باسمه تعالی
سلام و درود بر دوستان عزیز و تبریک به مناسبت ولادت حضرت امیر علیه السلام
ضمن تشکر از دوست عزیز amoonaser و لطفی که در حق حقیر داشتند البته بنده که در حال یادگیری از محضر عزیزان هستم اما جا دارد از روحیه دوستی و مودت ایشان کمال سپاس را داشته باشم به هر حال بحثها و اختلاف نظرهای علمی نباید موجب کدورت و دلخوری بشود که خداروشکر بعید است دوستان با این روحیه بابت اختلاف نظرها در مسائل جزیی کدورتی به دل گرفته باشند.
اما نحوه آشنایی بنده با این انجمن بر میگردد به فعالیت سابق و نسبتا طولانی در بخش خداشناسی و عرفان یک انجمن ماوراء طبیعی یا متافیزیکی بنده مدتها در انجمن سابق با مدیر آن انجمن که معتقد به تناسخ بود به عنوان مخالف تناسخ بحث داشتیم کم تایپیک های بنده را به دلیل اختلاف نظر حذف نکردند حاصل بحثهای طولانی و فرسایشی این شد که بعد از غیبت مقطعی ایشان از دوستان ایشان شنیدم که اعتقاد ایشان در مورد مسئله تناسخ تغییر کرده خدارو شاکر شدم. مدتی فعالیت نداشتم اخیرا هم انجمن مزبور شنیدم تعطیل شده است اما ارتباط این موضوع با نحوه آشنایی بنده با این انجمن این بود که یکی از دوستان انجمن متافیزیکی اینجا بحثی ظاهرا با amoonaserدرباره مولوی داشتند از من تقاضا می کنند بحث را پیگیری کنم و این شروع آشنایی با دوستان عزیز و این انجمن بود.
در پایان جا دارد از زحمات دوست عزیز و پسرعموی محترم جناب Mohsen1001 سید بزرگوار کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم که حقیقتا برای نظرات اعضاء وقت می گذارند و امیدوارم دلخوری از برادر کوچکشان بابت مسائل خرده سابق و اختلاف نظرها نداشته باشند و از صمیم قلب برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون از خداوند متعال را دارم.
مجددا این عید فرخنده را به تمامی شیعیان و برداران و خواهران عزیز تبریک عرض می کنم.