یک دنیا سوال در مورد اسلام

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

Re: یک دنیا سوال در مورد اسلام

پست توسط ensasn »

["seraj33"=QUOTE]
در این مورد هم ، حرف من این نبود که این مسئله با عقل و احساس انسان درستیش ثابت میشه و برای اون مثال بیارم ، من فقط خواستم با آوردن مثالی بگم که این چیزی که شما میگین تناقض نیست.[/quote]

باید منو ببخشید.یاد کرفتم حرفم رو با قاطعیت بزنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه.حتی هزار بار
خوب وقتی تو اون مثال نگاه کنیم.حرفتون درسته.اما م به احساس انسانها ارزشمیدم.میدونم خدا هم میده.پی این رو هم وارد بحث میکنم و میگم به نظرم تناقضه.البته بازم میزارم این رو واسه وقتی به بحث برابری رسیدم.ممنون
Junior Member
Junior Member

پست توسط ensasn »

seraj33 نوشته شده:"]
خب در این صورت پس شما در حقیقت اسلام رو پذیرفتین! ، اول از همهپیشنهاد میکنم با گفتم "اَشهَد أن لا اِله اِلّا الله و اشهد أنَّ محمداًرسول الله" اسلام آوردن خودتون و اعلام کنین.
و اما در مورد ادامه بحث :

خوب جالبه.من نمیدونستم حقیقت اسلام این هست.ممنون.این ها عربی هستند و یعنی من به صورت عربی بگم؟دوست دارم یک بار فارسی بگمش.به زبان خودم.اشکالی که نداره؟
شهادت میدهم خدا یگانه است
شهادت میدم محمد رسول خدا است

جالبه بگم موقع نوشتن اینها حس خاصی داشتم.چرا؟
seraj33 نوشته شده:3.عقل می گوید که پیامبری که خدا می فرستد باید در آوردن وحی معصوم باشد. که یعنی در صورت اثبات نبوت او عصمت او نیز اثبات می شود.

خوب دوست عزیز جوابتون رو دادم در جوابیه اولم بعد از این مدت
اما یه چیزی هست ایمکه چرا بقیه پیامبرا معصوم نبودند؟اونهار و هم خدا فرستاده.نظر من اینه هر کی خدا انتخاب کنه واس اینکار باید معصوم باشه وچرا نبودند؟
مرسی
Junior Member
Junior Member

پست توسط ensasn »

یک باز ار همتون تشکر میکنم دوستای خوبم.ممنونم واقعا..ممنون :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Junior Member
Junior Member

پست توسط ensasn »

خوب فکر کنم تاخیر خودم باعث شده دوستان فکر کنن هنوز نیستمو تشریف نیارن.شایدم سرشون شلوغه.امیدوازم هر جا هستین که سلامت و شاد باشین و واسه غیبتهای طولانیمنو ببخشید. :razz:
Member
Member
محل اقامت: تهران - تجریش
سپاس‌های ارسالی: 51 بار
سپاس‌های دریافتی: 94 بار
تماس:

پست توسط seraj33 »

ensasn نوشته شده:خوب فکر کنم تاخیر خودم باعث شده دوستان فکر کنن هنوز نیستمو تشریف نیارن.شایدم سرشون شلوغه.امیدوازم هر جا هستین که سلامت و شاد باشین و واسه غیبتهای طولانیمنو ببخشید. :razz:

سلام!!!!
اول از همه من هم خیییلی از این نیومدنم و جواب ندادنم معذرت می خوام!!
بله همونطوری که گفتین سرم حسسسسسسابی شلوغ شده ... از اون موقع شما جواب دادین تا الان هم وقت اینو که حتی چک میلی بکنم هم نداشتم!
و الان هم بر خلاف همیشه به جای خونه تو کافی نت ام.
...
...
از این به بعد سعی می کنم چند روز یه بار یه سری بزنم ، ولی اگه یه وقت نشد یا مثلا حرفام رو مثل امروز خیلی با عجله و خلاصه نوشتم ببخشید!.
...
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
Member
Member
تماس:

پست توسط seraj33 »

ensasn نوشته شده:خوب جالبه.من نمیدونستم حقیقت اسلام این هست.ممنون.این ها عربی هستند و یعنی من به صورت عربی بگم؟دوست دارم یک بار فارسی بگمش.به زبان خودم.اشکالی که نداره؟
شهادت میدهم خدا یگانه است
شهادت میدم محمد رسول خدا است
جالبه بگم موقع نوشتن اینها حس خاصی داشتم.چرا؟

راستش من اینجا شکلک ندارم! ، ولی باید بگم من که اینا رو می خونم هم حس خیییییییلی خوبی دارم!
نه عزیز ، اشکالی نداره ، ولی حتما عربیش رو هم بگین.
در مورد حستون هم!!!!! ، خداس دیگه! ، کاراش چرا نداره!!! ، الان در مورد حدیث نباید بحث کرد ، ولی یه حدیث داریم به این مضمون که قلب مومن بین 2 انگشت خداست!! ، ترجیح هم میدم که توضیحش ندم ، فقط همین که منظور از انگشت مثاله نه اینکه...
...
...
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
Member
Member
تماس:

پست توسط seraj33 »

ensasn نوشته شده:خوب دوست عزیز جوابتون رو دادم در جوابیه اولم بعد از این مدت
اما یه چیزی هست ایمکه چرا بقیه پیامبرا معصوم نبودند؟اونهار و هم خدا فرستاده.نظر من اینه هر کی خدا انتخاب کنه واس اینکار باید معصوم باشه وچرا نبودند؟
مرسی

از نظر ما پیامبران پیشین معصوم بودند و از گناه و خطا پاک ، معنای ترک اولا هم که ما می گوییم بعضی از پیامبران انجام داده اند ، این است که به جای کار بهتر کار خوب رو انجام دادند!
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
Member
Member
تماس:

پست توسط seraj33 »

خب ، الان باید با تمام خوشحالی اعلام کنم که شما تا کنون 3 الی 4 اصل اعتقادی ما رو پزیرفتید ، توحید ، نبوت ، معاد ، و(عدل) ، و اما امامت...
!
اگر نظر من و یخواین این قسمت واضح ترین و برای من شیرین ترین قسمته اعتقادیه!
ولی از اونجایی که من خیلی وقت ندارم!:
این در مورد غدیر:
[External Link Removed for Guests]
و اینو هم...:
[External Link Removed for Guests]
راستش یه کم طولانیه اما تغریبا حقانیت شیعه رو تو تمتم تفاوت های بین شیغه و سنی اثبات میکنه!!!
من خیلی وقت پیش گوشش دادم ، فوق العاده اس! ، در ضمن شاید تو گوش دادنش لازمتون بشه:
تواتر - متواتر و... = [External Link Removed for Guests]
فکر میکنم برای اثبات امامت مولا علی و ائمه شیعه کافی و عالی باشه ، ولی اگه سوالی بود بازم در خدمتم.
در ضمن اینم بگم ، من خودم یادم وقتی اینو گوش می کردم حتی اعتقادم به نیوت و ... هم بیشتر و محکم تر میشد!...
...
در ضمن با این مدلی که تا حالا مسائل پیشرفته خیلی می خوام که بیشتر باهاتون آشنا بشم!! ، اگه اطلاعات بیشتری در مورد خودتون بهم بدین خیلی ممنون میشم!.
یا علی...
...
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
Junior Member
Junior Member

پست توسط ensasn »

خوب دوست خوبم سلام
شما باید من رو ببخشید.نیاز بهعذر خواهی نبود :razz:
مطالبو فایلارو بر میدارمو طی این هفته سعی میکنم گوش کنمو بخونم.و سوالی داشتم میام و میگم.راستش منم حسابی گرفتارم و اگه دیر جواب دادم منو ببخشید
جالبه که شما هم خوشحالید..ممنون
من از داشتن دوستانی که تواین انجمن پیدا کردم خیلی خوشحالم.چون مهربونید و به فکر بقیه هم هستید.از همه تشکر میکنم.فکر کنم اصول تفکراتم رو گفتم .چه اطلاعاتی دوست عزیز؟
Member
Member
تماس:

پست توسط seraj33 »

من هنوز منتظرم!...
از وقتی از اون موقع یه هفته گذشته هی دارم با کلی شور و شوق میام تا نظرتون و درباره اون فایلا ببینم...!
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”