مـوسيقـي
الف : اصوات و آهنگ است .
ب : صدايي كه انسان را در عالمي كه براي وي قابل توصيف نيست سير مي دهد .
ج : آهنگي كه آنچنان بر اعصاب انسان مسلط مي شود كه گاهي مي گرياندو گاهي مي خنداند .
د :اصواتي است كه گاهي اعضاء و جوارح انسان را بدون اختيار خود به حركت در مي آورد .
هـ: ابزاري است كه زمان تهييج عشق و شهوت ايجاد مي كند .
و : ابزاري است كه انسان را برده و غلام خود مي سازد .
ز : بر اعصاب ، عقل ، فكر و روان انسان حكومت مي كند .
انـواع موسيقـي
الف : موسيقي طبيعي :
(1) صداي آبشار (2) صداي روح پرور بلبل (3) صداي عندليب و قمري و كبك ، هزار دستان (4) وزش باد و صداب برگ درختان و آهنگهاي بدون صدمه
ب : موسيقي غير طبيعي (مصنوعي) :
(1) ويولن (2) تروميت و سنتور (3) گيتار و تار(4) آلورتون ، تنبور و غيره …
تأثيـرات شـوم موسيقـي در وجـود انسـان
(1) برهم زدن تعادل بين اعصاب سمپاتيك و پاراسمپاتيك از طريق :
الف : زير و بم هاي عجيب و غريب و ارتعاشات متنوع و گوناگون .
ب : برهم زدن جذب و دفع ، هضم و ترشحات و ضربان خون و فشار خون كه گاهي مختل مي گردد .
(2) مرض ماني (جنون)
آهنگهاي شور انگيز و مهيج و افراطي موجب تحريك اعصاب مي شود و از طريق خنده هاي بيجا ، پرگوئي ، اداي سخنان مسخره و هذيان آميزعصبانيت و جنون آني به همراه مي آورد
(3) مرض پارانويا (ادعاي پوچ) :
اين بيماري سبب مي شود فرد ديگران را ناچيز پندارد و بي فايده و پوچ خود را بلند مرتبه و برتر از اغيار به حساب آورد
بــــــه نــــزد مــــوسيقــــي جــــــو چون ذره گهي است و ذره اي تو
(4) مرض سيكلوتمي (تضاد و آهنگها و تضاد روح) :
آهنگهاي شاد و آهنگهاي شور انگيز و غم پرور بدون فاصله به مانند پخش آهنگي است براي خارج ساختن مادري از غم فوت فرزندش
(5) كوتاهي عمر : طبق آمار و نظر روانشناسان باليني عمر تمام نوازندگان موسيقي ا زعمر متوسط ديگران كمتر است
(6) ضعف اعصاب : بيماري ضعف اعصاب مادر تمام بيماريهاست
روزي اگــر شـــوي از درد دلـــم اي صيــاد
كـه به ملـك و طنــم دادرسـي پيدا نيست
هشتاد درصد نوازندگان دچار اين بيماري هستند و در پايان عمر طلب مرگ مي كنند
(7) اختلالات دماغي : شامل(مخ-مخچه بصل النخاع)اعضايي كه موجب سلب اراده مي شود و ادراك ضعيف شده و به مانند جسم بي تحرك در يك مكان مي ماند .
(8) تأثيرات قلبي : مركزي كه هدايت و تنظيم كار قلب را بعهده دارد توسط اعصاب نباتي سمپاتيك و پاراسمپاتيك انجام مي شود كه در آن انگيزه هاي متفاوتي نقش دارند (مكانيكي - حرارتي - الكتريكي - صوتي -نوري) كه اينها هم در سلامتي انسان نقش دارند .
(9) انتحار و خودكشي
(10) بيماري فشار خون : هيجانات مقطعي و سريع كه خيلي از نوازندگان در حين نوازش دچار آن مي شوند و ايست قلبي به همراه دارد .
(11) گسترش فحشا و ارتباطات بدون حد و مرز و آميزشهاي فردي در اثر تحريك صداهاي جنس مخالف و گسترش مرزهايي مثل نحليس - سوزاك - شانكرو و استمناء
(12) تضعيف و تضيع حس شنوايي و بينايي
(13) هيجانات سريع و مقطعي
(14) سلب اراده و شكست شخصيت
(15) سلب غيرت و در معرض قراردادن خانواده
(16) عامل جنايت :
افسوس كه اين مزرعه را آب گرفته دهقان مصيبت زده را خواب گرفته
موسیقی ! چرا نه !
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- محل اقامت: ای کاش نجف
- سپاسهای ارسالی: 190 بار
- سپاسهای دریافتی: 385 بار
- تماس:
موسیقی ! چرا نه !
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود:
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اينكه بعد از من پيامبرى نيست».
أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ
[External Link Removed for Guests]
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اينكه بعد از من پيامبرى نيست».
أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ
[External Link Removed for Guests]