رابطه بيكاري مردان و عدم ازدواج آنان و اشتغال زنان

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست

با توجه به شرايط كنوني جامعه كدوم گزينه به نظرتون درسته

همين شرايط كنوني و مساوات در اشتغال اقايون و خانوم ها
1
7%
اشتغال زنان در مشاغل مخصوص بانوان تا برطرف شدن بيكاري يا حداقل بهبود شرايط فعلي
6
43%
اصلا مخالف كار زن بيرون از منزل هستم
7
50%

مجموع رای گیری: 14

New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 12 بار
تماس:

رابطه بيكاري مردان و عدم ازدواج آنان و اشتغال زنان

پست توسط نازنين مريم »

تصویرسلام به همه دوستان من تازه تو اين سايت عضو شدم و اينم اولين موضوعي كه نوشتم تصویرتصویر

من هميشه با خودم اين فكرو ميكنم كه وقتي ميگن آمار بيكاري بين مردان مثلا انقدره و هر جا ميرم تو اداره مخصوصا اماكن دولتي زنا پشت ميزا نشستن !!(البته مشاغلي هست كه مخصوص بانوان هست و نياز به بانوان هست اونها مد نظر نيست مثل پرستاري پزشكي معلمي و ... )آيا اگه فرصتاي شغلي بيشتر بين مردا تقسيم ميشد يه مشكل از موانع ازدواج برطرف نميشد؟!

براي فرهنگ اسلامي ما وضعيت كنوني جامعه مشكل ايجاد نكرده؟!

من وقتي خانم هاييو ميبينم كه شاغل هستند و حتي خونه و ماشين دارن ولي مجرد و تنها زندگي ميكنند ياد زندگي در غرب ميفتم كه چون آمار ازدواج پايينه زنا هم بيشتر مستقل زندگي ميكنن بايد كار كنن تا گذران زندگي كنن ولي تو جامعه ما كه فرهنگ اسلاميه و ازدواج استحباب داره و در مواردي واجب ميشه رشد اين روند فرهنگي خطرناك نيست؟!!

البته ذكر اين موضوع در شرايط كنونيه كه بيكاري در جامعه زياده يه وقتي كه بيكاري در جامعه پايين باشه خيلي خوبه خانم ها هم در تمامي مشاغل شركت كنن ولي الان ....
من خودم به عنوان يك خانم با ديد وجداني به اين مساله نگاه كردم و واقعا تمام سعيمو كردم ديد متعصبانه جنسيتيو كنار بزارم البته شايد نظر من اشتباه باشه خيلي خوشحال ميشم نظرات دوستانو بدونم تصویر
تصویرالهي به جان خراباتيان كزين تهمت هستيم وارهان به ميخانه وحدتم راه ده دل زنده و جان آگاه ده تصویر

كه از كثرت خلق به تنگ آمدم به هر جا شدم سر به سنگ آمدم
بيا ساقيا مي به گردش در آر كه دلگيرم از گردش روزگار
كه اين منزل دردو جاي غم است در اين دامگه شادماني كم است
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 76 بار

Re: رابطه بيكاري مردان و عدم ازدواج آنان و اشتغال زنان

پست توسط reza141414 »

سلام
روز بخير
عضويت تازه شما رو تبريك عرض ميكنم.
وقتي ارشهاي معنوي فردي در اجتماعي پايين بياد بيشتر از اين نميشه انتظار داشت.
در مورد موضوع بحث شما گروهاي متفاوتي تقصيردارن كه اين تقصير اونها هم از پايين بودن سطح ديني اونها حكايت داره...
1.كارفرمايان. ايشان با توجه به اينكه به فكر منافع شخصي-دنيايي خود هستند بيشتر خانم ها را براي كار ترجيح ميدن... دلايلي همچون:حقوق كمتر خانم ها از آقايون ، قدرت جذب بيشتر مشتري توسط خانم ها ، شايد هم لذت بعضي كارفرمايان از جنس مخالف(البته نه همه)
2. كاركنان (خود خانم ها): عده اي ازايشان نيز با علم به مشكل بيكاري آقايان و... بازهم با شدت بيشتري به جذب در شغلهاي مختلف تلاش ميكنن... اين تلاشها را ميتوان در زمينه آرايش بيشتر اين زنان در محل كار، استفاده از لباسهاي محرك و.... مشاهده كرد.(البته منظورم همه خانم ها نيستن ها...)
3. مردان اجتماع:خانمهايي كه بر سر كار حاضر ميشوند و با آنچنان وضعيتي نيز حاضر ميشوند چه كساني هستند؟
خواهر، مادر من ، همسر من، دختر من... آيا مرداني كه برادر،فرزند،شوهر و پدر اين زنان شاغل هستند، تلاشي براي توجيه كردن آنها در مورد وضع كنوني جامعه (همچون اشتغال، ازدواج، فساد) ميكنند.
4. و فراموش نكنيم اين زنان و مردان ، فرزندان آينده ما هستند كه تربيت ما آنها را چنين كرده...
وصد البته سياست هاي دولتها نيز در اين زمينه بي تأثير نيست...
و صد التبه رشد افكار فيمينيستي توسط بيگانگان بي تأثير نيست...

وجود مشكلات ديگري همچون بي غيرتي، حرام خوري و.... نيز كاتاليزور اين واكنش شيميايي عجيب هستند كه روز به روز عده بيشتري را به مشكلات اخلاقي، جنسي، خانوادگي، اعتياد و... دچار ميكند....

و چه خوب بود اگز از همان روزهاي اول به گفته حضرت زهرا سلام الله عليها در مورد اينكه خير زن در چيست عمل ميشد!!!!
New Member
New Member

پست توسط zhina »

با سلام .دوست عزیز با نظر شما کاملا مخالفم.دین مبین اسلام زن را به عنوان یک انسان کاملا برابر با مرد در حقوق انسانی و اقتصادی و اجتماعی و .. میداند و جز در مواردی که بنا بر نظر جنسیتی که بر وظایف ان دو داشته در سایر موارد انها را پیرو امیال فطری انسانی خود دانسته و روشهای یکسانی برای نیل به کمال برای ان دو بیا ن کرده است .
با امدن اسلام است که زن از حقوق اقتصادی و از جمله حق اشتغال برخوردار شد و این حق نه به عنوان یک الزام بلکه به عنوان یک انتخاب شخصی پیش روی زن قرار گرفت که بنا به تشخیص و علاقه خود در صورتیکه شغلی با مزد حلال و رعایت موازین دینی و به دور از لطمات اجتماعی و خانوادگی یافت به ان بپردازد . در این میان اذن شوهر هم برای تشخیص مصلحت اشتغال زن دخیل است که حتی انقدر حق اشتغال زن محترم شمرده شده که در صورتیکه موازین مصلحت اندیشی شوهر نادرست باشد و شغل زن به خانواده اش لطمه وارد نکند دادگاه اسلامی میتواند حق اشتغال را بدون اذن شوهر برای وی در نظر بگیرد.
در مورد حق اشتغال زنان از نظر اسلام و معقولیت بشر فکر نکنم انکاری وجود داشته باشد اما در ارتباط با نظر شما مبنی بر وجود بیکاری در جامعه باید بگویم .اینکه عوامل مختلفی در راستای یکدیگر شکل گرفته و وضعیت راکد اقتصادی بر جهان حاکم شده که منجر به کاهش نرخ مشاغل گشته یک معضل اجتماعی جدی است که همگان امیدواریم هر چه زودتر حل گردد اما این مسئله نمیتواند دلیلی عقل پسند و اسلامی بر خانه نشین شدن زنان باشد.
این مسئله به شکل ساده به این معنی است که از یک بانوی ایرانی بخواهیم که با وجود تمام توانمندیهای علمی -هنری -ورزشی و...و تمام تلاش و زحمت هایی که طی سالیان سال خود و خانواده اش جهت شکوفایی ان متحمل شده اندرا به راحتی کنار بگذارد و از سهم خود برای کسب شغل در جهت اولا کسب منافع اقتصادی و در سطوح بالاتر برای خدمت به جامعه -کسب نتیجه سالیان سال تلاش و بالاتر از همه برای پاسخگویی به واجب خداوند که میفرماید روزی که از نعمتهایی که به شما داده شد بازخواست میشود در راستای روحیه کمال طلب و بی نهایت طلبش به راحتی چشم پوشی کند فقط و فقط به این دلیل که پسران و مردان جامعه بیکارند!!!
کما اینکه در عصر امروز که بشریت مدعی تعقل و منطق است و شعار شایسته سالاری در همه جا طنین افکنده به نظر میرسد شاید حل کردن مشکلات اجتماعی و گزینش افراد براساس جنسیت بسیار ابتدایی و دور از شان بشر امروز به نظر رسد. دین ما هم از 1400 سال پیش با ایه های فراوانی در مسائل بشری برتریهای جنسیتی و قومی و نژادی را منسوخ دانسته و ان را نفی میکند .
در جامعه امروز ایران همین پسرانیکه شما نگران بیکاریشان هستید در ازمون های ورود به دانشگاه از دختران مستعد و توانمند ایرانی که با وجود بسیاری از موانع اجتماعی و فرهنگی با انگبزه فراوان حضور می یابند عقب افتاده اند و در احراز شغل هم صرف نظر از عنصر پارتی معمولا ازمون علمی وجود دارد که دختران ایرانی در ان هم مستعد و توانمند تر ظاهر شده اند پس بنا به اصل شایسته سالاری اشتغال انان در اولویت است . کما اینکه به دلیل دید مردسالار حاکم برفضای کاری جامعه ما هم اکنون نرخ بیکاری زنان در ایران با توجه به جمعیت قابل توجه شان جدا تکان دهنده است.این جا میخواهم به نکته ای اشاره کنم و ان هم اینست که اگرچه مسولیت اقتصادی در اسلام بر عهده مردان است و اشتغال زنان الزامی نیست اما این به معنای ان نیست که اگر زنی متمایل به احراز شغل باشد بنا به نداشتن مسولیت اقتصادی باید در درجه دوم اهمیت قرار بگیرد. به زبان ساده تر شما سندی ارائه کنید که در قران و دین ما مردان به دلیل داشتن مسولیت اقتصادی که قران بر دوششان نهاده از اولویت در احراز شغل بر خوردارند؟!!!
علاوه بر این نگاه صرفا اقتصادی داشتن به شغل شاید سبب ایجاد تفکراتی نادرست در ارتباط با اشتغال زنان میگردد. زنان در هر سطح اقتصادی و مالی که باشند مسولیت تامین مالیشان بر عهده همسرشان است و همچنین در هر سطحی از رفاه و درامد نیز قرار داشته باشند باز هم میتوانند حق کار داشته باشند.به عبارتی حق اشتغال زنان وابسته به شرایط اقتصادی همسر -پدر-یا قیمشان نیست.و دلیل ان هم اینست که دین نکته نگر اسلام اشتغال رافقط در مزد مالی و بعد اقتصادی ان نمینگرد. دین اسلام دینی است برای تمام اعصار و متناسب با تمام سطوح درک بشر در طول تاریخ.شاید در زمانیکه مشاغل بسیار ابتدایی بودند و و چون جهان امروز ما پیچیدگی نیافته بودند بنا به کمبود امکانات در زندگی بشر جهت اسایش افراد و بیسوادی و تعداد زیاد فرزندان مسولیت مادری و خانه داری انچنان سنگین بود که چنین ایجاب میکرد زن در خانه بماند .علاوه بر ان به دلیل عدم گسترش علم و دانش و ابتدایی بودن مشاغل چیز خاصی در بیرون از منزل نیز انتظار بانوان را نمیکشید .در این ادوار از زندگی بشر کار صرفا معنا ی اقتصادی داشت و اشتغال جز مزد با دست اورد های والاتری همراه نبود.اما در جهان امروز ما که دانش به بالاترین سطح خود رسیده و بشر برای انجام امور روزانه خود از امکانات فوق العاده ای جهت کنترل زمان و انرژی برخوردار است و همچنین به دلیل درگیر شدن علم و استعداد و دانش ونبوغ فکری در اشتغال شاید مزد و پاداش اقتصادی کمترین جنبه لحاظ شده از نظر فطرت کمال طلب بشر در ضمن یک کار باشد.زیرا حس مفید بودن -مورد تحسین قرار گرفتن -خدمت رسانی - ابتکار و ابداع و خلاقیت بسیار ارزشمندتر و دوست داشتنی تر از حقوق ماهیانه تلقی میشود .بنا براین دین اسلام حق اشتغال زن را برابر با موقعیت اقتصادی ان نمیداند و شغل را با تمام جنبه هایش برای وی حلال مطلق میشمرد.درهمین راستا ایده شما نیز منسوخ خواهد شد . زیرا موقعیت اقتصادی مطلوب برای مردان کمترین و ابتدایی ترین نیاز برای ازدواج است که بر عهده زنان نیست.اما ایا ازدواجی که دران نیازها و کمبودهای رفع نشده خصوصا در زنان چیزی فراتر از نیاز مالی است موفق خواهد بود؟من از شما میپرسم اگر همه زنان ایرانی دست از کار بکشند و مشاغلشان به مردان برسد ایا مشکلات جامعه بر طرف میشود ؟ایا اینکه میگویید باینکار نرخ ازدواج بالا میرود این به منزله انست که حقوق ماهیانه یک شوهر جایگزین تمام ان چیزهاییست که یک زن در ازای واگذاری شغلش به مردی که شاید در شرایط برابر و یا کم تر از او بدان دست یافته خواهد شد.؟!!مسلما خیر .و در اینصورت مشکلات جامعه از بعد مادی و اقتصادی تبدیل به معضلات روحی و فکری میشود .چیزی که دیگر نمیتوان با کم و زیاد کردن اسکناسها در دست مردم ان را درمان کرد.ان هم اهم این مشکلات در زنان شکل خواهد گرفت .زنانی که باید اول مادران سالمی باشند تا بتوانند فرزندان سالمی تربیت کنند و زنان شادی باشند تا خانواده ای شاد تحویل دهند . در واقع به نظر من ایده شما یکجور بازگشت به تفکران منسوخ در ادوار گذشته بشراست منتهی با دلایلی جدید و در لباسی مدرن تر .در مورد زنان مجرد هم باید بگویم نرخ این زندگی ها در مقابل مردان مجردی که امکانات ازدواج دارند و اینکاررا نمیکنند بسیار ناچیز است.و در پایان فکر میکنم شما که میخواهید در ارتباط با حل مشکل بیکاری مطلبی ثبت کنید سعی کنید راه حل های بهتری را ارائه دهید .ایا قبل از پیشنهاد خانه نشین شدن زنان نمیتوان در مورد برنامه های اقتصادی دولت-جریان یافتن سرمایه های روی هم انباشته شده بسیاری از سرمایه داران -روشهای توسعه کارافرینی-و تشویق جامعه بیکاران برای یافتن راهکارها ی جدید و ابتکارات فکری در ایجاد مشاغل نو پدید بحث کرد.در ارتباط با بعضی از مشاغل هم که گفته اید بهتراست زنان دران مشاغل فقط ایفای نقش کنند .ان هم به گونه ای محدیدیت نهادن است بر حق انتخاب زنان به عنوان یک انسان.و در واقع محدیدیت نهادن است بر استعداد انها و در نهایت محدیدیت نهادن است بر افرینش خدا و هر انچه که به عنوان استعداد در وجود مخلوقش در قالب یک زن به ودیعه نهاده است.ایا یک انسان مجاز به خط قرمز کشیدن و محدودیت نهادن بر افرینش خداوند میباشد.؟در جواب دوستی هم که جمله ای از حضرت زهرا نقل کرده اند میگویم بهتراست عادت کنیم عقاید خوب یابد خودمان را که ناشی از تفکرات شخصیمان است با جمله هایی از بزرگان دین برای تایید و تاکیید بیشتر امیخته نکنیم.خود حضرت زهرا از مادری متولد شد که در عصر جاهلیت عرب که دختررازنده به گور میکردند تجارت میکرد و مورد محبت پیغمبر اکرم بودند و ثروت ناشی از فعالیت های تجاری ایشان به دین اسلام کمک زیادی کرد .خود حضرت زهرا هم در جامعه انروز عرب به عنوان عالمترین زنان اموزه های دینی را اموزش میدادند که در زمان خود بالاترین و اساسی ترین مشاغل بود .و حتی در ان زمان جنگ های صدر اسلام مهاجرت مسلمانان و سختی های پیامبر در معرفی دین اسلام در جامعه مشرک انوقت دلیلی بر تغییر یا عقب نشینی پیامبر بر موازین دینی نبود که امروز بیکاری جامعه ما دلیل عقل پسندی برای حقیقت جویان باشد .
به امید ایرانی اباد -موفق باشید
Member
Member

پست توسط reza141414 »

سلام
روز بخیر
ببخشید دیر شد. حقیقتش زمان نداشتم.
اول یک نکته که یاد آوری اون لازمه... خیرالکلام ما قل و دل...بهترین کلام آن است که کوتاه و با برهان باشد.
خوب به نوشته ی شما نقد های فراوانی وارده که اصلا زمان لازم رو برای نقد اون ندارم....
اما چند نکته ضروری:
ما در مدینه ی فاضله زندگی نمیکنیم...کسی هم مدعی نشد که زنها اصلا کار نکنند...بحث سر این بود چه کاری و کی و در چه محیطی...
مهندسی کشتی سازی برای زنی که درمشهد است... مهندسی بیابان زدایی برای دختری که در یزد است و....
ازچند کارفرما که در حوزه ی صنعت هستند بپرسید: چرا شما کارفرمای محترم برای جذب نیرو ترجیح میدهید از زنان استفاده کنید نه مردان؟
منشی، آبدارچی ، بازاریاب... آیا برای این مشاغل واقعا زنان از مردان شایسته ترند...
پاسخ کارفرما: زنان ارزانترند...زنان زیباترند...زنان مطیعترند... زنان جذابترند برای مشتری... زنان موجب نشاط محیط کاری من میشوند....
دوباره تاکید دارم حرف من روی مشاغلی همچون پزشکی، معلمی و..... نیست...
ساعت کاری در تهران از چند شروع میشود تا چند؟ آیا زنی که از 8 صبح تا 4 بعد از شهر باید سر کار باشد میتواند به فرزند خود برسد!!!
به وظایف همسری خود چطور...
مردان نیز همینطور...با این سیستم کاری مردان نیز نمیتوانند وظایف خانوادگی خود را انجام دهند ...
متاسفم که اینگونه مینویسم... اگر استاد زن دانشگاهی هرچند محجبه میدانست که پسران پلید این روزگاه با چه چشم آلوده ای به او مینگرند و چه حرفهایی از او میگویند و چه چیزهایی در ذهن خود مجسم میکنند... نمیدانم چه میکرد...
وقتی کار کردن زن برابر باشد با ازبین رفتن دین او دیگر چه چیز میتواند او را برای کار در بیرون راضی کند...
وقتی کار کردن زن برابر باشد با ضربه خوردن روحی و تربیتی فرزندان او چه چیز میتواند او را برای کار اغنا کند...
خواهر من در دبیرستانی دخترانه تدریس میکند...لحظه ای که طفل او به شیر مادر نیاز دارد باید شیشه ی شیر به دهان گیرد.... وقتی آغوش مادر را نیاز دارد باید آغوش مادر بزرگ را درک کند ... این تازه برای معلمی است...
همین مثالها برای بحث کافی است...
دور نمایی هم که یهود برای رفتن دختران به دانشگاه سپس تحصیلات آنها سپس بالا رفتن سن ازدواج آنها سپس اشتغال آنها به دلایل ذکرشده و سپس بیکار شدن مردان و سپس آلودگی جامعه، ترسیم کرده نیز نیازی به توضیح ندارد...
چرا زنان ما تربیت فرزند را کم میشمارند... چرا... از فرزندان خود غفل میشود که جامعه را درست کنند...
طولانی شد...
چرا بحث را طولانی کنیم... نتیجه این طئوری فمینیستی در باب کار زن در جامعه دیده میشود... چرا چشم خود را میبندیم...
چه بسیار از مردان شریف که اکنون در جامعه ما وجود دارند که آرزو میکردند کاش مجبور نبودند برای کسب حلال در این محیط آلوده کار کنند...
و چه بسیار مهندسان و نخبگانی که از ترس دین خویش در این شرایط به شهر های کوچکتر و سالم تر هجرت کرده اند...
و چه بسیار مهندسانی که چون کاری سالم در زمینه ی تخصص خود نیافتند به کارهای سطح پایین رو آوردند....
فقط به یک دلیل حفظ دینشان....

شاید اختلاف ادبیات من با شما نیز آنقدر زیاد است که توانایی انتقال مطلب نباشد...
و مجددمیگویم کاش به همان حدیث حضرت زهرا سلام الله علیها عمل میکردیم...
ای کاش....
در پناه خدا
New Member
New Member

پست توسط zhina »

سلام . فقط میتونم بگم که متاسفم.باورم نمیشه تو سال 2010 میلادی هنوز شخصی زندگی بکنه که چنین افکاری داشته باشه-خواهر یا برادر گرامی شما که دم از دینداری میزنید بگید اینکه یک فرد جهت حفظ دین خود حق و حقوق الهی خود را نادیده بگیرد و دین خود را به جهت حضور عملکرد نادرست و غیر دینی عده ای به انزوا بکشاند و از زندگی یک مومن دیندار فقط برای خود چهارچوبی به نام خانه تعریف کند که مبادا چشم یک هرزه و الوده دامن نظر بدی به او بفکند تفکریست که دینداری را به عقب نشینی دربرابر فساد و الودگی دعوت میکند.یعنی یک زن نباید سر کار برود چون جامعه ناپاک است ؟؟؟؟اصلا خودت میتونی این تفکر غیرمعقول رو بپذیری .متاسفم جدا.از شما میپرسم من نمیدونم مادر بودن و همسر بودن چه تعارضی با شغل زن داره-اگه تعارض داره چرا خود دا در اسلام جایز شمرده و واسه شغل زن شرط و شروط شما رو مثل بعضی مشاغل خاص و نیاز مادی و... نشمرده .اینها زاییده فکر خودتونه نه اسلام وهیچ تقابلی بین یک زم خانه دار و شاغل و وظایفش نیست .اگر در مدینه فاضله زندگی نمیکنیم از به مدینه فاضله رسیدن که نباید غافل بشیم
New Member
New Member

پست توسط zhina »

شما میفرمایید خواهر شما در لحظه ای که طفلش نیاز به شیر داره سرکاره نه کنار بچه اش-اولا اینکه یک زن ملزم به شیردادن به بچه اش نیست و خانه داری که امروزه باکمال پررویی یک وظیفه برای زن دانسته شده وظیفه نیست و لطف زن است که میتواند در قبال ان تقاضای پول کند که این پول جدای از نفقه واجب بر مرد است-وظیفه واجب بر یک زن در قبال شوهرش فقط ارضای جنسی اوست و درقبال فرزندش هم بطور طبیعی محبت به فرزند تا جاییکه بتواند-چنانکه وقتی زنی از همسرش جدا میشه هیچ وظیفه ای چه در مقابل روح و روان و چه در قبال مسولیت اقتصادی فرزندش نداره-دوم اینکه یک مادر قبل از اینکه بتواند یک فرزند سالم و شاد تحویل دهد خود باید یک مادر سالم و شاد هم از بعد جسم و هم از بعد روح باشد .دوست عزیز و احتمالا برادر گرامی!شما شغل رو فقط در خستگی روزانه و نیاز مادی میبینید -کاملا هم روشنه چرا-چون شما یک مذکرید و مردان بنا به وظیفه شرعی باید مسول اقتصادی خانواده باشند پس شغل رو بیشتر از نظر مادی تجزیه و تحلیل میکنند-کما اینکه زنان به دلیل اسودگی خیال از بابت تامین مالی در یک شغل نیازهای بسیار متعالی تر و سطح بالاتری را میجویند-علاوه بر این من ذکر این مساله را یاداور میشوم که خداوند درمورد کار زنان هیچ پیش شرطی قرار نداده-اینکه یک زن فقط بتواند در یک سری مشاغل خاص فعالیت کند یا اینکه اگر نیاز مالی داشت یا زمانیکه سرپرست خانوار شد و..._استنباط های غلطی از حکم خداوند در سلب مسولیت اقتصادی از زنان است- وقتی خداوند میفرماید برای مرد از کارش بهره ای است و برای زن هم همینطور-زنان را در قالب یک شغل خاص و در شرایط خاص مخاطب قرار نداده-بلکه در برابر مفهوم مطلق مرد بودن مفهوم مطلق زن بودن را بیان کرده-قبول دارم که جامعه از نظر رفاه شغلی و مزایا برای خانمهای شاغل و فرهنگ درستی که بتونه زن را یک عنصر مفید اجتماعی تلقی کند قابل قبول عمل نکرده اما حضور زنان علاقه مند به اشتغال و بیان خواسته های انها هرروز بیشتر از دیروز روند فرهنگ سازی و عملکردهای سازمان های مربوطه را تسریع میبخشد-
شما در کنار دیدن نارضایتی اقایان نارضایتی زنانی را ببینید که همسرشان با هزار منت نفقه انها را تامیین میکند -درحالیکه نفقه تامین مسکن و غذا و پوشاک زن به شکل تامین حداقل های یک زندگی است نه در سطوح بالاتر-نارضایتی زنانی که بعد چندین و چند سال زندگی -همسرشان با زن دیگری ازدواج کرده و به انها خیانت کرده و فقط به دلیل نیاز مالی به همسرشان باید تن به زندگی که از ان تنفردارند بدهند-زنانی که همسرشان دیوانه ای بیش نیست اما به دلیل نیاز مادی به همسرشان مجبور به تن دادن به هر شرایط و زندگی هستند-و درصورت جدایی با هزار زحمت اگر بتوانند مهریه خود را بستانند با هزاران زخم در روح خود ناگزیر باید دست به دامن برادر و پدر و ...شوند و با جامعه ای درگیر باشند که نگاه متفاوتی به انها دارد-و اصلا گذشته از تمام این مسائل حتی اگر یک زن با ثروتمندترین و بهترین مرد کره زمین نیز زندگی کند استعدادهای علمی و تلاشهای والدین او برای تحصیل و دانشگاه رفتن و علم اموزی فقط صرف کارهای پیش پا افتاده ای شود که انسانهای اولیه بدون هیچ تحصیلاتی نیز قادر به ادای ان بوده اند؟-تربیت فرزند و همسر یک مرد بودن امری پسندیده و مهم و لازم است برای یک زن اما کافی نیست-شما خودت تصور کن اگر پدر یک دختر باشی وقتی استعداد وتوانمندی دخترت رو در امورات مختلف اجتماعی و خانوادگی میبینی دوست نداری شکوفا و توانمند بشه-؟در مورد کارفرماها هم که گفتی اینکه زنان در مشاغل سطح پایین بیشتر مشغولند ماحصل عدم اعتماد به انها جهت واگذاری سطوح بالای مشاغل به انهاست-که این عدم اعتماد هم ناشی از پیشینه بیسوادی و ظلم تاریخ به زنان به علت فقر فرهنگی و کمبود توان جسمانی زنان و فرهنگ مردسالار جامعه ماست که در برخورد با تفکر مدرن با سنت های غلط گذشته نیز دست به گریبان است-با وجود تمام این مسائل که زنان را به خاطر ظاهر و ... ترجیح میدهند بر مردان به امار تکاندهنده بیکاری زنان اگر اشاره ای شود انگاه میدانید که جامعه در اشتغال مرد پسند است یا زن پسند-موفق باشید
New Member
New Member

پست توسط zhina »

به دوست عزیزی که این سوال را مطرح کرده اند که اشتغال زن سبب بیکاری مرد شده و ایا بهتر نیست زنان خانه نشین شوند جهت رفع بیکاریمردان میگویم -دوست عزیز -شما که دغدغه بیکاری را درجامعه چون هزاران تن دیگر تجربه میکنید ایا فکر نمیکنید راه حل های ریشه ای تری را مورد بحث و تحلیل قرار دهید بهتر است؟-چند وقت پیش در یکی از سایت های معتبر مقاله ای خواندم مبتنی براینکه دولت در قبال برنامه ووظایف از پیش تعیین شده اش که با توجه به نرخ رشد جمعیت موظف به براوردن هر سال تعدادبسیارزیادی شغل بوده -به مراتب ضعیف تر از حد مورد نظر اشتغال افرینی کرده و به همین سبب نرخ بیکاری به شکل فزاینده ای بالاتر از پیش بینیها از اب درامده و همچنان رو به فزونی دارد-ایا فکرنمیکنید قبل از نتیجه گیری و تحلیل در باره خانه نشین شدن زنان -اگر در مورد علل پدیده بیکاری و راه حل های ریشه ای ان و مخاطب قرار دادن دستگا ه های مسول بحث و تبادل نظر به راه می انداختید کاری بسیار مفیدتر و علمی تر انجام داده بودید-باکمال احترام- سوال مطرح شده توسط شما دربرابر بحث هایی که جای طرح دارند بسیار غیر منطقی و ناکارامد است-بابت پر حرفی های این چند پست مرا ببخشید دوستان-انقدر از تحقیرزنان در جامعه تصاویر زشت دیده ایم که دیگر تحمل اینکه در جامعه امروز چنین مسائلی توسط یک دختر جوان طرح شود را نداشتم
Member
Member

پست توسط reza141414 »

سلام
روز بخیر و خدا قوت.

در مورد شیر دادن و کار زن در منزل حق با شماست و شکی نیست.
خدا رو شکر که موفق شدید یکی از انسانهای نادر قرن 21 رو از طریق محیط مجازی بشناسید...بهتون تبریک میگم. البته اگه میدونستید این موجود آزمایشگاهی رو حتی زندگی در خارج و تحصیل در دانشگاه در رشته ی مهندسی و شغلش نتونسته عوض کنه بیشتر و بیشتر متعجب میشدید. و شاید هم به نقد اعتقادات و بافته های ذهنی خود می پرداختید...

موج استدلالات و بالا و پایین رفتن شما برام هم   تعجب هست و هم قابل تعجب نیست ...

تعجب نمیکنم
چون خیلی ها مانند شما امروزه وجود دارند... و تفکرات اینچنینی همچون قارچ های سمی در حال رشد و نمو در سرتاسر جهان است...تفکری که فقط یک چیز میگوید.... [COLOR=#632423]من میفهمم... من عاقلم... من بزرگ شدم...من به کره ماه رفتم... من اتم را شکافتم ... من و من و من....   در پشت این من من ها این جملات نهفته است: خدا نمیفهمد... خدا مصلحت من را نمیداند... آنچه پیامبر آورده کهنه شده... جامعه تغییر کرده پس دین نیز بایستی تغییر کند... و آنچنان باید تغییر کند که با تفکرات ما جور شود...

و تعجب میکنم
که چرا ما انسانها تسلیم مولا و رب خود نیستیم.... و چرا در برابر کلام معصوم اینقدر حرف خود را علم میکنیم...
غرب و شرق همه به این مطلب رسیده اند : اینکه روزی میپنداشتند می توانند تمام نیاز های انسان را با عقل خود به تنهایی برآورده سازند، سرابی بیش نیست ولی برای من جالب است که هنوز عده ای بر حرف و عقل و استدلال خود پافشاری میکنند...

قولی و فعلی قول محمد و آل محمد...
گفته ی من و فعل من آنچیزی است که اهل بیت فرموده اند....

پيامبر اكرم (ص) همراه با مرد نابينايى به خانه فاطمه (س) آمد ، بلافاصله فاطمه (س)خود را كامل پوشاند.
رسول خدا (ص) فرمود : چرا خود را پوشاندى با اين كه او تو را نمى بيند ؟
فاطمه (س) فرمود : اى پيامبر خدا! اگر او مرا نمى بيند ، من كه او را مى بينم و او بوى مرا حس مى كند!
پيامبر اكرم فرمود : گواهى مى دهم كه تو پاره دل منى.

پیامبر اكرم (ص) از اصحابش پرسيد : زن چيست؟ گفتند: زن ناموس است.
فرمود : زن چه موقع به خدايش نزديكتر است ؟ اصحاب نتوانستند جواب گويند.
چون اين سخن به گوش فاطمه (س) رسيد ، فرمود :
نزديكترين اوقات زن به خداى خود هنگامى است كه در كُنج خانه خود باشد.
پس از اين جواب ، پيامبر اكرم (ص) فرمود : حقّا كه فاطمه پاره تن من است.

علي بن ابي طالب عليه السلام مي فرمايد روزي با گروهي ازاصحاب خدمت رسول خدا بوديم پس آن حضرت به اصحابش فرمود: صلاح و مصلحت زن د رچيست ؟
هيچكس نتوانست جواب صحيحي بدهد . وقتي اصحاب متفرق شدند من به خانه رفتم و موضوع سئوال رسول اكرم را به فاطمه عليها السلام گفتم فرمود : من جوابش را مي دانم صلاح زن در اين است كه مردان بيگانه را نبيند مردان بيگانه هم او را نبينند .
هنگامي كه خدمت رسول خدا رسيدم عرض كردم فاطمه عليها السلام در پاسخ سئوال شما چنين فرمود : پيغمبر از سخن او تعجب كرد و فرمود : فاطمه پاره تن من است .

لطفا دیگه بحث رو ادامه ندید ادبیات من با شما بسیار متفاوته و زمان برای خواندن استدلالات بافته ی ذهن شما و نقد اونها رو ندارم هر چند از دید خوانندگان محترم تضاد در نوشته های شما موج میزنه...
ما رو حلال کنید
در پناه خدا
New Member
New Member

پست توسط zhina »

جز تاسف خوردن به حال شما نمیتوانم چیز دیگری بگویم.اتفاقا منیت در زبان و کلام شما موج میزند نه من.شمایی که بنا به یک اعتقاد غیر علمی و بدون هیچ استناد قرانی وابسته به ایات به خود اجازه میدهید به هر کسی که خلاف نظر شما فکر کند تهمت نعوذ باالله نقض خداوند و روسولش و دین و.. را بزنید به حال انسانی چو ن شما که طلایه داردین وتفکر اسلامی است غیر متاسفم چه میتوان گفت

.قرآن کريم در زمينه عظمت و حقوق اجتماعي زن مي فرمايد: « يا أيها الذين آمنوا لا يحل لکم أن ترثوا النساء کرها و لا تعضلوهن لتذهبوا ببعض ما اتيتموهن إلا ان يأتين بفاحشه مبينه و عاشروهن بالمعروف فان کرهتموهن فعسي ان تکرهوا شيئا و يجعل الله فيه خيرا کثيرا »

با اندکي تأمل در اين آيه مي فهميم که قرآن مي فرمايد: « با زنها معاشرت نيک داشته باشيد و زن را چون مرد در مجامع خودتان راه دهيد و اگر خوشايندتان نيست که آنها در مجامع شما شرکت کنند، اين کار ناخوشايند را انجام دهيد چرا که ممکن است خير فراواني در اين کار باشد و شما ندانيد . »

يعني عليرغم اينکه در تعصب جاهلي زن را از فعاليتهاي اجتماعي و فرهنگي پس مي راندند، قرآن تأکيد مي دارد که اينگونه تعصبات و رسومات جاهلي را که فرهنگ باطل است بزدائيد و اگر خوشتان نمي آيد آنها مانند شما سمتي داشته باشند و در جامعه و صحنه سياست، درمان و پزشکي و فرهنگ و تدريس و ... حضور داشته باشند، اين امر را تحمل کنيد شايد، خير فراواني در اين کار باشد و شما نمي دانيد .

پس بانوان مسلمان با توجه به اين تأکيد قرآني و طلب خير فراوان و کمال مي توانند در جهت کسب اشتغالات علمي و فرهنگي و هنري قدم بردارند

در ارتباط با این روایات از شما میپرسم"حضرت خدیجه یکی از برترین زنان عالم-همسر پیامبر اسلام و مادر فاطمه الزهرایی که از ایشان روایت نقل میکنید در زمان ازدواج با پیامبر تجارت میکردند-در جامعه جاهلی انروز عرب در عین عفاف و پاکدامنی به اشتغال مشغول بوده اند و مزایای این اشتغال تا حد وافری به گسترش اسلام کمک کرد و از دید رسول خدا اشتغال ایشان به هیچ وجه نفی شده نبود-

نمیخواهی ادامه بدهی چون نمیتوانی ادامه بدهی. و کار من به مراتب اسخت تر از شماست.به قول وینسرت چرچیل سخت ترین کار دنیا محکوم کردن یک نادان است
این همان چیزی است که قران به عنوان یکی از نمودهای جاهلیت ان را بیان میکند.کسانیکه مصرانه چشم خود را بررروی حقایق بسته و فقط خواسته و عقیده خود را با عناوینی چون حمیت و غیرت و سنت درست میدانند جاهلانی هستند که قران به صراحت از انان یاد میکند._(تعصبه الجاهلیه)

شما فقط جواب بدهید"قران را قبول دارید یا نه؟اگر قبول دارید میتوانی حق زنان را در علم اموزی - اشتغال - جامعه که عینا کلام خداوند در قران است - و فلسفه مسائلی چون حجاب را که به دلیل اختلاط اجتماعی زنان و مردان است را تفسیر کنی؟؟؟
میتوانی حس استقلال طلبی فطری زنان را توجیه کنی؟میتوانی دلیل استعدادهای گوناگون علمی را در وجود یک زن تفسیر کنی؟همه اینها برای بچه داری و شوهر داریست؟مسلما خیر_خداوند میفرماید افرینش خدا بیهوده نیست و استعدادی که شما بهره بردن از ان را برای زنان ناروا میدانید یعنی بی بهره ماندن از نعمت و افرینش خداوند در حالیکه خدا میفرماید اینها هیچکدام بیهوده نیست-شما ایه ای از ایات قران که مردان را به سبب وظایف اجتماعی ارجح بر زن بداند سراغ داری؟لطفا اگر هست ارائه دهید!!!!!
حالا کی دارد کلام خدا را نقض میکند؟.نعوذ باالله کی در پی منیت طلبی و پافشاری بر عقیده خود استدلال خود را بالاتر از کلام خدا و ایات صریح قران میداند.چه کسی غیر از شما؟

به موافقان و هم عقیده های خود نه در جهان در همین ایران خودمان بیندیشید و ببینید این تفکرات تا چه حد منسوخ و از کار افتاده است؟چرا؟ چون نتوانسته به نیازهای فطری بشر پاسخی جز زور و اجبار و الزام و خرافه دهد.
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 23 بار

پست توسط Eylia313 »

zhina نوشته شده:.قرآن کريم در زمينه عظمت و حقوق اجتماعي زن مي فرمايد: « يا أيها الذين آمنوا لا يحل لکم أن ترثوا النساء کرها و لا تعضلوهن لتذهبوا ببعض ما اتيتموهن إلا ان يأتين بفاحشه مبينه و عاشروهن بالمعروف فان کرهتموهن فعسي ان تکرهوا شيئا و يجعل الله فيه خيرا کثيرا »

با اندکي تأمل در اين آيه مي فهميم که قرآن مي فرمايد: « با زنها معاشرت نيک داشته باشيد و زن را چون مرد در مجامع خودتان راه دهيد و اگر خوشايندتان نيست که آنها در مجامع شما شرکت کنند، اين کار ناخوشايند را انجام دهيد چرا که ممکن است خير فراواني در اين کار باشد و شما ندانيد . »

جناب zhina میشه محبت کنید به من بگید شما این معنی رو چطور از روی اون آیه نوشتید؟ آیه رو معنی کردید یا استنباط شخصی خودتون رو نوشتید؟
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”