Seyyed Ali نوشته شده:باسمه تعالی
درود بر دوستان عزیز
معصومین اجازه ندادند مفهوم خداشناسی خارج از مبادی و اصولی که آنها تعیین کردند باشد لفظ مهم نیست مفهوم و معنی اهمیت دارد آیا معصومین مخالف تحقیق عقلی در عقاید و خداشناسی با انطباق تفکرات عقلی بر شریعت بودند؟ یا موافق و مؤید؟
اتفاقا برعکس لفظ خیلی مهم است... بکار بردن لفظی برای خداوند به این معنی است که برای او اسمی یا صفتی قرار دادیم. . قرار دادن اسم و صفت برای خداوند غیر از اسامی و صفاتی که در کتاب و عترت آمده به شدت نهی و مذمت شده... اگر امر بفرمایید حدیثش رو هم خدممتون خواهم آورد...بحار ج 4 رجوع شود...باب جوامع توحید
Seyyed Ali نوشته شده:کلام معصوم نور است شکی نیست اما آیا خشکه مقدس های منافق گذاشتند معصوم تمام مفاهیم ناب توحیدی را برای بشریت و شیعه بازگو کند؟ وقتی حضرت امیر فرمود بپرسید از من قبل از آنکه از میان شما بروم من راه های آسمان را بهتر از راه های زمین می دانم آن خر انسان نما گفت علی اگر راست می گویی بگو بدن من چند تار مو دارد؟
آنچنان که در احادیث کافی شریف آمده اهل بیت علیهم السلام آنچه نیاز بشر بوده آورده اند."آیا معصومین تمامی مفاهیم ناب را بیان کرده اند...." آری آورده اند...همان توحید نهج البلاغه کافیست که عقول در درک و مفاهیم آن بماند... اگر هم بگوییم آن مفاهیم ناب را بیان نکرده اند، خوب تکلیف مشخص است... چرا در آن چیزی که بیان نشده ما بایستی وارد شویم... آنهم در توحید که برعکس به شدت نهی شده... مگر امر نشده که در آخر الزمان سوره توحید و آیات آخر سوره حدید خوانده شود...(مجدد تاکید میکنم که به اندازه نیاز اهل بیت علیهم اسلام مطالب را به ما انتقال داده اند که اگر اینگونه نباشد آنها مردان و زنانی را که در اصلاب الرجال بوده و آنها را ندیده اند از نعمت هدایت بی بهره کرده اند.)
Seyyed Ali نوشته شده:در مورد کنه و ذات خدا فهم عقلی و شهود قلبی حتی برای معصومین هم مقدور نیست اصلا مقدور نیست نه اینکه فقط مجاز نیستند انسانها ولی خداشناسی غیر از کنه و ذات خدا عامل تکامل و هدف خلقت انسان است.
جواب این قسمت هم داده شد... تازه اگر شما با این کلام برای خدا جزئ و یا بعض قائل شوید که واویلا....
Seyyed Ali نوشته شده:پذیرش سخن اهل فن باید با تفکر و دلیل باشد ولی نباید خودمان هم فریب بدهیم و فکر کنیم ما هم سطح عالمی که سالها دود چراغ خورده و زحمت کشیده و از نوابغ است هستیم و به اشتباه اظهار نظر کنیم. واجب در فلسفه جزء الله نیست مطمئن باشید اگر بتی مد نظر شماست بفرمایید.
هیچ کس ادعای عالمی نکرد سید عزیز... مهم ایمه که کلام بزرگان در بوته ی نقد کتاب و عترت قرار بگیره و نه چیز دیگری...
و جدا یاز این یه موضوع دیگه... واقعا چرا ما باید کلام بزرگان را مطالعه کنیم... وقتی متن کلام معصوم را داریم و خود معصوم را هم داریم(امام زمان عج که زنده هستند) پس چه لزومی به بررسی کلام دیگران است...
از استاد نهی نمیکنم... ولی میگویم ابتدا کلام خود معصوم را یک دور بخانیم... هر جا متوجه نشدیم به خود اهل بیت برگردانیم... و صبر کنیم تا احادیث دیگر آنها را برایمان قابل فهم کند(واگر در این مسیر عالمی هم ما را به فهم حدیثی کمک کرد از او استلال حدیث بخاهیم تا خدایی نکرده در باب ضلال او نیفتیم)
این قسمت آخر رو نقد نکن عزیز دل که از بحث توحید دور میشیم...
به همون موضوع اصلی بگردیم... تعاریف اصالت و ماهیه و واجب الوجود رو در کتاب و عترت بیان کنید...