؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا خدا انسان را آفرید؟؟؟؟؟؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 78 بار
سپاس‌های دریافتی: 166 بار

؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا خدا انسان را آفرید؟؟؟؟؟؟

پست توسط paria »

چرا خدا انسان را آفرید؟؟ واقعا چرا؟؟ وقتی که هیچ انسانی از یک لحظه بعدش خبر نداره و حتی نمی دونه چیزی که از خدا می خواهد به صلاحش هست یا نه ؟

ما چرا باید دعا کنیم وقتی که خبر نداریم چیزی که میخوایم خوبه یا بد و با اصرار و التماس باعث آزار خدا بشیم؟؟؟ وقتی که خدا می دونست روزی آدما اینجوری میشن و بیشترشون فراموشش میکنن؟؟

وقتی که همه ناسپاسن؟ و .... تصویر
Iron
Iron
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 456 بار
سپاس‌های دریافتی: 371 بار

Re: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا خدا انسان را آفرید؟؟؟؟؟؟

پست توسط divoone110 »

چشم ها را بايد شست
جور ديگر بايد ديد
  چرا آفريد، من نميدونم و ديگران هم .... چشمم آب نميخوره كه كسي جوابي داشته باشه.

اينكه نميدونيم چيزي كه ميخوايم به صلاحمون هست يا نه اشكالي نداره، اتفاقا خيلي هم خوبه. مهم اينه : خدائي كه مستجاب ميكنه صلاح ما رو ميدونه و صلاح ما رو هم ميخواد.كافيه يك كم به اون ايمان داشته باشيم و ازش بخواهيم كه صلاح ما رو بر ما مشيت ، اراده، قدر و قضا كنه.

اين بده كه خدا ميخواد ثواب مفتي بهمون بده؟شما دعا كن.اگر صلاح بود خدا بهتون ميده.اگر صلاح نبو هر انچه مصلحت هست رو بهتون ميده و اگر اينجا چيزي نداد جاي ديگه بسيار بهتر از خواستتون رو ميده.اگر اشتباه نكنم در روايتي خوندم كه : اگر انسان ميدونست در عوض دعاهائي كه ميكنه و مستجاب نميشه ، فرداي قيامت چه عوضي بهش ميدند ديگه نميخواست كه هيچ دعائيش به اجابت برسه.

اما خدا كه اذيت نميشه، اصلا همه بشن ابو جهل و ابو لهب، ذره اي در خداوني خدا خلل وارد نمياد.خدا ميدونست بشر چيه و ميدونه. اما خدا بنده هاشو دوست داره. خدا خيلي مهربونتر از اونيه كه فكر ميكنيم.

ان شاءالله قسمت بشه در يك تاپيك مفصل ميگم كه خدا چقدر مفت ثواب ميده و چقدر بهشتي شدن رو آسون كرده.ميگم چقدر مهربونه و ميگم ما چقدر غافليم.
براي آفرينش هم من دليلي ندارم و دليل هم نميخوام چون معتقدم جاي سوال نيست.

يا حق

در کوچه های شهر و در انظار مردمان

دیوانه وار نعــــره زنــــم رو به آسمـــان

آن دم که خواست حب علی از دلم رود

ای خالق جهان به دمی جان من ستان

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”