تعداد رکعات نماز

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

تعداد رکعات نماز

پست توسط بهشتي »

با سلا م
توی یه مجلسی یه حاج آقای روحانی در مورد تعداد رکعات نماز صحبت میکرد که ابتدا خدا تعداد رکعات نماز رو 100 رکعت واجب میکنه اما وقتی که حضرت محمد از معراج به اسمون چهارم میرسند حضرت موسی از حضرت محمد می پرسند چه خبر؟ تصویرحضرت محمد میگن خدا 100 رکعت نماز رو واسه امت واجب کرده . حضرت موسی به حضرت محمد میگن این امت طاقت این همه نمازو نداره ، برو و از خدا تقاضای تخفیف کن و خلاصه تعداد رکعات به 10 رکعت میرسه و ... تا به 17 رکعت ختم میشه.
اول ازتون میخوام این روایتو به صورت صحیح واسم مطرح کنید
دوم اینکه اگه این روایت درست باشه نتیجه منطقی که از این بحث میشه گرفت اینه که یا علم حضرت موسی بیشتر از خدا بوده یا رحم و مروتش؟؟؟؟؟؟؟؟
Iron
Iron
محل اقامت: ای کاش نجف
سپاس‌های ارسالی: 190 بار
سپاس‌های دریافتی: 385 بار
تماس:

Re: تعداد رکعات نماز

پست توسط mamashli110 »

سلام
دوست عزیز
اول در مورد این حرف : ((علم حضرت موسی بیشتر از خدا بوده یا رحم و مروتش؟؟؟؟؟؟؟؟)) که اگر به این اعتقاد داشته باشی ..... واویلا
دوم عزیز م ذات حق تعالی عالم به این بوده و پیغمبر اکرم هم همینطور این حرف شما که علم حضرت موسی العیاذوبالله علمش بیشتر از خداست کفر است !
عزیزم این برای این بوده که به ما بفهمانند که مقام حضرت رسول نزد خدا چقدر با لا بوده که خدا به درخواست حضرت نماز را کاهش داده .
و برای اینکه به ما بفهماند که مردم آخر الزمان ادم های هستند ضعیف و بی حال برای عبادت !
یه سوال : تو رو به خدا اگه خدا به خاطر روی ماه حضرت 100 رکعت رو کم نمی کرد می خوندی ؟ نه اصلا اگه بهشت و جهنم نبود باز هم نماز می خوندی .
همین 17 رکعت رو با هزار ناز و شل کن سفت کن .... قضا ... می خونیم .
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود:
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اين‌كه بعد از من پيامبرى نيست».

أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ

تصویر

[External Link Removed for Guests]
Junior Member
Junior Member

پست توسط بهشتي »

شما رو نمیدونم اما فکر کنم من اگه واجب بود می خوندم :grin:
اینو شوخی کردم واقعا نمیدونم میخوندم یا نه ، ادم تا توی یه موقعیت قرار نگیره نمیتونه با قطعیت بگه اگه توی اون موقعیت قرار بگیره جیکار میکنه اما دوست ندارم در مورد من اشتباه فکر کنید لازم به جبهه گیری هم نیست من خودم میدونم خدا عالم و قادر مطلق و ارحم الراحمینه و به نظرم اشکال نداره یه سوالی که ادم توی ذهنش مطرح میشه بپرسه چون یقین دارم دین ما دینیه که با عقل منافاتی نداره اگرچه عقل عاجز از فهم همه ی مسائل دینیه
و در اینجا هم دنبال یه پاسخ عقلانی (صرف) بودم و حتی اگه شما واسه این سوال من پاسخ عقلانی نداشته باشید بازم چیزی واسه من عوض نمی شه
من دوست دارم چیزی رو که با قلبم پذیرفتم با عقلم هم بهش مهر تایید بزنم و به نظرم فقط اینجوریه که ادم میتونه پایه های ایمانشو محکم کنه وگرنه اگه بخوایم دینمونو صرفا دلی مد نظر قرار بدیم اون وقته که دیگه میبینیم چه طور پایه های ایمانمون متزلزل میشه و با یه سوال تازه از یه دوست فرو میریزه
چند سال پیش دوستی به من گفت یکم فکر کن ببین چه دینی داری ؟! دینی که پیامبرش توی چهل سالگی با یه دختر 9 ساله ازدواج میکنه !!!!!!!

این سوال خیلی منو تحت تاثیر قرار داد اما بعد که جواب این سوالو با پرس وجو فهمیدم تصمیم گرفتم بیشتر فکر کنمو توی مسائل دینی ریزتر بشم و اونقدر قوی بشم که با یه سوال بیخود بهم نریزم.
Junior Member
Junior Member

پست توسط بهشتي »

ببینید اگه شما جواب بدید که حضرت موسی میدونست که مردم اخرالزمان خیلی سست و ضعیف در عبادتند نتیجه این میشه که حضرت چیزی رو میدونست که خدا نمیدونست که این کفره!!!
اگه بگید نه ، هم حضرت و هم خدا هردو میدونستند که امت طاقت این همه عبادتو نداره اما باز خدا 100 رکعت رو واجب کرد و حضرت 100 رکعت رو زیاد می دونست و تقاضای تخفیف کرد پس استغفرالله حضرت رحمو مروتش بیشتر بوده و باز کفره!!!!
نمیدونم شاید اصلا ماده ی سوالم اشکال داره ! ، شاید سوال منم یه جورایی از قبیله سوالای اشتباهه ، مثله این که میپرسند ایا خدا میتونه سنگی اونقدر بزرگ و سنگین خلق کنه که خودش هم نتونه بلندش کنه؟
راستی ببینم وقتی من به دل دینمو قبول دارم اما این سوالا هم توی ذهنم میاد این افکار گناهه؟؟؟
Junior Member
Junior Member

پست توسط بهشتي »

ای داد........... :eek:
یعنی هیچکس نمیتونه جواب منو بده؟!!!!!!!!!!!!!!
Junior Member
Junior Member

پست توسط بهشتي »

كسي نمي خواد جوابي بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?
Junior Member
Junior Member

پست توسط بهشتي »

با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش من اصلا فکر نمی کردم سوالم بی جواب بمونه ، اگه حتی احتمال میدادم که کسی نتونه به سوالم پاسخ منطقی بده مطمئن باشید اصلا مطرحش نمی کردم مبادا که شبهه ای در ذهن دوستان ایجاد کنم .
کسی جواب سوال منو نداد اما من خواستم در اینجا به دوستانی که این تاپیک را مطالعه میکنند فقط اینو یادآوری کنم که :
بیش از حد عقلانی بودن کار عاقلانه ای نیست . "مارون"
قطعا ذهن ما محدود و عقل ما عاجز از فهم همه ی اموره پس بهتره نخوایم به عقل صرف متکی باشیم .
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”