مکاشفه های علمی!!!!

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 483 بار
سپاس‌های دریافتی: 344 بار

مکاشفه های علمی!!!!

پست توسط mahe.derakhshan »

l تصویر

سلام دوستان عزیزم.تصویر

من mahe derakhshan هستم و این تاپیک رو به این دلیل اینجا ایجاد کردم که دوستان خوب اعتقادی

همونطور که مستحضر هستن در اینجا از کشفیات شخصی خودشون و مطالب جالبی که در راه پیشرفت در

دین براشون آشکار شده برای ما بنویسن.

مثلا برای ما بگن که هنگام تحقیق در مورد یه مطلب دینی چه موضوع جالبی براشون باز شده و این مطالب

فقط هم منحصر به اخلاق واعتقادات باشه.

دو تذکری که باید بدم اینه که دوستان مطلب رو بر اساس مستندات روایی بنویسن و این مطلبی که مینویسن از

زوایای مختلف روایی بهش نگاه شده باشه.

منتظر مطالب جالب شما هستیم . تصویر
[HIGHLIGHT=#00b050]اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن  
Iron
Iron
محل اقامت: ای کاش نجف
سپاس‌های ارسالی: 190 بار
سپاس‌های دریافتی: 385 بار
تماس:

Re: مکاشفه های علمی!!!!

پست توسط mamashli110 »

بسم الله

سلام

من در تعجب هستم از آن دسته از سالکینی که به دنبال کشف هستند ، چشم باز کنند این عالم تمام کشف است . (( سید هاشم حداد رحمة الله))
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود:
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اين‌كه بعد از من پيامبرى نيست».

أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ

تصویر

[External Link Removed for Guests]
Member
Member
محل اقامت: كره زمين
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 75 بار
تماس:

Re: مکاشفه های علمی!!!!

پست توسط hrsn1063 »

شوق مناجات كجا ذوق كرامات كجا !!!! دوستان شما خود را براي خدا خالص كنيد (انجام واجبات ترك محرمات) البته سختي ولي با تلاش ممكنه !- به درجه اي خواهيد رسيد كه كرا مات و مكاشفات براي شما ارزشي نخواهد داشت

براي مثال : در گذشته عالمي براي نماز شب بيدار مي شود و مي آيد كه از چاه آب بگيرد زماني كه سطل را مي اندازد و بالا مي كشد مي بيند كه سطل به جاي آب پر از سكه طلا مي باشد دوباره سطل را پايين مي اندازد و بالا مي كشد باز همان اتفاق دوبار ه تكرار مي شود آن عالم به خدا مي گويد كه خدايا من آب مي خواهم كه نماز شب بخوانم نه طلا و سكه
حضرت شيخ جعفر مجتهدي درپاسخ سوالي در باب فلسفه نوروز مي فرمايند : [HIGHLIGHT=#ffc000]روز عید غدیر كه نبی اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) حضرت مولا علی (علیه‌السلام) را به جانشینی خود معرفی كردند، مصادف بوده است با روز جمعه‌ای كه اول فروردین بوده است.  بحار: ج 56 ص 91. المهذب البارع: ج 1 ص 194 ص 195. طهارة شيخ انصارى: ص 328

كشكول شيعه : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”