وسواس در غسل
مدیر انجمن: شورای نظارت
وسواس در غسل
من مشکلم این است که در غسل کردن خیلی حساسیت به خرج می دهم حدود 45دقیقه طول می کشد خواستار این هستم که روش درست غسل کردن را بیاموزم واینکه چه مقدار زمان خرج این کار کنم و چه مقدار حساسیت داشته باشم باتشکر

-
- سپاسهای ارسالی: 973 بار
- سپاسهای دریافتی: 1783 بار
- تماس:
Re: غسل
45 دقیقه؟!!!!؟؟!
والا یكی از آشنایان ما همچین مشكلی داشت (البته نه به این شدت) ٬ دچار وسواس شده بود ٬ به مشاور روانشناس مراجعه كرد وضعیتش خیلی بهتر شد.
من هم پیشنهاد میكنم شما با یه مشاور مشـــورت كنید ٬
والا یكی از آشنایان ما همچین مشكلی داشت (البته نه به این شدت) ٬ دچار وسواس شده بود ٬ به مشاور روانشناس مراجعه كرد وضعیتش خیلی بهتر شد.
من هم پیشنهاد میكنم شما با یه مشاور مشـــورت كنید ٬
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 7581 بار
- سپاسهای دریافتی: 6236 بار
- تماس:
به نام خدا
سلام علیکم
لازم نیست که حتما بگیم زمان خاصی مدنظر هست که شما وقت بزارید برای غسل کردن
اگه شما نکات زیر را رعایت کنید مطمئنا غسل شما صحیح هست .
اول اینکه بدن شما از هر گونه آلودگی و نجاست و جرم پاک باشد . یعنی جرمی روی بدن شما نباشه و نجاستی هم نباشه .
دوم اینکه برای غسل کردن در غسل ترتیبی که معمولا همه ما غسل ترتیبی داریم ابتدا نیت میکنید سپس سر و گردن خود را میشویید .
شستن به این معنا نیست که حتما باید شستشوی خاصی دهید همین که آب از سر و گردن شما جاری باشد و به تمام قسمتها برسد
کفایت میکند .
سپس سمت راست بدنتان را میشویید . مانند سرو گردن یعنی فقط آب جاری باشد و همه قسمتهای بدن شما بدون جرم و نجاست باشد .
سمت چپ را نیز مانند سمت راست میشویید .
همین که آب پاک جاری باشید روی بدن شما کفایت میکند .
اگه سوالی بود در خدمتیم
در راه کسب معارف و حقایق شیعی موفق و موید باشید

سلام علیکم
لازم نیست که حتما بگیم زمان خاصی مدنظر هست که شما وقت بزارید برای غسل کردن
اگه شما نکات زیر را رعایت کنید مطمئنا غسل شما صحیح هست .
اول اینکه بدن شما از هر گونه آلودگی و نجاست و جرم پاک باشد . یعنی جرمی روی بدن شما نباشه و نجاستی هم نباشه .
دوم اینکه برای غسل کردن در غسل ترتیبی که معمولا همه ما غسل ترتیبی داریم ابتدا نیت میکنید سپس سر و گردن خود را میشویید .
شستن به این معنا نیست که حتما باید شستشوی خاصی دهید همین که آب از سر و گردن شما جاری باشد و به تمام قسمتها برسد
کفایت میکند .
سپس سمت راست بدنتان را میشویید . مانند سرو گردن یعنی فقط آب جاری باشد و همه قسمتهای بدن شما بدون جرم و نجاست باشد .
سمت چپ را نیز مانند سمت راست میشویید .
همین که آب پاک جاری باشید روی بدن شما کفایت میکند .
اگه سوالی بود در خدمتیم

در راه کسب معارف و حقایق شیعی موفق و موید باشید

-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
با سلام به دوست عزيز
به نظر من شما اول بايد به يك شخص روحاني يا به فيلم هاي درمورد آموزش غسل رو بيارين كه اين لينك را براي شما ميگذارم
حتما به درد شما ميخوره
[External Link Removed for Guests]
به نظر من شما اول بايد به يك شخص روحاني يا به فيلم هاي درمورد آموزش غسل رو بيارين كه اين لينك را براي شما ميگذارم
حتما به درد شما ميخوره
[External Link Removed for Guests]