سلام عليکم
موضوع جالبي را عنوان فرموديد اما جاي بحث هاي بيشتري را مي طلبد. به نظر حقير، وهابيت با نظر و حمايت نه امريکا و روس و... ساخته شد که با تاييدو سعي فراوان دشمنان اسلام (در کل)!! آن هم نه آن اسلام اصيل که اسلام ساخت اباء و اجدادشان از عمر گرفته تا ....!! و قبل ترها يشان نيز.
اگه قرار باشد در مورد وهابيت و خصوصيات اعتقاديشان صحبت کرد بايد از نقطه اصلي و مرکز پرگارشان بحث را آغاز کرد.
به نظر من حالا وهابيت همان آراء و نظرات فرماسونر ها و صهيونيست ها را ادامه ميدهند. شايد بهتر باشد که بگويم که وهايبت مانند نومحافظه کاران مسيحيت در اسلام هستند. از دين ديگري غير از اسلام سچشمه گرفته اند. ديني غير الهي اما با نام اتصال نمودن خود به خداي واحد قهار
هر چند بنده تازه به عضویت این سایت در امده ام و هنوز نمی دانم چقدر به این موضوع پرداخته شده است. اما با توجه به اوضاع دینی و اعتقادی مردم مان فکر یم کنم بهتر است خیلی جدی به این موضوع پرداخته شود. تا قبل از این فکر میکردیم چون هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان مشرف می شوند به حرمین شریفین باید آنها را با اعتقادات و هجمه سنگین تبلیغات دینی و اعتقادی وهابیت آشنا و مصون ساخت. اما حالا باید عرض کنم که نه برای زائران که برای تمام مردم باید این فرقه ساختگی را ملموس تر و دقیق تر آشنا کرد و ...
یا علی