پيامبر(ص) به على(ع) فرمود: «انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اينكه بعد از من پيامبرى نيست».
همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود "- یک کم کنجکاوی پشت" همین طوری پرسیدم " - قدری احساسات پشت"به من چه اصلا " - مقداری خرد پشت " چه بدونم " -و اندکی درد پشت " اشکالی نداره" هست.
اولیش رو خودم می گم از زبان یکی از مقربان درگاه حق که الان در قم هستند .
هنگامی که شما مهمان دعوت می کنید به منزل خود سعی می کنید آنچه در توان دارید برای مهمان های خود بگذارید ، و مثل پروانه به دور مهمان می گردی تا چیزی کم و کثر نباشد چون سرسفره شما میهمان است .
هنگامی که شما صلوات می فرستید و می گویید که اللهم (( صل علی )) این صل علی یعنی : خدا میهمان کن حضرت رسول صلوات الله و اهل بیت او را سر سفره لطف خود آن لطف و رحمت خاصه ، خاصه . و هنگامی که صلوات را می فرستید بعد به صاحب خانه ( ذاکر ) هم می گویند بیا سفره و بنشین و اینگونه است که با فرستادن صلوات ما هم شامل رحمت خدا می شویم و مورد نظر اهل بیت علیهم السلام .
علی مدد
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود: «انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود "- یک کم کنجکاوی پشت" همین طوری پرسیدم " - قدری احساسات پشت"به من چه اصلا " - مقداری خرد پشت " چه بدونم " -و اندکی درد پشت " اشکالی نداره" هست.
دوم : عزیز ، توجه کن مگر شما ذکرِ صلوات و نمی گین ؟ پس شما ، از خدا در خواست می کنین که خدایا محمد و آل محمد را سر سفره لطف ...
پس شما دعوت کننده و میزبان خواهی بود و قتی شما میزبان هستید آنقدر صبر می کنید که میهمان ها پذیرایی شوند ، و در این بین میهمان ها به شما می گویند شما هم بیایید سر سفره .
علی مدد
به نظر من این توفیق الهی بوده است که ما در کوتاهترین کلام و به بهترین شکل این عزیزان را که سفینه نجات زندگی ما هستند را یاد کنیم و همین طور چون ریسمانی که ما را به سر منزل مقصود می رساند باعث ارتباط دائمی ما با خدا شود و نزدیکی به او. (این نظر بنده کوچک خدا بود)