خدا شناسی

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
پست: 14
تاریخ عضویت: جمعه ۲۵ تیر ۱۳۸۹, ۶:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

خدا شناسی

پست توسط وحید ثابتی »

با سلام


میخواستم بگم که من بعضی از مطالب خدا شناسی رو خوندم اما هی وسوسه و شک در خودم ایجاد میشود

چه کار کنم که این وسوسه و شک از وجودم بیرون برود و من به یقین برسم .با تشکر .
Commander
Commander
پست: 2503
تاریخ عضویت: جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶, ۳:۰۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

Re: خدا شناسی

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

در هر کدوم از تاپیکها که سوال دارید میتونید همونجا در یک پست جدید سوال خودتون رو مطرح کنید و ان شالله پاسخگو خواهیم بود تصویر


در راه رسیدن به حقایق شیعی موفق و پایدار باشید تصویرتصویر
تصویر
Junior Member
Junior Member
پست: 29
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۵:۴۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

Re: خدا شناسی

پست توسط BIST »

وحید ثابتی نوشته شده:با سلام


میخواستم بگم که من بعضی از مطالب خدا شناسی رو خوندم اما هی وسوسه و شک در خودم ایجاد میشود

چه کار کنم که این وسوسه و شک از وجودم بیرون برود و من به یقین برسم .با تشکر .


سلام
من پیشنهاد میکنم نظرات و مطالب مربوط به اثبات وجود خدا و همچنین مباحث بیان شده مبنی بر رد وجود خدا را مطالعه کنید و با عقل خودتون بدون هیچ پیشفرض و هراسی اونها را سبک سنگین کنید.بعد به هر نتیجه ای رسیدید به اون اعتماد کنید چون با فکر و تحقیق و تفکر به اون رسیدید.البته این به اون معنا نیست که اگه ادم در زمانی به فلان نتیجه رسید تا پایان عمر اصرار به اون داشته باشه بلکه هر وقت مطلب جدیدی در اون رابطه گرفتید میتونید دوباره فکر کنید و در نتیجه تجدید نظر کنید.
موفق باشید
Senior Member
Senior Member
پست: 100
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۴۲ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار
تماس:

Re: خدا شناسی

پست توسط Seyyed Ali »

وحید ثابتی نوشته شده:با سلام


میخواستم بگم که من بعضی از مطالب خدا شناسی رو خوندم اما هی وسوسه و شک در خودم ایجاد میشود

چه کار کنم که این وسوسه و شک از وجودم بیرون برود و من به یقین برسم .با تشکر .


باسمه تعالی

عقاید امام اعمال هستند عقیده در جلو حرکت می‌کند و عمل او را از پشت سر کمک می‌کند لذا شما باید خداشناسی بر مبنای براهین صحیح قرآنی و روایی و عقلی شیعی داشته باشید بعد با تقوا آن اعتقاد برهانی را به قلب برسانید تا قلب زیر بار برود و ایمان بیاورد اینگونه شک شما تبدیل به یقین می‌شود لازم به ذکر است ما دو نوع شک داریم شک قبل از تحقیق که ممدوح است و موجب تحقیق می‌شود و دوم شک بعد از قبول مطلبی از راه برهان که این شک به ضعف باور و ایمان برمی‌گردد و منشاء آن شیاطین هستند البته سکرات موت و سختی عالم بعد از مرگ اگر اعتقاد انسان قلبی نباشد موجب زوال و نسیان آن اعتقاد می‌شود. اما مشرکین و مادیون تا به حال نتوانستند خدشه‌ای به براهین عقلی در خداشناسی وارد کنند چون اگر مغالطه و اشکال یا شبهه‌ای وارد کردند همیشه با پاسخی دندان شکن از جانب حکما شیعی تربیت شده در مکتب اهل بیت مواجه شدند و پاسخی نتوانستند بدهند بد نیست به مناظرات علمی معصومین مثل امام هشتم با ملحدین مراجعه کنید تا این مطلب برایتان به وضوح روشن شود.
قسم به جان خودم آن کس که فهم مطالب تمهید القواعد و شرح قیصری بر فصوص الحکم و فتوحات مکیه (اثر محی الدین ابن عربی) و مصباح الانس و اشارات و تنبیهات و شفاء (اثر ابن سینا) و اسفار (اثر ملاصدرا) روزی​اش نشده فهم تفسیر انفسی آیات قرانی و جوامع روایی روزی​اش نشده است.


فرازی از فرمایشات استاد علامه حسن زادهٔ آملی
ارسال پست

بازگشت به “خدا شناسی”