لطفاً به من کمک کنید.......
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
لطفاً به من کمک کنید.......
سلام من دختری 25 ساله هستم که مدتی است نمی توانم نمازم را بخوانم خودم هم می دانم که چقدر کارم اشتباه است.اما نمی دانم چرا میلی به این کار ندارم!!!!!!! مشکلاتی دیگری هم دارم اگر می شود کمکم کنید ممکن است کار به جاهای باریک هم بکشد!!!!!!! اگر جواب گرفتم سوالات و مشکلات بعدی خود را هم با شما در میان میگذارم.......

-
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
Re: لطفاً به من کمک کنید.......
سلام خانوم
منم یه دختر هستم و میتونم بفهمم نگرانی یه دختر هیچ وقت بی دلیل نیس چون خانومها تمام احساسشون اگر از سر لجبازی و اینها نباشه پر از لطافته،همون لطافتی که خدا تو وجود آدمها.و به نظر من بیشتر خانومها گذاشته
نمیدونم از چی میتریسی
فقط میدونم استرست از فطرتت سرچشمه میگیره
شاید کسایی که میان اینجا تعجب کنن که منی که حتی مسلمان نیسم دارم واسه شما جواب میزارم و نباید حرفی بزنم
اما دلم خواست یک چیزی بگم.
اینکه وقتی کسی نگرانی داره.باید به ندای درونش گوش بده.چون بیشتر مواقع،مثه الان شما،میترسه از بد شدن..آدما چون روح خدا همراهشونه.تووجودشونه..عاشق خوب بودنن..وقتی ازش دور میشن/یا حتی حس میکنن ازش دور هستند.اذیت میشن.خوب این اذیت شدن تا وقتیه که بعضی چیزها یادمون بمونه..
من فقط فهمیدم شما کاری رو که لااقل در عمق دلتون درست میدونین رو ترکک کردین.من این نماز رو شاید نفهمم.اما میتونم پیشنهاد بدم.قبل از اینکه هر کاری کنی.بادلت رو راست باش.حرفشو بفهم.و دنبال این برو که این کار رو(نماز) رو به عقل و دلت اثبات کنی.اونوقت بی کمک بقیه.ایمان داشته باش.روحت بهت فرمان میده که انجامش بدی..اونوقت دلت و روحت آروم میگره..منو ببخشید که نمیدونم چی باید بگم.و کسایی ستن که حتما بیاینو بتونن کمکی کنن.اما خواستم بهتون بگم دلتون انقد عظیم هست که دنیال خوب موندنه..
منم یه دختر هستم و میتونم بفهمم نگرانی یه دختر هیچ وقت بی دلیل نیس چون خانومها تمام احساسشون اگر از سر لجبازی و اینها نباشه پر از لطافته،همون لطافتی که خدا تو وجود آدمها.و به نظر من بیشتر خانومها گذاشته
نمیدونم از چی میتریسی
فقط میدونم استرست از فطرتت سرچشمه میگیره
شاید کسایی که میان اینجا تعجب کنن که منی که حتی مسلمان نیسم دارم واسه شما جواب میزارم و نباید حرفی بزنم
اما دلم خواست یک چیزی بگم.
اینکه وقتی کسی نگرانی داره.باید به ندای درونش گوش بده.چون بیشتر مواقع،مثه الان شما،میترسه از بد شدن..آدما چون روح خدا همراهشونه.تووجودشونه..عاشق خوب بودنن..وقتی ازش دور میشن/یا حتی حس میکنن ازش دور هستند.اذیت میشن.خوب این اذیت شدن تا وقتیه که بعضی چیزها یادمون بمونه..
من فقط فهمیدم شما کاری رو که لااقل در عمق دلتون درست میدونین رو ترکک کردین.من این نماز رو شاید نفهمم.اما میتونم پیشنهاد بدم.قبل از اینکه هر کاری کنی.بادلت رو راست باش.حرفشو بفهم.و دنبال این برو که این کار رو(نماز) رو به عقل و دلت اثبات کنی.اونوقت بی کمک بقیه.ایمان داشته باش.روحت بهت فرمان میده که انجامش بدی..اونوقت دلت و روحت آروم میگره..منو ببخشید که نمیدونم چی باید بگم.و کسایی ستن که حتما بیاینو بتونن کمکی کنن.اما خواستم بهتون بگم دلتون انقد عظیم هست که دنیال خوب موندنه..

-
- محل اقامت: زادگاه لشکر 25 کربلا
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 44 بار
بزن تو پر خودت. این که میگید حال ندارید برای نماز یعنی به نفستون زیادی حال دادید پر رو شده نه بخاطر بی میلی نسبت به نمازا نه ، به خاطر گفتن و علنی کردن این بی حالی.
نفستون رو ضعیف کنید ببینید مناجاتاتون چه حال و هوایی می گیره.
برای ضعیف کردن نفس: هر کاری رو که با شنیدنش بی حال میشید رو با تمام وجود انجام بدید، فقط برای این که به نفس ضد حال بزنید. وقتی ضعیف شد شما مجال پیدا می کنید تا با حال و احساس مناجات کنید.
تو رو خدا اون موقع ما رو هم دعا کنید خیلی خرابم.
ببخشید که این طور با لحن طلب کارانه صحبت کردم. حلالم کنید زبونم تندِ
نفستون رو ضعیف کنید ببینید مناجاتاتون چه حال و هوایی می گیره.
برای ضعیف کردن نفس: هر کاری رو که با شنیدنش بی حال میشید رو با تمام وجود انجام بدید، فقط برای این که به نفس ضد حال بزنید. وقتی ضعیف شد شما مجال پیدا می کنید تا با حال و احساس مناجات کنید.
تو رو خدا اون موقع ما رو هم دعا کنید خیلی خرابم.
ببخشید که این طور با لحن طلب کارانه صحبت کردم. حلالم کنید زبونم تندِ
دعا کردیم با شهدا محشور شویم...
مشهور شدیم!
مشهور شدیم!

-
- محل اقامت: زیر آسمون خدا
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
- تماس:
سلام دوست عزیز
بهترین کار این هست که بشینید با خدا راز و نیاز کنید
با پدر مهربان، امام زمانمون درد و دل کنید انقدر قشنگ حرفمون رو می شنوند و کمکمون میکنند
مخصوصا که پدرمون دخترا رو خیلی دوس دارند و ازشون بخواه با تمام وجود که از غم و اندوه دورتون بکنند و اینکه اگه شروع کردی به نماز خوندن حتما بعد از نماز صبحتون دو رکعت نماز استغاثه به امام زمان بخونید با دعای بعدش که خیلی کوتاه انقدر ادم آروم میشه اصلا انگار آبی که رو آتیش می ریزن
امتحانش مجانیه
امام زمان همیشه جواب فرزندانشون رو می دن این ما هستیم که گوش شنوا نداریم تا بشنویم
خبرم کنید هر موقع تصمیمتون رو گرفتید من هر کاری از دستم بر بیاد کمکتون می کنم رو من حساب کنید
و من منتظرتون هستم
و خیلی هم التماس دعا دوست عزیز
اللهم عجل لولیک الفرج
بهترین کار این هست که بشینید با خدا راز و نیاز کنید
با پدر مهربان، امام زمانمون درد و دل کنید انقدر قشنگ حرفمون رو می شنوند و کمکمون میکنند
مخصوصا که پدرمون دخترا رو خیلی دوس دارند و ازشون بخواه با تمام وجود که از غم و اندوه دورتون بکنند و اینکه اگه شروع کردی به نماز خوندن حتما بعد از نماز صبحتون دو رکعت نماز استغاثه به امام زمان بخونید با دعای بعدش که خیلی کوتاه انقدر ادم آروم میشه اصلا انگار آبی که رو آتیش می ریزن
امتحانش مجانیه
امام زمان همیشه جواب فرزندانشون رو می دن این ما هستیم که گوش شنوا نداریم تا بشنویم
خبرم کنید هر موقع تصمیمتون رو گرفتید من هر کاری از دستم بر بیاد کمکتون می کنم رو من حساب کنید
و من منتظرتون هستم
و خیلی هم التماس دعا دوست عزیز
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج

-
- سپاسهای ارسالی: 282 بار
- سپاسهای دریافتی: 39 بار
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام
اگه آدم به کسی علاقه داشته باشه همیشه از دیدنش شاد میشه و از هم صحبتیش لذت می بره
هر وقت ما رو دعوت کنه با دل و جون دعوتش رو قبول می کنیم و هر طور شده خودمونو بهش می رسونیم
پیش همه از خوبیاش می گیم و محبتایی که به ما کرده یاد آوری می کنیم
فقط منتظریم لب تر کنه و یه چیزی ازمون بخواد
خوش به حال اونایی که محبت واقعی خدا رو دارن و به بهترین و زیباترین دستور الهی مخلصانه و با توجه
لبیک می گن و نماز اول وقت رو با تمام وجود اقامه می کنن
باور کنیم که ما هم می تونیم ...فقط باید بعد از خواستن ، تلاش واقعی داشته باشیم تا از صف نماز گزاران
جا نمونیم
اللّهمّ ارزقنا توفیق الطّاعة
سلام
اگه آدم به کسی علاقه داشته باشه همیشه از دیدنش شاد میشه و از هم صحبتیش لذت می بره
هر وقت ما رو دعوت کنه با دل و جون دعوتش رو قبول می کنیم و هر طور شده خودمونو بهش می رسونیم
پیش همه از خوبیاش می گیم و محبتایی که به ما کرده یاد آوری می کنیم
فقط منتظریم لب تر کنه و یه چیزی ازمون بخواد
خوش به حال اونایی که محبت واقعی خدا رو دارن و به بهترین و زیباترین دستور الهی مخلصانه و با توجه
لبیک می گن و نماز اول وقت رو با تمام وجود اقامه می کنن
باور کنیم که ما هم می تونیم ...فقط باید بعد از خواستن ، تلاش واقعی داشته باشیم تا از صف نماز گزاران
جا نمونیم
اللّهمّ ارزقنا توفیق الطّاعة
« ایاک نعبد » ست زمستان دعای باغ
در نوبهار گوید « ایاک نستعین »
« اللهم أصلح لنا شأننا کلّه »
در نوبهار گوید « ایاک نستعین »
« اللهم أصلح لنا شأننا کلّه »

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
ممنونم از همه شما اصلا فکر نمی کردم جواب بدید!!!!!!!!! متشکرم
دلیل این ناراحتیم اینه که اگه نمازم قضا بشه از خودم بیزار میشم!!!!!!!!!!!یه حس عجیبه گناه میکنم!!!!!ولی قول میدم آدم بشم!!!!!!!شاید باورتون نشه ولی قبل از این که این جوابه رو بخونم شروع به نماز خوندن کردم!!!!!!!!!!! خیلی ممممممممنونم

دلیل این ناراحتیم اینه که اگه نمازم قضا بشه از خودم بیزار میشم!!!!!!!!!!!یه حس عجیبه گناه میکنم!!!!!ولی قول میدم آدم بشم!!!!!!!شاید باورتون نشه ولی قبل از این که این جوابه رو بخونم شروع به نماز خوندن کردم!!!!!!!!!!! خیلی ممممممممنونم

-
- محل اقامت: ای کاش نجف
- سپاسهای ارسالی: 190 بار
- سپاسهای دریافتی: 385 بار
- تماس:
سلام
شرمنده این طور می گم
افسانه حیات دو نیمه دارد یک نیمه در انتظار نیمه ی دوم و نیمه ی دوم در حسرت از دست دادن نیمه ی اول و این چنین عمر پایان می پذیرد . فائتبرو یا اولی البصار
خدا به تو نیاز نداره تو به خدا نیاز داری بنده خدا ...
شرمنده این طور می گم
افسانه حیات دو نیمه دارد یک نیمه در انتظار نیمه ی دوم و نیمه ی دوم در حسرت از دست دادن نیمه ی اول و این چنین عمر پایان می پذیرد . فائتبرو یا اولی البصار
خدا به تو نیاز نداره تو به خدا نیاز داری بنده خدا ...
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود:
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اينكه بعد از من پيامبرى نيست».
أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ
[External Link Removed for Guests]
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اينكه بعد از من پيامبرى نيست».
أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ
[External Link Removed for Guests]