خدا بنده هاشو دوست نداره، داره ؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 563 بار
سپاس‌های دریافتی: 541 بار

خدا بنده هاشو دوست نداره، داره ؟

پست توسط هیچ »

حتما همه شنیدید که روایت شده مهر خدا نسبت به بنده بیشتر از مهر مادر به فرزنده ، ولی من به این موضوع شک کردم، اگه فرزند جزع و فزع کنه مادرش زود به دادش میرسه و ناز و نوازشش میکنه و خواستشو برآورده میکنه ولی خدا هر چی هم زار بزنی محل نمیذاره و انگار نه انگار....نمونش هم فراوووووووووووووووووووووون
آیا اصلا اون روایت مهر خدا به بنده صحت و سند داره؟ اگر داره لطفا بذارید تا روشن بشم
همانا دنیا مانند آب شور است
هر چه بیشتر بنوشی تشنه تر شوی

(امام علی علیه السلام)
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

Re: خدا بنده هاشو دوست نداره، داره ؟

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

من حرف شما رو قبول ندارم ، بچه هر چقدر هم گریه و زاری کنه و چیزی بخواد ، اگه مادرش بدونه اونی که بچه میخواد به صلاحش نیست بهش نمیده .

مثلا بچه گریه و زاری میکنه به طرف آتش بره یا مثلا سم بخوره حالا بازم مادرش میزاره بره طرف آتش ؟ یا میزاره سَم بخوره ؟

خیلی وقتا ما حاجتهایی که داریم و از خدا میخواهیم به ضرر ما هستن و به صلاح ما نیستن برای همین خدا که مراقب ما هست ، نمیزاره ما دچار مشکلات بشیم .

درباره این حدیث هم ان شالله میگردم و براتون میزارم .

موفق باشید
تصویر
Iron
Iron

پست توسط هیچ »

ممنون از توضیحاتتون ولی اگه بچه هر کار اشتباهی هم که انجام بده باز هم مادر راضی نمیشه که بچه رو با آتش مجازات کنه ، هرگززززززززززززززززز راضی به این کار نمیشه چطور خدا میتونه با همهء مهری که به بنده اش داره اونو تو آتش بندازه؟

(امام علی علیه السلام)
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

هر کار خطایی یه مجازاتی داره ، مادر هم برای هر کار فرزندش مجازاتی در نظر میگیره و به اون میگه . خدا هم به ما گفته . شاید به ظاهر وجود جهنم و آتش با مهربانی و رئوف بودن خدا جور در نیاد ولی با عدالت خدا جور در میاد .

نمیشه یکی که کار خطایی کرده با کسی که کار خطایی نکرده یکی باشه .

در پشت همه اینها هزاران حکمت نهفته است که ما نمیتوانیم به این سادگی باهاشون برخورد کنیم و بتونیم بفهمیم دلیلش رو . خدا خیلی به بنده هاش فرجه میده ولی بنده ها از همه این فرجه ها استفاده نمیکنن . همین که هر گناهی که ما میکنیم بلافاصله ثبت نمیشه و راه توبه برامون باز هست خودش فرجه بزرگی هست که بهمون داده ولی هر ثوابی که انجام بدیم سریع نوشته میشه .

شبهایی مثل شبهای قدر رو واسه برگشت ما گذاشته . ماه رمضون رو گذاشته که در این ماه بتونیم جبران کارامون رو کنیم .

در ضمن هنوز ما به اون دنیا نرفتیم و هنوز روز رستاخیز نشده که بدونیم چی میشه . خدا انقدر برای ما امتیاز قرار داده و واسطه های مختلف رو قرار داده که شفیع ما بشن که در آتش جهنم نسوزیم .

ولی خب یه چیزی هم خودمونی بگم ، حقمون هست خیلی وقتا خیلی سختیها رو بکشیم . حداقل خودمو میبینم که بنده ی ناشکری هستیم .

آیا تمام و کمال شکر نعمتهای خدا رو داریم ؟

بحث خوبی مطرح کردید ، ان شالله اگه موافق بودید روی صفت مهربانی و رئوف بودن خدا ادامه بدیم .

موفق باشید تصویر
تصویر
Iron
Iron
محل اقامت: ای کاش نجف
سپاس‌های ارسالی: 190 بار
سپاس‌های دریافتی: 385 بار
تماس:

پست توسط mamashli110 »

الله الرحمن الرحیم :razz:    علی انت صراط المستقیم    دوست عزیز تصویر   در نظر بگیرید که فرزندی درون اتاقی است در اتاق را بسته و آن را قفل کرده و هرچه صدا می زند مادر ، مادر ، مادر صدای آن را نمی شنود و فرزند فکر می کند که مادر دیگر او را دوست ندارد .....   گرامی ما هم خود را با اعمال خود در درون اتاقی زندانی کرده و کلید آن را هم گم کرده ایم ... و بعد می گوییم که خدا ما رو دوست ندارد ؟تصویر   اینجوری ها هم که شما فکر می کنید نیست : برای مثال شما خرابکاری می کنید و وقتی به بن بست رسیدید و دیگر واقعا در مانده شدید و دست خود را از همه جا قطع و نا امید یافتید شروع می کند به خدا ، خدا، کردن تصویر بعد هم با انتظار دارید فردا صبح که شد همه مشکلات شما برطرف شود ؟ نه دوست عزیز از این خبر ها نیست درست است که خداوند قادر مطلق است و لی نمی شود که نظام عالم هستی را برای شما به هم بزند ؟   خواهی نگسله پیوند سر رشته نگه دار تا سر رشته نگاه دارند    گرامی هر چیزی دارای مقدماتی است شما اول (ببخشید کلی می گم) اون کلید اتاق رو که گفتم پیدا کن (ترک گناه و معصیت به قول العبد بهجت رحمة الله بالاترین ذکر ترک معصیت در اعتقایات و عملیات است) ، انجام بدهیم و خود مان را از آن اتاق تنگ و تاریک که دیوار های مقام در برابر صدا و تصویر داره بیرون بیار بعد بگو خدا صدا رو نمی شنوه و ما رو دوست نداره ؟   خودتون دو تا دوست هستید آیا شما دوست دارید که دوست شما با دشمن شما دوست شود تصویرتصویر؟؟؟؟؟   چند بار گفت که شیطان دشمن شماست ....    کافی نبود ادامه میدم     
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود:
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اين‌كه بعد از من پيامبرى نيست».

أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ

تصویر

[External Link Removed for Guests]
Iron
Iron

پست توسط هیچ »

ممنون دوستان توضیحاتتون قانع کننده بود ، روی صفت مهربانی و رئوف بودن خدا هم به شدت موافقم که ادامه بدیم

(امام علی علیه السلام)
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”