتناب است این سخن.
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”