باسلام
باتوجه به اینکه مرگ زمان خاصی ندارد وانسان ها باتوجه به اعمال خود در دنیا محاکمه خواهند شد وباتوجه به اینکه بعضی از انسانها موفق به توبه می شوند مانند حُر در واقعه عاشورا حال چنانچه جوانی در سن پایین مثلاً در سن 17 سالگی باگناه هان زیاد باتوجه به سن فوت کند وبه هنگام رسیدگی به اعمال ادعا کند به من فرصت توبه داده نشد اگر من بیشتر عمر می کردم به شناخت بیشتری می رسیدم وتوبه می کردم در حالی که مثلاً به حر مهلت بسیاری داده شد (سن بالا )
توجیه استدلالی ادعای فوق چیست ؟
با تشکر
قاسم فدایی
اعتقادی
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
Re: اعتقادی
سلام به قاسم فدایی اولا:معلوم نیست انسان هرچه سنش زیادتر شود وشناخت زیادتر پیداکند توبه کند ثانیا:مگرکسانیکه سنشان زیاد یاکم است بسیاری ازگناهان راباشناختی که نسبت بدی آنها دارندمرتکب نمیشوندمانند دروغ -خیانت -دزدی وخوردن مال مردم و زنا و فحشاء وزدن و دست و پا شکستن وحتی کشتن انسانها آیا بدی این ظلمها وجنایات رانمیدانند؟! ثالثا :سن آدمی که زیادمیشود دراثرتکرارگناه عادت پیدا میکند به گناه کردن ودیگرترک گناه وتوبه برایش بسیارمشکل است مانند معتادین به موادمخدرکه اول تفریحی میکشندوبعدعادت کرده ومعتاد میشوند ولی کسیکه سنش کم بوده وگناهش کمتراست خیلی زودمیتواندتوبه کرده وبرگردد رابعا:درکربلافقط یک نفرحر شدآنهم بخاطرآزادمردی او وبه دنبال حق بودنش بود وقتیکه حق رادید وتشخیص داردتوبه کرده وجاتش رادرآن راه دادولی دیگران چون دنیادوست وریاست طلب وپول پرست بودندوبه گناه وظلم عادت کرده بودندتوبه نکردند وفرزند پیامبرشان را شهید کردندحتی خیلی ازآنها به امام نامه نوشته وایشان رادعوت کرده بودند.امیدوارم پاسخ خود را دریافت کرده باشید خوشحال میشوم نظرشمارابدانم والسلام.
اللهم اجعلنا من المتمسکین بولایة رسولک (ص) وامیرالمؤمنین واولاده الطیبین الطاهرین المعصومین (ع)