ببخشید راستش اینقدر سرم شلوغه که خودم گاهی عصبی میشم اون فایلهای صوتی هم زیادنو نیاز به تمرکز دارم..سعی میکنم شبها یه کمیشو گوش کنم باید ببخشید منو.ممنونم
سلاااام اول بگم خیلی ببخشید این سفرهای چندورزه و کارهام باعث شد اصلا وقت نداشته باشم خوب من تمومش نکردم اما یه سری سوال دارم چه لزومی داره کسی ولی باشه؟(البته من بحث کردم اما به نظررم همون پیامبر کافی بوده.همین طور که الان هم کسی به صورت ظاهری نیست) فکر میکنم میتونم قبول کنم(اگه صحت داشته باشه)امام های شما افرادی درست کاری بودند که چندین سال پیش زندگی کردند هموطور که به نظر من کامو ، نیچه و خیلی ها آدمهای متفکر و درستکار و انسانی بودند(البته این بستکگی به شرایط اینها داره و تعریف ما از "درستکاری")و دلیلی نداره اینها رو ولی خود بدونیم.البته گاهی میشه الگو دونست. البته من همیشه حرفهام رو کلی میگمک در ابتدا و کم میشه کسی منظورمو همون اول دریافت کنه.واسه همین معذرت میخوام
سلام. اولا شما اگه اون فایل هار و گوش می کردین سوالتون بر طرف میشد... ، دوما مگه تو صحبت هیما حرفی از این شد که "باید" ولی ای بعد از خدا باشد که شما این سوال و از من می کنین؟ مسئله ای که این جا مطرحه و مسلما شما هم قبولش دارین اینه که اگه خداوند بخواد ولی ای بعد از پیامبر قرار بده و اطاعت اش رو واجب کنه مشکلی وجود نداره و اطاعت اون فرد واجب میشه. البته بله طبق بحث از جمله نیاز قرآن به مبیّن اثبات هم یشود که نیاز به مبینی برای قرآن هست که امور آن را مشخص کند ، و هم اکنون هم که امام ما در غیبت هستند ، خود ایشان امر فرموده اند که هم اکنون باید امر دین را از طریق فقها که با توجه به احادیث ائمه حکم قرآن و خداوند را می یابند بگیریم و اطاعت از آنها (تقلید) عین اطاعت از امام معصوم است. اما همون بحث قبلی با توجه به اینکه اتفاقا امروز روز غدیر ، روز عید الله اکبر ، روز عید ولایت امیر المومنین علی است : شیعه معتقد است که خداوند از طریق پیامبرش خلیفه ، جانشین و ولی ای برای امت بعد از پیامبر تعیین کرد و او را از هر گونه خطا و لغزشی دور داشت ، اثبات لین امر هم از چندین طریق امکان پذیر است و انقدر واضح است که... از جمله این راه ها همین خطابه غدیر است و داستان غدیر: قضیه از این قرار است که پیامبر که همه را امر کرده بود در حجه الوداع باید بیایند و حج به جا آورند در هنگام بازگشت از مراسم حج در محلی به نام غدیر خم که محل جدا شدن مردمی بود که به حج آمده بودند دستور داد که در آن گرمای هوا همه جمع شوند ، آن هایی که جلو تر حرکت کرده اند بایستند و آنهایی که عقب تر بودند برسند. ، سپس در آن جمع عظیم خطابه ای طولانی طولانی خواندند و در طی آن بار ها به صراحت اعلام کردند که حضرت علی علیه السلام بعد از ایشان خلیفه و امام و ولی مسلمین اند و بعد از ایشان فرزندان ایشان که همه ی ائمه ما را در آن خطابه به نام معرفی کردند ، و حتی در آخر همه را مامور کردند که باید با ایشان به عنوان امیر المومنین بیعت کنند ، که در آن روز آن دو غاصب هم (خلفای اهل سنت) خدمت مولا رسیدند و با بیاناتی با ایشان بیعت کردند و خلافت ایشان را تبریک گفتند. تنها کسی که در آن روز بیعت نکرد هم حارث بن نعمان بود که نزد پیامبر رفت با بی ادبی از این امر پیامبر ابراز ناراحتی کرد و گفت خدایا اگر آنچه که محمد (صلی الله علیه واله) می گوید از جانب توست من را همین جا بکش ، که در همان آن از مقعد پرنده ای سنگی رها می شود و او را به هلاکت می رساند. مسئله ای که احتمالا سوال می شود این است که سند؟ در اصطلاحات منطقی اصطلاحی تعریف می شود به نام تواتر. ، وقتی به گزاره خبری ای متواتر می گویند که چندین نفر آن را بیان کرده اند در حالی که مسلما امکان تبانی بین آنها نبوده باشد (برای توضیح تواتر قبلا یه لینک بهتری داده بودم ، اونم مطالعه کنین) داستان غدیر متواتر ترین روایت نقل شده در اسلام است ، به طوریکه در چندین کتاب از اهل سنت هم نقل شده است و شکی در آن نیست!!! البته اثبات ولایت امیر المومنین تنها در این موضوع خلاصه نمی شود ، گفتم چندین راه برای اثبات ولایت ایشان وجود دارد که اگر اون فایل های صوتی و گوش کنین تعدادی دیگر از آنها هم در آن بیان شده است. البته این را هم بدانید که از نظر شیعه تنها ولایت وامامت نیست که امیر المومنین دارند ، این نسبت ایشان به ما و تکلیف ما را معین می کند ، در صورتی که ما معتقیدیم اصلا بودِ خلقت به بودن این 12 نفر بستگی دارد و بوجود ایشان زمین و آسمان ثابت اند ، و طبق حدیث قدسی (کلامی که خداوند به پیامبرش فرموده اما جزوی از قرآن نیست) اگر پیامبر خلق نمیشد خداوند عالم را خلق نکرده بود و اگر امیر المومنین خلق نمیشد پیامبر خلق نمیشد و اگر فاطمه سلام الله علیه خلق نمیشد امیر المومنین و حضرت رسول هم خلق نمیشدند!!! ، همچنین وجود این 14 نفر اولین وجود هایی بود که خداوند خلق کرد و این 14 نفر بالاترین مقام را در آفرینش دارند ، همچنین معتقدیم که از آدم ابو البشر تا حضرت مسیح همه ی پیامبران در مشکلاتشان مانند توبه حضرت آدم ، در آتش انداختن حضرت ابراهیم و... همگی خدا را به نام 5 تن آل عبا قسم می دادند تا خداوند آنها را نجات می داد ، و همه آنها بر ابا عبد الله امام حسین علیه السلام گریسته اند و........................ فضیلت آن 14 نفر آنقدر زیاد است که گفتن فقط فضیلت های دانسته شده از امیر المومنین نیاز به کتابی بسیار مفصل دارد... البته اینها شمه کلی از این بود که این که تنها شما می گویید آنها افراد خوبی بودند به تنهایی اعتقاد ما نیست بلکه اهمیت وجود آن حضرات بیش ااز این است که در این گونه کلام ها خلاصه شود ، و الا بله همه اینها نیاز به اثبات دارد که اثبات آن نزد شیعه موجود است.(منظورم این بود که الان در مورد اینها نمی خواد بپرسین...) در ضمن عید غدیر ، روز اکمال دین ، عید الله الاکبر بر تمام شیعیان مولا علی و همه حق جویان عالم مبارک...