ایه 55 سوره مائده

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 308 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

ایه 55 سوره مائده

پست توسط dingo »

( ولی امر و یاور شما تنها خدا و رسول و ان مومنانی هستند که نماز به پا داشته و به فقیران در حال رکوع زکات می دهند.)
ایه 55 سوره مائده

ایه 55 سوره مائده که ما می گوئیم در مقام ولایت امیرالمومنین امده چگونه ممکن است در رابطه با ایشان باشد چون ایات قران قبل از خلافت امام علی ع نازل شده و در کتاب الهی ثبت شده است و در اختیار مردم قرار گرفته پس امام علی سالها پس از نزول این ایه انگشتر خلافت خود را در مسجد کوفه و در رکوع نماز به گدا صدقه داده است پس هر کسی پس از نزول ایات قران می تواند رفتاری شبیه ایه ای خاص انجام دهد و بگوید ایه در رابطه با من است. دوستان چطور این را جوابگو هستند؟
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

Re: ایه 55 سوره مائده

پست توسط paresabz »

[HIGHLIGHT=#00b0f0]به نام آنکس که نامش زیاد است و یادش کم  

[HIGHLIGHT=#e36c09][HIGHLIGHT=#f2f2f2]ایه 55 سوره مائده که ما می گوئیم در مقام ولایت امیرالمومنین امده چگونه ممکن است در رابطه با ایشان باشد چون ایات قران قبل از خلافت امام علی ع نازل شده و در کتاب الهی ثبت شده است و در اختیار مردم قرار گرفته پس امام علی سالها پس از نزول این ایه انگشتر خلافت خود را در مسجد کوفه و در رکوع نماز به گدا صدقه داده است پس هر کسی پس از نزول ایات قران می تواند رفتاری شبیه ایه ای خاص انجام دهد و بگوید ایه در رابطه با من است. دوستان چطور این را جوابگو هستند؟   
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]

ســلام

زمانی که آیه در شان امام علی(ع) نازل شد[HIGHLIGHT=#ff0000] فورا همان لحظه  (ص) به سمت امام علی (ع) که در مسجد بودند حرکت کردند و فقیری را دیدند که انگشتر امام علی(ع) در دست اوست فورا علت را جویا شدند و فقیر امام علی (ع) را نشان داد که در هنگام رکوع این انگشتر را دادند . ماجرا این بوده است .

زنده باشید و با آرزوی پیروزی و خوشبختی .

[HIGHLIGHT=#ff0000]3 صلوات بفرستید خواهشا  
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

Re: ایه 55 سوره مائده

پست توسط paresabz »

و در ادامه قید کنم که بعد از نزول این آیه بود که پیامبر (ص) در جلوی چشمان هزاران نفر امام علی(ع) را در غدیر خم به عنوان ولی و مولا معرفی میکند .

[HIGHLIGHT=#ff0000]من کنت مولاه فهذا علی مولاه  
  هرکس که من مولایش هستم پس علی هم مولای  

نکنم سوالی دیگه مونده باشه چون همه چیز مشخصه. 

باشید . 
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”