سلام من دیشب قبل اذان دوتا خواب دیدم که اشفتم کرد اولیش این بود دیدم تو یه تاکسی نشستم یه مار دستمه نمی دونم چه توری گرفتمش اول اروم بود ولی مخواست در بره اما محکم گرفته بودمش سرش تو دسته چپم بود بدنش تو دسته راستم به دسته راستم فشار میاورد ولی درد نداشت یهو از دست چپم لیز خورد نیشم زد دو قطره خون اومد سری رفتیم درمانگاه نزدیک بعد بیدار شدم راستی همه اتفاقا دم در خونه ای قدیمی که قبلا ساکنش بودیم اتفاق افتاد بعد دوباره خوابم برد
ولی دومی که خیلی ترسیدم این بود که مار ها حمله کرده بودن به شهر قیافشون یه کم غیر عادی بود انگار نوک یکم تیزی دیشتن ولی بزرگ بودن رنگشونم نسبتا نارنجی مایل به قرمز بود قرمز نبود من و یه بچه که نمیشناختمش با چند نفر دیگه داشتیم فرار میکردیم تو یه محیطه باز بودیم یه دفه خودمونو تو خونه دیدم شبیه خونمون بود تو شهرستان درهارو قفل کاردیم پنجره هارو بستیم ولی یه پنجره خراب بود یه لحظه بیرون و نگاه کردم مار ها از اپارتمان بالا میرفتن از تو خونه طبقه پایینی بیرون میومدن به بابام گوفتم یه لحظه یه مار سیاه براق دیدم با یه نارنجی مثل بقیه مخواستن بیان نو اخه اصلا مار سیاه نبود همن یه دونه بود بعد ما فرار کردیم تو اتاق تا بیام درو ببندم مار سیاهه به صورت ایستاده درو از اون ور هول میداد درو باز کرد بابام گوشه اتاق بود بقیه رو یادم نمیاد من پشت در مار سیاه خزید تو، پامو گذاشتم رو سرش نگهش داشتم همون لحضه مار نارنجیه می خواست منو نیش بزنه پامو کشیدم نیشش رفت تو سر سیاهه مار سیاهه مرد پامو سریع گزاشتم رو نارنجییه بعد از خواب پریدم اونقد ترسیده بودم تو بیداری فکر میکردم الان زیر تختم مار هست می خواد نیشم بزنه جرات حرکت نداشتم که صدای اذان صبح امد یکم قوت گرفتم رفتم نمازمو خوندم نشستم پا اینترنت باسه تابیر که الان اینجام همه مگن مار یعنی دشمن خونگی امام صادق 10 تا تابیر کرده 2 تاش غمناک بقیه خوبن نمیدونم کدومش درست از شما کمک می خوام لطفا زود کمکم کنین ضمنا تابیرای دیگرو هم خوندم میخوام بدونم که چه طوری تابیر میکنین
تعبیر خواب
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 227 بار
- سپاسهای دریافتی: 79 بار
Re: تعبیر خواب
السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)
دوست گرامی سلام
انشاء ا... که خوابتان به خیر ونیکی تعبیر شود.
اما در تعبیر خواب ابن سیرین مار در خواب به دشمن پنهان تعبیر شده است.
اگر نیشتان بزند گزندی از آنها به شما میرسد(انشاءا... که چنین نخواهد شد)و در غیر این صورت در امان خواهید بود .
اشاره کردید مار نانجی مارسیاه را کشت خدا را شکر یکی از دشمنانتان کم شده است .
و اما یک توصیه دوستانه : همیشه صدقه دفع کننده بلاست
تجربه برای من ثابت کرده با صدقه بدترین و بزرگترین بلا ها دفع می شونداگر خواستید تعبیر کاملش را از کتاب تعبیر خواب برایتان می نویسم.
العجل یا مولای یا صاحب الزمان
دوست گرامی سلام
انشاء ا... که خوابتان به خیر ونیکی تعبیر شود.
اما در تعبیر خواب ابن سیرین مار در خواب به دشمن پنهان تعبیر شده است.
اگر نیشتان بزند گزندی از آنها به شما میرسد(انشاءا... که چنین نخواهد شد)و در غیر این صورت در امان خواهید بود .
اشاره کردید مار نانجی مارسیاه را کشت خدا را شکر یکی از دشمنانتان کم شده است .
و اما یک توصیه دوستانه : همیشه صدقه دفع کننده بلاست
تجربه برای من ثابت کرده با صدقه بدترین و بزرگترین بلا ها دفع می شونداگر خواستید تعبیر کاملش را از کتاب تعبیر خواب برایتان می نویسم.

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام مرسی از جوابت وتشکر از دعایی که در موردم کردی من کتاب تعبیر خواب هم خوندم اونی که شما گفتینم خوندم اما تعبیر امام صادق (ع) 10 وجه داره که 8 تاش امید وار کنندست می خواستم بدونم که اون 8 مورد که همه میدونن بر جه اساسی تابیر مشه تشکر از شما به خاطر پاسخ سریعت
بگو یا علی

-
السلام علیک یا مولای یا صاحب الزمان (عج) 
کاش اشاره ای به آن هشت مورد می کردید. تا اگر می تونستم کمکتان می کردم
درضمن کتاب تعبیر همراهم نبود تعبیر را خلاصه نوشتم
در صورت لزوم کاملش را عینا برایتان می نویسم

کاش اشاره ای به آن هشت مورد می کردید. تا اگر می تونستم کمکتان می کردم
درضمن کتاب تعبیر همراهم نبود تعبیر را خلاصه نوشتم
در صورت لزوم کاملش را عینا برایتان می نویسم

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام تا اون جایی که یادمه
امام صادق(ع):مار در خواب ده وجه است.
اول:دشمن پنهان
دوم : زندگانی
سوم: سلامتی
چهارم :پادشاهی
پنجم سپه سالاری
ششم :دولت
هفتم: زن
هشتم:مراد
نهم :پسر
دهم: سیلاب
امام صادق(ع):مار در خواب ده وجه است.
اول:دشمن پنهان
دوم : زندگانی
سوم: سلامتی
چهارم :پادشاهی
پنجم سپه سالاری
ششم :دولت
هفتم: زن
هشتم:مراد
نهم :پسر
دهم: سیلاب
بگو یا علی

-
[HIGHLIGHT=#dbeef3]سلام.
[HIGHLIGHT=#dbeef3]یکی برای من این خواب را دیده:
[HIGHLIGHT=#dbeef3]نزدیک مکانی 3تا انگشتر نگین دار برایم جدا کرده و بعد یک نگین خالی. زمان خواب دیدنش هم قبل از اذان صبح بوده.
[HIGHLIGHT=#dbeef3]اگر تعبیر بدی دارد لطفا جوابی ندهید...
[HIGHLIGHT=#dbeef3]یکی برای من این خواب را دیده:
[HIGHLIGHT=#dbeef3]نزدیک مکانی 3تا انگشتر نگین دار برایم جدا کرده و بعد یک نگین خالی. زمان خواب دیدنش هم قبل از اذان صبح بوده.
[HIGHLIGHT=#dbeef3]اگر تعبیر بدی دارد لطفا جوابی ندهید...

-
السلام علیک یا مولای یا صاحب الزمان(عج) 
دوست گرام encilo سلام قبل از هرچیزی یک عذر خواهی به شما بدهکارم
بدلیل مشکل پیش آمد در رمز عبورم چند روزی
نمی توانستم باسایت ارتباط بر قرار کنم.امیدوارم بنده را به بزرگواری خودتان ببخشید
و اما چند موردی را که اشاره کرده اید در کتاب تعبیر خوابی که بنده نیز دارم اشاره شده متاسفانه توضیح مفصلی ندارند. در ضمن
بهتر است تعبیر خوابتان را به خدا واگذار کنید تا به بهترین نحو ممکن تعبیر شود. معمولا خوابهای صادقه همان روز یا چند روز بعد تعبیر
می شوند .
و دوباره یک توصیه دوستانه: برای اینکه از شر خوابهای شیطانی و وحشتناک در اما بمانید قبل از خواب به چهار جهتتان آیه شریفه آیه
الکرسی را بخوانید و به خدا پناه ببریدکه دیگر خاطرتان آشفته نگردد.
التماس دعا
العجل یا مولا یا حضرت مهدی(عج)

دوست گرام encilo سلام قبل از هرچیزی یک عذر خواهی به شما بدهکارم
بدلیل مشکل پیش آمد در رمز عبورم چند روزی نمی توانستم باسایت ارتباط بر قرار کنم.امیدوارم بنده را به بزرگواری خودتان ببخشید

و اما چند موردی را که اشاره کرده اید در کتاب تعبیر خوابی که بنده نیز دارم اشاره شده متاسفانه توضیح مفصلی ندارند. در ضمن
بهتر است تعبیر خوابتان را به خدا واگذار کنید تا به بهترین نحو ممکن تعبیر شود. معمولا خوابهای صادقه همان روز یا چند روز بعد تعبیر
می شوند .
و دوباره یک توصیه دوستانه: برای اینکه از شر خوابهای شیطانی و وحشتناک در اما بمانید قبل از خواب به چهار جهتتان آیه شریفه آیه
الکرسی را بخوانید و به خدا پناه ببریدکه دیگر خاطرتان آشفته نگردد.
التماس دعا
العجل یا مولا یا حضرت مهدی(عج)